Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
Σάντρα τίμια επιλογή
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση πρόσωπο

4.0
Εμφανιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Η χτεσινη μασαζοτσαρκα ολοκληρωθηκε εδω. Με υποδεχτηκε η Ζανα ευγενικη και χαρωπη οπως παντα.. Ροστερ Κλαουντια Ρουμανα, Βανεσα Λιθουανη, το ρωσοτζιλφ η Ελενη, η γνωστη Σονια, και ενα ρωσομιλφακι η Σαντρα. Μ αρεσε η Βανεσα εμφανισιακα αλλα δεν την εκοψα για Λιθουανη μαλλον Ρουμανα ειναι και απ οτι μου πε η Ζανα δε μιλαει καλα ελληνικα και δε ξερει μασαζ οποτε δε την προτιμησα. Η Σονια εντωμεταξυ μου πε οτι ειναι Ρωσιδα ;D μαλλον θα τις ειπε η Ζανα οτι ειμαι Ρωσιδοφιλος.. :bc: .Οποτε κατεληξα στο Ρωσομιλφ τη Σαντρα αφου μου επιβεβαιωσε η Ζανα οτι κανει καλο μασαζ. Μπαινω στο δωματιο καλος χωρος ντουζ μεσα. Κανω μπανακι ενω η Σαντρα γδυνεται και μενει με τα εσωρουχα...Μ αρχισε στο μασαζακι καβλαντισαμε λιγο και στα Ρωσικα. Η Σαντρα εχει ωραιο σωματακι σφριγηλο κωλαρακι :ksas: και βυζι τουμπανο σιλικονατο.. Ξανθια μακρυ μαλλι αλλα προσωπο λιγο σπασμενο. Ξερει αρκετα καλο μασαζ και προσπαθει με επιμονη και υπομονη να σε χαλαρωσει...Μου εκανε και μασαζ στο προσωπο. Πολυ καθαρη, θα λεγα οτι εχει εμμονη με τη καθαριοτητα.. Αφου μου κανε μασαζ πισω και μπροστα γδυθηκε τελειως και ανεβηκε πανω μου και με αρχισε σε ενα αισθησιακο body to body και ισπανικη :hp: ωραιο φραπεδακι και χαιδεμα στα @@. Μετα της εβαλα να ξαπλωσει και της εκανα το γνωστο πεομασαζ στο κωλαρακι της.. :gr: και λιγο μασαζ.. Ακουλουθησε φραπεδακι καλαμωτο οπου απλα περναει τη βαση και καταθεση στο βυζακια της...Η Σαντρα σε γενικες γραμμες χωρις να ειναι κατι φοβερο ιδρωνει...το στριγκακι και προσπαθει να σε ικανοποιησει... Μου προτεινε να κανουμε την επομενη ρωσιδοδιπλο με τη Ελένη να παιζουν μεταξυ τους... :D

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Κοπέλες διαθέσιμες
Κλαούντια, Ελένη, Βανέσα, Σόνια
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
February 23, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια