Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
Άντζελα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

4.0
Συμμετοχή

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Ποιότητά μασάζ

4.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

5.0
Μη προγραμματισμένη επίσκεψη την Παρασκευή, αλλά είχα ανάγκη να χαλαρώσω μετά την ημέρα που είχα περάσει. Στα δωμάτια Ζάνα, Βίκυ, Πάολα και Μόνικα. Στο μαγαζί διαθέσιμες ήταν η Ελένη και δύο καινούριες Άντζελα και Μαίρη. Κλασσικά όταν βλέπω κάτι νέο με πιάνει το κασκαντεριλίκι μου. Η Άντζελα ξανθιά με ωραίο σωματάκι και ωραίο στήθος, όλα αυτά με τα ρούχα, χωρίς αυτά όχι τόσο εντυπωσιακή... Πρόσωπο δεν λέει πολλά. Η Μαίρη από την άλλη, μελαχροινή με μακρί μαλλί φαινόταν ποιό γεματούλα αλλά ήταν πολύ ποιο άνετη και τσαχπίνα στο σαλόνι. Έλα μου ντε που το μάτι μου έπεσε στο στήθος της Άντζελας και εκεί την πάτησα......

Από Αλβανία η κοπέλα, πρώτη της μέρα... Δούλευε ή δουλεύει ακόμα σε στούντιο και μπουρδέλα απ' ότι μου είπε. Από μασάζ δεν ξέρει τίποτα. Με ρώταγε κάθε τρείς και λίγο αν το κάνει καλά, που να το κάνει, γύρισα και της είπα κάνε ότι μπορείς και βλέπουμε.... Αλλά δεν σταμάτησε.... Η ίδια ερώτηση γύρναγε στο δωμάτιο σε όλη τη διάρκεια και το CD τελείωσε και σταμάτησε η μουσική, τα νεύρα μου ....

Μετά από τον πρώτο μη χαλαρωτικό γύρο πήγαμε για τον δεύτερο.... Χαλαρό το βυζάκι της και αρκετά μικροτερο απ' ότι νόμιζα. Η εικόνα που έβλεπα στο δωμάτιο ήταν σαφώς κατώτερη του αναμενόμενου. Να που δεν παίζει το photoshop μόνο στις φωτογραφίες τελικά. Πήγε να μου βάλει το σκουφάκι αμέσως και φυσικά τη σταμάτησα μια και ακόμα ήμουν πεσμένος... Ο όλος αγώνας εξελίχθηκε στον πάγκο, στοματικό με σκούφο και καθόλου φιλιά. Η δακτυλοσκόπηση ήταν ελεύθερη και μάλιστα υγραίνεται αρκετά εύκολα. Δεν ήταν κακή αλλά όχι και κάτι που θα το θυμάμαι...

Εκεί που τσαντίστηκα ήταν το ότι μου ζήτησε τα λεφτά την ώρα που ήμουν με το σώβρακο και ντυνόμουν. Της είπα ότι θα ντυθώ πρώτα και μετά θα τα βρούμε και κάπου εκεί μάλλον κατάλαβε τι είχε πει. Εκεί άρχισε τις συγνώμες.. Με το που πήρε τα λεφτά μη την είδατε... Το τυπικό, συνοδεύω το πελάτη μέχρι την πόρτα πήγε περίπατο..... Πολύ λίγη για το επίπεδο που έχει καταφέρει να κρατήσει στο μαγαζί η Ζάνα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Κοπέλες διαθέσιμες
Ελένη, Μαίρη
Ημερομηνία
January 13, 2012
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες