Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
ΒΙΚΥ το νεο αίμα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Αν και πήγα αρχικά για τη Μελίνα, ζήτησα ένα ποτηράκι νερό και μου το πρόσφερε μια νέα στο μαγαζί η Βίκυ. Πρόσχαρη και χαμογελαστή μου θύμισε τη Σόνια και με έκανε να ξεχάσω τη Μελίνα που ήταν επίσης διαθέσιμη.
Βίκυ λοιπόν. Η Βίκυ είναι ένα ευχάριστο και χαμογελαστό κορίτσι με πολύ ωραίο λαμπερό πρόσωπο και ωραίο κορμάκι. Το κορμάκι της δεν έχει έντονες καμπύλες και δεν είναι γυμνασμένο αλλά είναι βελούδινο στην αφή και θυμίζει κοπέλα της διπλανής πόρτας. ΤΑ Ελληνικά της είναι σπαστά και μιλάει την πατρική της γλώσσα και ιταλικά.
Όπως μου αρέσει αφού έκανα ένα ντουζάκι (σεβόμαστε τις κοπέλες) ξεκίνησα επιθετικά και της την έπεσα. Αντέδρασε αμέσως και βρεθήκαμε να φιλιόμαστε και να χαϊδευόμαστε. Στη συνέχεια περιποιήθηκε ο ένας τον άλλο και μπορώ να πω ότι αν και δεν είχε κάποια ιδιαίτερη τεχνική στο καλαμάκι, χρησιμοποιούσε πολύ σάλιο, ήταν βαθύ και πολύ καυλωτικό δείχνοντας να το απολαμβάνει και αυτή. Κατά τα άλλα είναι πεντακάθαρη και μυρίζει όμορφα το δέρμα της. Μετά από περίπου 15λεπτο αγώνα ήρθε και η κατάθεση.
Ντουζάκι να ξεπλυθούμε και μασαζάκι. Ξεκίνησε με τα πόδια και έκανε ωραίο μασαζάκι με ιδιαίτερη υπομονή και σωστή ένταση. Καθώς έτριβε μετά από αρκετή ώρα άρχισα να ανάβω ξανά. Γύρισα και άρχισε ξανά τα πνευστά, καλύτερα από πριν πίπα βαθειά και υγρή. Δεν άργησα να γίνω τούρμπο και την έβαλα σε στάση 69 να την περιποιηθώ κατάλληλα. Το ματς συνεχίστηκε με ζουμερή μπριζολίτσα και κατέληξε με καλαμάκι στριφογυριστό - στράγγιξα.
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την κοπέλα και σίγουρα θα την ξαναδώ σύντομα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Κοπέλες διαθέσιμες
Ζάνα, Ελένη, Μελίνα, Λία, Μόνικα κλπ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
February 18, 2013
Κόστος €
80
Εξτρά €