Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
Το σφυροκοπημα της Ζανας
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

6.5
Εμφανιση σώμα

6.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Ποιότητά μασάζ

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Η ημερομηνια ειναι σιγουρα λαθος μιας και δεν θυμαμαι ακριβη ημερομηνια..!

Επειδη ειμαι γειτονας και χρονια πελατης της Ζανας απο Μαρνης παω συνηθως περιεργες ωρες για να αποφυγω την κινηση..

Κατα τις 9 παρα λοιπον.. χτυπαω κουδουνι.. μου ανοιγει μια τουλουμπα και με κοιταζε απο πανω μεχρι κατω..? Μολις τη ρωταω που ειναι η Ζανα χαλαρωνει και περναω στο σαλονι..! Ηπια απαυτη τη βλακεια νερο με το οζον και περιμενα τη Ζανα.. Ηρθε ευθυμη οπως παντα.. τη χαμουρεψα λιγο και περιμενα την παρελαση..

Μου ειπε πως κλεινει σε λιγο.. και ειναι σε κατασταση κλεισιματος... Παρολαυτα περασαν 2-3 κοπελες αλλα δεν ειχε κατι που να με ενδιαφερει.. (να δινει κωλο)

ετσι μολις ξαναβγηκε η Ζανα της ειπα οτι θα παμε μαζι γιατι θελω να της χαλασω τον κωλο..

Ντουσακι μονος... μασαζ ελαχιστο γιατι τη σταματησα λογω καυλας.. της γαμησα το στομα για αρκετη ωρα, μετα κατεβηκα απο το μασαζοκρεβατο.. εστησα την πετσετα στο πατωμα και τη Ζανα στα 4... και μετα μονο κωλο οπως της ειχα υποσχεθει...!!

Αντεχει πολυ πουτσα αυτο το πλασμα..!! χαχα! Εχυσα τις βυζαρες τις.. εκανα το ντουσακι μου κι εξαφανιστηκα...!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ZANA
Κοπέλες διαθέσιμες
3
Ημερομηνία
April 02, 2013
Κόστος €
80
Εξτρά €
20
Βάρδια