Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
Πολυ...καβλία αλλά η Σόνια πρώτη !
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση πρόσωπο

6.0
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Έφτασα λίγο πριν τις 6μμ, είχα πάει πολλές φορές ακόμα και με ξέρουν τα κορίτσια (η Ζάνα μόλις έφευγε...) Η ευγενική πιτσιρίκα που είχε το ρόλο υπηρεσίας (δε θυμάμαι το ονοματάκι της, ένα καβλιάρικο μελαχρινό ήταν) δεν με έδιωξε (όπως κάνει συνήθως όταν έχει κόσμο - παλιός πελάτης γαρ) και πέρασα στα ενδότερα.Τέτοια πολυκοσμία δεν έχω ξαναδεί παληκάρια ! όλα τα δωμάτια πιασμένα, άλλα 6 κορίτσια στην κουζίνα να περιμένουν, μιλάμε για το ναό του μασατζίδικου !! Για να μην συμπέσουμε με άλλους συναγωνιστές που έφευγαν, με κρύψανε στην κουζίνα, στο μπάνιο, στο διάδρομο (όπου το πιπίνι με άρχισε στα χουφτώματα και μου τον σήκωσε, μάλλον για να επιλέξω εκείνη...) Είχε πολλή πλάκα για μένα αλλά για άλλους μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό.

Διάλεξα τη Σόνια (στανταράκι από τις προηγούμενες επισκέψεις μου, η Πάολα που είναι το φετίχ μου, ήταν πιασμένη ΄-( Από τη δουλειά που έπεσε, μου είπε η Σόνια, ούτε να φάει δεν είχε προλάβει, οπότε τσίμπησε κάτι όσο εγώ έκανα ντουσάκι... !! Μετά τα κλασικά: καλό μασάζ, μετά Β2Β, ισπανικό, καλαμάκι ελεύθερο και ένα θρησκευτικό για τελείωμα, ενώ χάιδευε εκστατικά το νιμουδάκι της ...

Είμαι σταθερός στο μαγαζί, και η σχέση ποιότητας - ποικιλίας - τιμής είναι άπαιχτη. Το μόνο αρνητικό, η πολυκοσμία (ιδίως Παρασκευή απόγευμα) και το ότι δεν δίνουν κουλουράκι τα κορίτσια (για να είμαι ειλικρινής, δεν το έχω ζητήσει άμεσα, αλλά δε φαίνεται να το δίνουν...) Συστήνεται όμως ανεπιφύλακτα !

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σόνια
Κοπέλες διαθέσιμες
Πάολα, Νικόλ, Μόνικα, Κλάουντια, κ.ά.
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
March 09, 2012
Κόστος €
80
Εξτρά €