Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
ΤΖΟΥΛΙΑ το πιπινάκι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.0
Εμφανιση σώμα
 
9.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5
Ποιότητά μασάζ
 
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.5
Εκτός γραφείου για δουλειά στο κέντρο. Ζαλισμένος από παρουσιάσεις και συζητήσεις είπα να ξεσκάσω λίγο.
Ως συνήθως επισκέφθηκα το θεραπευτήριο που προτιμώ, το οποίο έχω επισκεφθεί πάνω από 50 φορές από το 2009 που άνοιξε, και εκτός ελαχίστων περιπτώσεων ξεπέτας που έφαγα περνάω από καλά ως πολύ καλά.
Στην προηγούμενη επίσκεψη μου είχε πάρει το μάτι μου (αυτό τα φταίει όλα) μια καλή παρουσία με το όνομα Τζούλια. Πήγα λοιπόν βουρ για την Τζούλια, την πέτυχα και πέρασα μαζί της.
Πρόκειται για μικρής ηλικίας κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και σώμα, χαμογελαστή και ευχάριστη στην παρέα.
Αφού έκανα το καθιερωμένο ντουζάκι, ξεκινήσαμε με αγκαλίτσες και χαϊδέματα. Η κοπέλα έχει πολύ σφιχτό κορμί, πολύ όμορφο και άγουρο λόγω ηλικίας στήθος (δεν είναι μεγάλο αλλά μου αρέσει που είναι φυσικό) και μοσχομύριζε. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και περιποιήθηκα το πραματάκι της που μοσχομύριζε. Η κοπέλα είναι απίθανη, συμμετέχει έντονα στο παιχνίδι και φαίνεται να της αρέσει η όλη φάση. Παρένθεση, όταν ξεκινήσαμε άρχισε όπως όλες τα ψεύτικα βογκητά και τα βρομόλογα που δεν ταίριαζαν στην γενική της εικόνα, αλλά ευτυχώς όσο περνούσε η ώρα και ευχαριστιόταν έβγαινε ο εαυτός της – μπορείτε να αποφεύγεται τα θεατρινίστικα που στους περισσότερους από μας τη σπάνε, ευχαριστώ.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε για πολύ ώρα και δεν θέλαμε να τελειώσει και οι δύο. Αλλά δυστυχώς μετά από περίπου 25 λεπτά δεν άντεξα και ολοκλήρωσα.
Ντουζάκι και μασαζάκι. Το μασάζ της χωρίς να το περιμένω ήταν αρκετά καλό και αρκετά άνω του μετρίου, με υπομονή και αρκετή κουβεντούλα. Για 1,5 χρόνο στην Ελλάδα μιλάει καλά Ελληνικά.

Εν’ κατακλείδι, είχα καλή χημεία με την Τζούλια, πέρασα ένα πολύ όμορφο απόγευμα και έφυγα χαλαρός και χαμογελαστός.

Αυτό που ήθελα να πω κλείνοντας είναι ότι αν θα δει κανείς τις κριτικές μου θα καταλάβει ότι γενικά περνάω καλά. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σέβομαι τις κοπέλες και τη δουλειά που κάνουν, τις μιλάω γλυκά και ευγενικά και αυτές το καταλαβαίνουν και μου συμπεριφέρονται ανάλογα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΤΖΟΥΛΙΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
ΛΙΑ, ΕΛΕΝΗ, ΜΟΝΙΚΑ, ΒΙΚΥ κλπ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
March 20, 2013
Κόστος €
80
Εξτρά €
0
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Ελεύθερο στοματικό
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 March, 2013
Εγω παντως με την Τζουλία δεν περασα και πολυ κάλα . Ισως φταιει που εχω και τα 2πλα της χρονια . Πολυ καλη διαθεση , καλό ως πολυ καλό μασαζ αλλα μετα δεν πήγε καλα . Νταξ αν αντεχα 25 λέπτα θα ημουν σημερα στον ημιμαραθωνιο (ασχετο αλλα γιατι τον λένε ημιμαραθωνιο και οχι απλα μαράθ ή αθωνιο αναλογα με πιο μισο κανουν ).
T
troueno
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα: