Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12907
ΒΙΚΥ – Νέο Αστεράκι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφανιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Μετά από απουσία 2 μηνών από τον 'ναό' της Ζάνας, προχθές το απόγευμα που βρέθηκα στην περιοχή έκανα την επίσκεψη μου.
Παρά το γεγονός ότι η ώρα ήταν 7¨30 μμ, όλες οι γνωστές μου και τσεκαρισμένες κοπέλες ήταν απασχολημένες (Ζάνα, Λία , Μόνικα, Μελίνα, Ελένη). Έτσι υπήρχαν διαθέσιμες μόνο τρεις και αποφάσισα να πάω με ένα νέο για εμένα πρόσωπο, την Βίκυ.
Η κοπέλα είναι νέα, ωραία, πεντακάθαρη, με καλοφτιαγμένες αναλογίες, με σφιχτό σώμα και ωραίο πίσω διαφορικό….. Μικρό νεανικό στήθος που όμως οι ρώγες ανταποκρίνεται άμεσα στο χάδι και βγάζουν .…μάτια. Γύρω στα 25-26 και όπως μου είπε εργάζεται στην Ζάνα τους τελευταίους 3 μήνες. Πρώτη φορά στην Ελλάδα μιλά Ιταλικά και σπαστά Ελληνικά. Πολύ πρόσχαρο άτομο με ένα πολύ εκφραστικό χαμόγελο.
Λοιπόν το μασάζ της ήταν αρκετά δυνατό και λεπτομερειακό.Δεν κοροϊδεύει. Βέβαια είναι νέα και θα μπορεί να μάθει ακόμη καλύτερα τη τεχνική του από την Ζάνα….Στα του αγώνα. Νομίζω ότι είναι απόλυτα καταρτισμένη και το άθλημα το γνωρίζει πάρα, πάρα πολύ καλά. Προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη και δεν βιάζεται, παρά το γεγονός ότι ήμουν το τελευταίο της ραντεβού… Μου έδωσε την εντύπωση ότι γουστάρει αυτό που κάνει και το ευχαριστιέται, αν κρίνω από την ευκολία με την οποία υγράνθηκε. Πολύ καλό deep throat, 69, και φανταστικό cow girl… Δεν άντεξα να δοκιμάσω άλλη στάση γιατί ήλθε η …… κατάθεση. Δεν έχει καμιά αναστολή και όλα τα επιτρέπει, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ο αναγκαίος σεβασμός, από την μεριά του πελάτη.
Σίγουρα αποτελεί το νέο αίμα για το μαγαζί, και είναι πολλά υποσχόμενη. Στο τέλος της βραδιάς λίγο πριν φύγω ήρθε μέσα στο δωμάτιο και η Ζάνα με το γνωστό κεφάτο τρόπο της και ζήτησε την γνώμη μου σχετικά με τις υπηρεσίες της Βίκυς. Φυσικά τις είπα ότι έμεινα ικανοποιημένος. Είμαι βέβαιος ότι θα την ξαναδώ.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
BIKY
Κοπέλες διαθέσιμες
3-4
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 17, 2013
Κόστος €
80
Βάρδια