Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 119 10 0.5Πρωτάρης
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφανιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητά μασάζ
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Περισσότερο, γραφω αυτή την κριτική, για να βοηθήσω αυτούς που δεν εχουν παει σε μασαζομαγαζο.Το σκεφτομουνα πολυ καιρο να παω αλλα κολωνα γιατι φοβομουν τί θα με ρωτησουν και αν θα γινει τιποτα απο την πρωτη φορα. Τελικα πηρα χτες το πρωι την αποφαση να παω και οτι θελει ας γινει, δε θα με δειρουν κιολας. Αυτο ηταν, βρηκα τον προρισμο μου σαν ανθρωπος. Αν μπορουσα θα πηγαινα καθε μερα. Την πορτα ανοιξε η σονια και κολλησα. μου εδειξε τις αλλες κοπελες, που γενικα ηταν και πιο εντυπωσιακες αλλα εγω ηθελα σονια. Βουρ στο δωματιο , ντουσακι και μετα μασαζακι με τα εσωρουχα. Ολα καλα . Δευτερος γυρος με φιλακια και ξεσκουφωτη πιπα και λιγο πριν τελειωσω (οχι οτι ηθελα και πολυ) της ειπα να σταματησει. Αυτη μου ειπε μη με αφησει και φυγω ετσι, μπηκε σκουφακι και μετα απο λιγη αλλα γλυκια ωρα τελειωσα μεσα της.Με καθαρισε και μπηκαμε εναλλαξ για ντουσακι. Μου εκανε εντυπωση το ποσο ευγενικη και καλοδιαθετη ηταν, ισωε επειδη της ειπα οτι ηταν η πρωτη μου φορα σε τετοιο χωρο αν και δε πιστευω οτι την επομενη φορα θα αλλαξει κατι. Παντως κερδισαν ενα καινουριο πελατη. Ισως ειναι η χαρα της πρωτης φορας αλλα δε μου κανει κεφι να παω πουθενα αλλου.
Ειχε πλακα που ολες οι κοπελες που ειδα ηταν σχεδον γυμνες, και εγω σκεφτομουνα τι επρεπε να πω για να πηδηξω.
Ειχε πλακα που ολες οι κοπελες που ειδα ηταν σχεδον γυμνες, και εγω σκεφτομουνα τι επρεπε να πω για να πηδηξω.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Κοπέλες διαθέσιμες
ζάνα, δεν θυμαμαι αλλα ονοματα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
March 14, 2012
Κόστος €
80
Βάρδια