Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 119 10 0.5Η ΚΑΥΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΛΙΑΣ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση πρόσωπο
5.5
Εμφανιση σώμα
4.0
Συμπεριφορά κοπέλας
8.5
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Ποιότητά μασάζ
6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Τελευταιος σταθμος εδω της χτεσινης μασαζοτσαρκας στα μαγαζια του κέντρου. Ροστερ Βανέσα, Ελένη, Κλάούντια και Λία. Σόνια αδιάθετη. Λέω στην Ζανα ορθα κοφτα οτι θα φυγω οτι δεν μ αρεσουν οι κοπελες και οτι η κατασταση στα μασατζιδικα στο κεντρο εχει πάρει την κατιούσα. Εκείνη τη στιγμη εμφανίζεται η Λία που είχε ακούσει τι έλεγα και λεει τιιιιι δε σου αρέσουμε; Λεω απο που εισαι Λία μου λεει μολδαβία. Απ τη χωρα της καβλιάρας της Ζανας της λεω. Ειναι καβλιαρα και αυτη σα και σενα; Πολυ απανταει η Ζανα.. εχουμε κανει κατι παρτουζες εμεις....Και εκει ακουσα τη μαγικη λεξη..Και λεω οκ girls θα δοκιμασουμε διπλο.. Θα μου κανει η Λια μασαζ και στο τελευταιο τεταρτο εμπα και εσυ Ζανούλα. Η τιμη συμφωνηθηκε στα 120.
Η Λια ειναι μιλφακι εχει γλυκο προσωπακι συμπαθητικη και φιλικη, απο σωμα αδυνατη με εμφανη τα σημαδια του χρονου. Ξαπλωνω και αρχιζει μασαζακι ζυμωνω κουλουρακια..το παλευε δε λεω αλλα δεν ειναι Ζανα. Πιανουμε κουβεντουλα κατι της θυμιζα. Της λεω εχουμε κανει μια φορα μαζι στο αλλο μαγαζι στη Σολωμου. Τοτε που ηταν φοβισμενη και ρωταγε συνεχως αν ειμαι μπατσος. Τωρα φανερως αλλαγμενη η Λια με αερα και σιγουρια για αυτο που κανει. Τελος παντων μετα το μασαζακι μου το γυρναει στο b2b, τριψιμο βυζακια στη πλατη και γλυψιμο στα αυτια και στο λαιμο.. Αρχισε και μονη της κατι καβλιαρικα βρωμολογα συνεχιζοντας το γλυψιμο στη πλατη και πιο κατω..Λοιπον το δυνατο σημειο της Λιας ειναι η γλωσσας της. Δεν με αφησε πουθενα αγλυφτο τι κωλοτρυπιδες, τι δαχτυλα ποδιων, τι πατουσες.. Καραμέλωμα στα @@ και αρκετα καλο φραπεδακι με καλαμακι βαθυ και με φτυσιματα. Καπου εκει μπηκε η Ζανα οποτε συνέχεια στην επόμενη κριτικη...
Συμπέρασμα η Λια προσπαθει να ικανοποιησει, ειναι ζεστη, το παλευει στο μασαζ και το δυνατο της σημειο ειναι η καυτη και παιχνιδιαρικια της γλωσσα και απο οτι φανηκε συνδυαζεται καλα σε διπλο με τη Ζανα..
Η Λια ειναι μιλφακι εχει γλυκο προσωπακι συμπαθητικη και φιλικη, απο σωμα αδυνατη με εμφανη τα σημαδια του χρονου. Ξαπλωνω και αρχιζει μασαζακι ζυμωνω κουλουρακια..το παλευε δε λεω αλλα δεν ειναι Ζανα. Πιανουμε κουβεντουλα κατι της θυμιζα. Της λεω εχουμε κανει μια φορα μαζι στο αλλο μαγαζι στη Σολωμου. Τοτε που ηταν φοβισμενη και ρωταγε συνεχως αν ειμαι μπατσος. Τωρα φανερως αλλαγμενη η Λια με αερα και σιγουρια για αυτο που κανει. Τελος παντων μετα το μασαζακι μου το γυρναει στο b2b, τριψιμο βυζακια στη πλατη και γλυψιμο στα αυτια και στο λαιμο.. Αρχισε και μονη της κατι καβλιαρικα βρωμολογα συνεχιζοντας το γλυψιμο στη πλατη και πιο κατω..Λοιπον το δυνατο σημειο της Λιας ειναι η γλωσσας της. Δεν με αφησε πουθενα αγλυφτο τι κωλοτρυπιδες, τι δαχτυλα ποδιων, τι πατουσες.. Καραμέλωμα στα @@ και αρκετα καλο φραπεδακι με καλαμακι βαθυ και με φτυσιματα. Καπου εκει μπηκε η Ζανα οποτε συνέχεια στην επόμενη κριτικη...
Συμπέρασμα η Λια προσπαθει να ικανοποιησει, ειναι ζεστη, το παλευει στο μασαζ και το δυνατο της σημειο ειναι η καυτη και παιχνιδιαρικια της γλωσσα και απο οτι φανηκε συνδυαζεται καλα σε διπλο με τη Ζανα..
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Λία
Κοπέλες διαθέσιμες
Βανέσα, Ελένη, Κλαούντια
Ημερομηνία
March 17, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες