Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 119 10 0.5ΡΕ ΤΟ ΒΙΚΑΚΙ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφανιση σώμα
6.0
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητά μασάζ
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Βασικα χρωσταω μια κτιτικη απο την περασμενη βδομαδα που πηρα τη σεξομηχανη ΛΙΑ, αλλα παμε στα σημερινα. ειχα δει τη βικη απο την προηγουμενη βδομαδα και δε μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση, αλλα μετα απο κανα δυο καλες κριτικες που διαβασα, ειπα να τη δοκιμασω και ζητησα μονο αυτη. Ειναι περιπου στο 1,70 καστανοξανθη με μικρο σχετικα στηθος και λιγα κιλακια παραπανω, αλλα με ενα τεραστιο χαμογελο. Μπηκε στο δωματιο και αρχισε τις χαιρετουρες και τα φιλακια λες και γνωριζομασταν απο παλια. Ζητησα προγραμμα με δυο εκτονωσεις, οπως παντα , και μετα το μπανακι ηρθε και ξεκινησε μια ακαποτη με φιλακια και χουφτωματα η οποια οδηγησε στο πρωτο τελειωμα. Καλο μασαζακι στη συνεχεια και βουρ στο δευτερο γυρο ο οποιος ομως δεν τελειωσε ποτε(μαλλον θα τον τελειωσω τωρα μονος μου).Η βικη εκανε τα παντα αλλα ο μικρος δεν ελεγε να τελειωσει. Οποτε της ειπα να το τελειωσουμε εκει γιατι θα ξημεροβραδιαζομαστε. Δεν το περιμενα, αλλα μου επεστρεψε τα 20 ευρω. Καπου ειχα διαβασει οτι θα μετακομισουν, τη ρωτησα και απο' οτι καταλαβα θα πανε στον κατω οροφο σε μεγαλυτερο διαμερισμα.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
ΒΙΚΥ
Κοπέλες διαθέσιμες
ΖΗΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
March 01, 2013
Κόστος €
80
Εξτρά €