Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
Με την Μελίνα.....Ολα ΟΚ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Μετά από αρκετό καιρό (καταραμενη κρίση) επίσκευτηκα τον Ναό της Ζανας. Επέλεξα την Μελίνα λόγω καλώ κριτικών που ειχα ακούσει (σε άλλη περίπτωση θα διάλεγα την Μόνικα που είναι ποιό εντυπωσιακή). Πήρα το προγραμμα των 80€ και μετα το ντουζακι ηρθε η κοπέλα μας. Μου ξεκινησε το μασαζ και κάθε λίγο διάστημα εβγαζε αναστεναγμους (καυλας και καλά). Επίσης καθε 5 λεπτα εβγαζε και κατι από ρούχα μεχρι που εμεινε σαν την Ευα. Το μασαζάκι της καλό . Στα του αγώνα είναι αρκετά καλή, γλύφει όλο το σώμα με ιδιαίτερη περιποίηση σε μπαλακια και κω.... Τι ροχαλα εφαγαν όλες οι ευαισθητες περιοχες δεν λεγεται. Γενικά προσπαθεί να περασει σε pse κατασταση και γουστάρει μπινελίκια και αγριάδες. Ανεβαίνει από πάνω και ιππεύει σαν αμαζόνα αλλά και από πίσω στηνεται πολύ καλά. Αφηνει δακτυλοσκοπησεις παντού και είναι πολύ καυλιαρα. Μετά το τελείωμα καναμε μπάνακι μαζί σε πολύ ευχαριστη ατμοσφαιρα. Φευγοντας σίγουρη η Ζανα για τις επιδόσεις με ρωτισε αν περασα καλά και μου προτεινε την επόμενη φορά να κανω και με τις δύο μαζί. Της απάντησα ότι και με τις δύο μαζί ανυσηχώ για την ακεραιότητα μου και μου είπε αμα θέλω να κάτσω να βλέπω πως θα παιζουνε οι δυό τους. Ψηνομαι αλλά ειπαμε....καταραμενη κριση...
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού