Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 1 10 0.5Δύσκολος πελάτης ε παιδιά;
Μνμ από το γραφείο ότι έφτασε νωρίτερα δέκα λεπτά, άντε ας ανέβει.
Μελαχρινό κοντούλικο κορίτσι , τζιν , σνικερς , μπλούζα και δερμάτινο η νεαρά μας. Χαιρετούρες , ασπασμοί και no english good αποκρίνεται . Πρόσωπο κοντά στις φωτό. Ζήτησε φρεσκάρισμα και επέστρεψε με τα μπλε εσώρουχα . Κορμάκι καλό , λίγο αφράτο , φυσικό , τατοο καθόλου, ένα σημάδι στην κοιλιακή χώρα λογικά από καμία πρόσφατη γέννα. Είχε ζητήσει μπύρα και ήπιαμε λίγο με χαζοκουβέντα μέσω google.
πωπουδάκι στην θέση του αφράτο και αυτό για ελαφριά μπατσάκια , στήθια πεσμένα με κατάμαυρες ενεργές ρόγες.
Ο αγώνας είχε δυο ημίχρονα , φιλιά με χρήση γλώσσας, πίπα καλή ψιλοβαθειά αλλά να άγγιξε με την γλώσσα της και λίγο τα παπάρια.
Δακτυλάκια μέχρι δυο μπρος, πίσω ούτε να το σκεφτώ.
Περί σεξ αρκετά ενεργή ιεραποστολικά, πλάγια , στα 4 με πιάσιμο από τις χειρολαβές και με αγαπημένη στάση της να να σε καβαλάει και να παίζει την κωλάρα της.
Τελείωμα μία στα κωλομέρια της και μία στην κοιλιακή της χώρα.
Τζελάκι χρειάστηκε κατά την διάρκεια του ραντεβού.