Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.1 1 10 0.5Κοροϊδία
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
4.1
Εμφάνιση πρόσωπο
3.0
Εμφάνιση σώμα
3.0
Συμμετοχή
5.0
Συμπεριφορά/Social time
5.0
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
1.0
Παλαιότερη συνάντηση σε προηγούμενη τουρνέ. Δεν είχα γράψει κριτική τότε γατί ήταν από εκείνες τις συναντήσεις, που θέλεις αμέσως να σβήσεις από το μυαλό σου. Αλλά επειδή ξαναήρθε γράφω τώρα μπας και γλιτώσει κάποιος συναγωνιστής... Παρασυρμένος από τις φωτογραφίες και τους φυσικούς βύζους όπως απεικονίζονται σε αυτές συνάντησα την Όλγα κατόπιν εύκολης όπως πάντα συνεννόησης με το γραφείο. Δεν ξέρω γιατί την κράτησα μόλις την είδα την κοπέλα. Μη ρωτήσει κανείς ... δεν υπάρχει απάντηση. Πρόσωπο και ντύσιμο επιπέδου λαϊκής, σώμα με πολλά κιλά και κυρίως μονοκόμματο ... σα βαρέλι ένα πράγμα ... όπου τα μεγάλα πεσμένα βυζιά γίνονται μία άμορφη μάζα με τους υπόλοιπους περιττούς ιστούς. Δεν έχω ξαναδεί τόσο ρετουσάρισμα σε φωτογραφίες ... και στο πρόσωπο αλλά κυρίως στο σώμα. Απαράδεκτη κοροϊδία. Γενικότερα παρουσιαστικό που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι πλήρωσες κιόλας για να μαμήσεις.
Με αυτά τα δεδομένα όλα τ' άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Επικοινωνιακό και γελαδερό κορίτσι με μηδέν ερωτισμό, που κάνει ό,τι αναγράφεται στις υπηρεσίες. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί τσαντίζομαι που τις θυμάμαι, αλλά και γιατί δεν έχει σημασία.
Όσο μαλάκας είμαι που έμεινα, άλλο τόσο ήρωας είμαι που κατάφερα να ρίξω ένα βόλι και να λήξω την παρωδία.
Ας πρόσεχα!
Με αυτά τα δεδομένα όλα τ' άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Επικοινωνιακό και γελαδερό κορίτσι με μηδέν ερωτισμό, που κάνει ό,τι αναγράφεται στις υπηρεσίες. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί τσαντίζομαι που τις θυμάμαι, αλλά και γιατί δεν έχει σημασία.
Όσο μαλάκας είμαι που έμεινα, άλλο τόσο ήρωας είμαι που κατάφερα να ρίξω ένα βόλι και να λήξω την παρωδία.
Ας πρόσεχα!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 21, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140