Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
Σονια ..Πολυ καλη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφανιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.5
Συμμετοχή

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Ποιότητά μασάζ

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
ειχα ενα περασμα πριν κανα 20ημερο και ειδα οτι δεν ειχα γραωει κριτικη και επειδη επικειται νεο περασμα ειπα να μην αφηνω εκκρεμοτητες. Πηγα με ενα φιλο μου μαζι , μας εξυπηρετησε η Ελενη (ελειπε η Ζανα) μας περασε σε ενα δωματιο και απο εκει παρελασαν ολες οι κοπελες. Επέλεξα τη Σονια (τις λλες φορες επαιρνα τη Αννα) και δε με απογοητευσε . κοντουλα ομορφουλα χαρουμενη με πολυ καλα ελληνικα. Μετα το ντουζακι μου ξεκινησε το μασαζ με τα εσωρουχα και οταν με γυρισε τα εβγαλε και αυτα, με ακαποτη (ζητησα εγω) για λιγο και μετα απο πανω αυτη ομορφο σφιχτο μουνακι, μετα αυτη στα 4 και εγω πισω της πανω στο μασαζοκρεβατο , λιγο κανονικο και μετα παλι πιπα εγω στα γονατα και αυτη σκυμενη μπροστα σε μενα και εγω να απλωνω το χερι μου πισω της και χαιδευω το μουνακι της . της ζητησα αν μπορω να τελειωσω στα πολυ ωραια βυζια της μου ειπε ναι και εβγαλα το προφυλακτικο και κατεθεσα εκει . Μου ζητησε να κανει ενα ντουζακι πρωτα αυτη εκανε (μ αρεσει οταν μετα την επισκεψη βλεπω τα κοριτσια να κανουν ντουζ) και μετα εκανα και εγω ενω ολη αυτη την ωρα τη χαζευα να πλενεται :-P Γενικα περασ πολυ καλα και μαλλον μια απ αυτες τις μερες θα ξαναπαω :-)

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σονια
Κοπέλες διαθέσιμες
7-8
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
June 20, 2013
Κόστος €
60
Βάρδια