Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
Ζανα-Attack
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

7.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Ζαννα..επισκεπτομουν τον υπεροχο χωρο και παντα κοντα στα γουστα μου..Δεν ειχε τυχει να την παρω.Εκεινη τη μερα απο το ροστερ δεν ειχα δει κατι το ενδιαφερον με αποτελεσμα να της πω΄΄αποχωρω,τα λεμε αλλη μερα΄΄...Δεν με αφησε να φυγω,μπηκε μπροστα,η μεχρι προτινος κυρια που μου μιλαγε σαν σε υποδοχη σε χοτελ αναλυοντας μου το προγραμμα αλλα και καποια αλλα...Μου πιανει τον πεουλα και μου λεει΄΄σημερα θα πηδηξεις εμενα΄΄με παει σφαιρα στο δωματιο και τα κοριτσια(που δεν θα περνουσα με καμια τους)αρχισαν να χειροκροτανε βλεποντας την σεριφισα να με οδηγει στο δωματιο,ξεκουμπωμα και μπουκωμα ετσι στεγνα εκεινη τη στιγμη...μετα απο λιγα λεπτα με αφηνει για να ετοιμαστει καλυτερα και επιστρεφει μετα απο λιγο..ειχα φρεσκαριστει με μπανιο παροτι ειχα παει ετοιμος απο το σπιτι και εκει αρχιζουν τα ωραια..βαθια,ζεστη πιπα,τρομποναρισμα αψογο,καραμελωμα και ο πρωτος γυρος αφου την πηρα στον καναπε τελειωσα στο προσωπο της με την ιδια να με προτρεπει να της τα ριξω ολα επανω στο καυλιαρικο προσωπακι..το απολαμβανε,μεγαλη καυλα,μπανακι με παιχνιδια και περασμα για μασαζ(δεν κανω ποτε μασαζ-με τη Ζανα λογω του οτι το χερι της το κατεχει λεω ας παιξει-πολυ καλο μασαζ που σε πολυ λιγο γυρισε με γλωσσοφιλα και 69.Πισωκολλητα,απο πανω και μετα απο διαρκεια ορθια στον καθρεπτη..με ξετιναξε εκεινη τη μερα..ημουν ομως τοσο καυλωμενος που μετα πηγα για παρτουζα με 2 ρουμανακια σε ρδελο στη Φωκαιας(εχουνε φυγει απο εκει οποτε δεν βαζω κριτικη-off topic)
Η Ζανα ειναι εγγυηση,εκτοτε την τιμησα αλλη μια φορα και πλεον την βλεπω φιλικα(lol)

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ζαννα
Κοπέλες διαθέσιμες
7
Ημερομηνία
February 28, 2013
Κόστος €
80
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες