Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
Λόλα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφανιση σώμα

5.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Ποιότητά μασάζ

6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Η ημερομηνία της επίσκεψης είναι ενδεικτική. Μετά από πολύ καιρό είπα να ξανακάνω μία επίσκεψη να δω τι παίζει πλέον στο παλιό μου στέκι.. Τα 3 από τα 4 δωμάτια απασχολημένα οπότε οι επιλογές μου ήταν η Μόνικα και η Λόλα.

Επέλεξα τη Λόλα μια και η αλήθεια ότι είχε έναν αέρα Σόνιας. Είναι κοντούλα με γεμάτο στήθος, κοκκινομάλλα με μακρί μαλλί, από Βουλγαρία. Δούλευε Κηφισίας 38 πριν έρθει στη Ζάνα. Πλέον στο ίδρυμα παίζει και πρόγραμμα των 60 ευρώ για 30 λεπτά το οποίο και πήρα.

Σαν κοπέλα είναι αρκετά ευχάριστη και πολύ ομιλιτική ίσως λίγο παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε, αν υπολογίσουμε ότι το μασάζ γίνεται και για χαλάρωση. Εμένα δεν με ενόχλησε. Το μασάζ της δεν έλεγε και πολλά πράγματα, τουλάχιστον τα περάσματά της γίνονταν όλα και ποιό προκλητικά με το που πέρναγε η ώρα..

Στα του αγώνα τώρα... Ο αέρας της Σόνιας έμεινε αέρας με το που έβγαλε τα ρούχα.... Το στήθος που περίμενα ήταν αρκετά μικρότερο και χαλαρό, και γενικώς είναι χαλαρή με κάποια κιλάκια παραπάνω. Σαν συμμετοχή κακή δεν ήταν, αλλά μέχρι εκεί. Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο από τη στιγμή που μπήκε μέχρι τη στιγμή του ντους ήταν στα 30-35 λεπτά, μια χαρά...

Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να δω τις υπόλοιπες κοπέλες που δουλεύουν στο χώρο, τουλάχιστον αφού υπάρχει πλέον και η εναλλακτική των 60 θα ξαναπάω σύντομα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λόλα
Ημερομηνία
June 01, 2012
Κόστος €
60
Βάρδια
Απογευματινή
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0