Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 4 10 0.5
Massage
13 December, 2020
6388
ναταλια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφανιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
7.0
Συμμετοχή
7.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Ποιότητά μασάζ
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
6.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
5.5
Καλησπέρα
Την Ναταλία την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές, όπως και γενικά τον συγκεκριμένο χώρο
Η Ναταλία είναι μια πολύ όμορφη κοπελίτσα με πολύ ωραίο σωματάκι και πρόσωπο .
Στο πρόγραμμα της , στο πρώτο μέρος που αφορά το μασάζ είναι ικανοποιητικό χωρίς όμως να είναι αισθησιακό
Στο δεύτερο μέρος κάνει ωραίο στοματικό με προφυλακτικό χωρίς όμως να περιποιείται την γύρω περιοχή, ούτε και δίνει φιλιά.
Αν και έχουμε αποκτήσει οικειότητα από τις πολλές φορές που την έχω επισκεφτεί δεν αλλάζει τις αρχές της.
Στη συμμετοχή στο σέξ είναι για gfe καταστάσεις
Για μένα δεν είναι η καλύτερη στο σεξ του συγκεκριμένου χώρου, όπως η μαρίνα που δε κάνει να περάσεις καλά, αλλά εμένα η Ναταλία μου αρέσει που θα την έπιανα και γκόμενα
Καλα να περνάτε
Την Ναταλία την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές, όπως και γενικά τον συγκεκριμένο χώρο
Η Ναταλία είναι μια πολύ όμορφη κοπελίτσα με πολύ ωραίο σωματάκι και πρόσωπο .
Στο πρόγραμμα της , στο πρώτο μέρος που αφορά το μασάζ είναι ικανοποιητικό χωρίς όμως να είναι αισθησιακό
Στο δεύτερο μέρος κάνει ωραίο στοματικό με προφυλακτικό χωρίς όμως να περιποιείται την γύρω περιοχή, ούτε και δίνει φιλιά.
Αν και έχουμε αποκτήσει οικειότητα από τις πολλές φορές που την έχω επισκεφτεί δεν αλλάζει τις αρχές της.
Στη συμμετοχή στο σέξ είναι για gfe καταστάσεις
Για μένα δεν είναι η καλύτερη στο σεξ του συγκεκριμένου χώρου, όπως η μαρίνα που δε κάνει να περάσεις καλά, αλλά εμένα η Ναταλία μου αρέσει που θα την έπιανα και γκόμενα
Καλα να περνάτε
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
ναταλια
Ημερομηνία
June 01, 2017
Κόστος €
60
Βάρδια
Απογευματινή
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!