Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 11 10 0.5
Call Girls 10 May, 2013 3199
Olla ή τίποτα?
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμμετοχή

8.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Λοιπόν πάιδες, αποφάσισα να δώ το ρωσιδάκι μετά από πολύ σκέψη και κυρίως βασιζόμενος στις κριτικές που διάβασα σε σχέσεη με 2-3 αλλες επιλογές. Το βασικό κριτήριο ήταν ότι φαινόταν ότι συμμετέχει πολύ στον αγώνα και γενικά τα δίνει όλα η Όλλα.

Δυστυχώς απογοητελύτικα. Και εξηγούμαι.

Καταρχήν, συθνεννόηση πανέυκολη και άμεση. Η κοπέλα στην ώρα της (5 λεπτά καθυστέρηση μόνο). Πρώτο φάουλ ότι ζήτησε τα λεφτά αμέσως, αλλά το αντιπαρέρχομαι. Κάνει μπανάκι και με ξεκινάει στην πίπα. Καλούτσικη αλλά τπτ τρομερό. Μετά ξεκινάμε τον αγώνα όπου μου λέει μην τον βάζεις όλο μέσα γιατί πονάω. Εκεί ξενέρωσα. Σεβαστή φυσικά η επιθυμία της, αλλά εμένα με κόβει. Γενικά ο μήτσις είναι προικισμένος, αλλά ας μας έλεγε ότι δέχομαι μέχρι χ μήκος. Στον αγώνα δυνατές φωνές (πολύ δυνατές) αλλα΄ψεύτικες και συνεχώς στο ίδιο μοτίβο. Μετά την έβαλα στα 4 όπου φάνηκαν τα σούπερ καβλωτικά τατού και τελικά την έχυσα στα 4.

Γενικά, η κοπέλα μου φάνηκε πολ’υ κουρασμένη, ΄χοι πολύ ομιλιτική και γενικά λίγο ψυχρή τυπική ρωσίδα. Δεν τρελλάθηκα ίσως γιατί περίμενα περισσότερα κυρίως στην συμμετοχή. Πανέμορφη φυσικά, αλλά πρέπει να προσπαθήσει κι άλλο.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 24, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Εξτρά €