Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
Λίζα ή Ελίζα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφανιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Θα δείτε αποθεωτική κριτική από μένα για την κοπέλα, επειδή αφενός βρήκαμε απίστευτη χημεία μεταξύ μας και αφετέρου πέρασα φανταστικά και τις 2 φορές που την πήρα.
Είναι η 2η συνεχόμενη φορά που πήρα τη Λίζα και πήγα με στόχο αυτήν ( η προηγούμενη ήταν στα μέσα Ιουνίου αλλά έλειπα και δεν μπόρεσα να βάλω κριτική).

Πέρασα απίστευτα και δεν ξέρω τι να γράψω.
Καταρχήν η γυναίκα μου αρέσει πολύ ως σύνολο. Πολύ ωραίο κορμάκι – αν και μικρό στήθος που δεν με πειράζει – και πολύ καλή διάθεση.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο ξεκινήσαμε τον αγώνα με γλωσσόφιλα όπου κόντεψε να με φάει. Το παιχνίδι συνεχίστηκε για πολύ ώρα με χάδια και γλυψιματάκια αλλάζοντας συνεχώς θέσεις. Πάρα πολύ καθαρή με μοσχοβολιστό νινί το οποίο κατά την περιποίηση ήταν τούμπανο. Η ευχαρίστηση που ένιωθα και γω και αυτή κατά τα γλυψιματάκια φαινόταν στην ατμόσφαιρα. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι δε δέχεται δακτυλάκι αλλά το προσπερνώ.
Δεν ήθελα να σταματήσω αλλά είχα γίνει τούρμπο. Οπότε μετά από 20 λεπτά μπήκα μέσα όπου και ολοκλήρωσα λίγο αργότερα.

Είχαμε γίνει μούσκεμα και αφού κάναμε μπανάκι και οι δύο, ξεκίνησε το μασαζάκι.
Μετά από τόση εμπειρία στα μασατζίδικα, θα μπορούσα να πω ότι το μασάζ που κάνει είναι άνω του μετρίου και την ιδρώνει τη φανέλα με πολύ υπομονή. ¨οσο αυτή έκανε μασάζ εγώ θαύμαζα το γυμνό κωλαράκι της.

Προσοχή, δεν μιλάει Ελληνικά αλλά μόνο αγγλικά και αν την αφήσεις βάζει πολύ λάδι (το οποίο δεν βγαίνει εύκολα).

Υ.Γ. Στην πρώτη επίσκεψη την πήρα και μετά το μασάζ (με το ανάλογο εξτραδάκι) και πέρασα σούπερ. Δυστυχώς τώρα δεν είχα χρόνο.
Ζάνα τα μάτια σου μη τη χάσουμε.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λίζα
Κοπέλες διαθέσιμες
πολλές
Ημερομηνία
July 12, 2012
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή