Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 119 10 0.5ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφανιση σώμα
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
9.0
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Ποιότητά μασάζ
5.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
την συγκεκριμενη μερα πηγα ειδικα για την Ανδριαννα, εχοντας διαβασει απο συμπολεμιστη κριτικη με τρελλο σοου
νταρντανα milf με σιλικονατο στηθος
με το που μπαινουμε της αναφερω το σοου και μου λεει "εχω κατι ωραια παιχνιδακια"
πριν ακομα βγω απο το μπανιο την βλεπω να βγαζει τα ρουχα και να λιπαινει τα επιμαχα σημεια
πλησιαζω, πεφτει στα τεσσερα, αρχιζει τα κλαρινα και συγχρονως βαζει ενα dildo back door - η χαρα του anal lover
μη τα πολυλογω μετα απο λιγο ξεκινα το σφυροκοπημα απο πισω - απο μπροστα ουτε λογος
η γυναικα δεν μασαει
στο τελος με ρουφηξε μεχρι τελευταια σταγονα
εφυγα με πλατυ χαμογελο και της ειπα οτι την επομενη φορα θα δοκιμασουμε και το μασαζ
συστηνεται ανεπιφυλακτα σε ολους τους κουλουρτζηδες
νταρντανα milf με σιλικονατο στηθος
με το που μπαινουμε της αναφερω το σοου και μου λεει "εχω κατι ωραια παιχνιδακια"
πριν ακομα βγω απο το μπανιο την βλεπω να βγαζει τα ρουχα και να λιπαινει τα επιμαχα σημεια
πλησιαζω, πεφτει στα τεσσερα, αρχιζει τα κλαρινα και συγχρονως βαζει ενα dildo back door - η χαρα του anal lover
μη τα πολυλογω μετα απο λιγο ξεκινα το σφυροκοπημα απο πισω - απο μπροστα ουτε λογος
η γυναικα δεν μασαει
στο τελος με ρουφηξε μεχρι τελευταια σταγονα
εφυγα με πλατυ χαμογελο και της ειπα οτι την επομενη φορα θα δοκιμασουμε και το μασαζ
συστηνεται ανεπιφυλακτα σε ολους τους κουλουρτζηδες
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
8
Ημερομηνία
September 18, 2013
Κόστος €
60
Βάρδια
Πρωινή