Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 8 10 0.5
Call Girls 12 February, 2013 1048
Πολύ καλή επιλογή
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Η συνάντηση έγινε στις αρχές προς μέσα Μαρτίου σε ξενοδοχείου του κέντρου.
Τηλέφωνο το μεσημέρι και κλείσιμο ραντεβού για το απόγευμα της ίδιας μέρας. Η κοπέλα που σηκώνει το τηλέφωνο πολύ ευγενική και μου εξήγησε αναλυτικά το πρόγραμμα και τις χρεώσεις. Σίγουρα θα προτιμούσα να μην υπάρχουν τα έξτρα 20άρικα.
Τέλος εισαγωγής και προχωρώ στα της συνάντησης...
Η κοπέλα στην ώρα της, χτυπάει την πόρτα και βλέπω ένα όμορφο κορίτσι που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα στον δρόμο. Ελληνικά σχεδόν μηδέν, αγγλικά σε βαθμό που αρκεί για να κάνεις την βασική συνεννόηση.
Εγώ είχα κάνει το μπάνιο μου και μπαίνει κι αυτή με τη σειρά της για το δικό της. Δέρμα νεανικό και κατάλευκο. Στο πρόσωπο βγάζει έναν ερωτισμό και μια αθωότητα ταυτόχρονα. Ματάρες εκπληκτικές. Βγαίνει από το μπάνιο, ξαπλώνει στο κρεββάτι και αρχίζει να με φιλάει στο στόμα (βαθύ και παθιασμένο φιλί), στο σώμα και όλο και κατέβαινε. Αρχίζει ένα απαλό και σύντομο παιχίδι με την γλώσσα στην γύρω περιοχή. Όλα τα λεφτά το βλέμμα με το οποίο σε κοιτάζει. Μετά από λίγο τον βάζει στο στόμα και αρχίζει ένα στοματικό σε έντονο και δυνατό ρυθμό και δεν άργησε η πρώτη κατάθεση στο στόμα της!
Αφού πήγε στο μπάνιο για τα καθέκαστα διακριτικά φτυσίματα και επιστρέφει.
Είπαμε δυο κουβέντες στα αγγλικά και όταν είδε ότι ήμουν έτοιμος άρχισε πάλι τα φιλιά. Πολύ δυνατό φιλί κύριοι. Είπα να ανταποδώσω την περιποίηση που μου προσέφερε στον πρώτο γύρο. Καθαρότατη και ευωδιαστή η κοπέλα. Αφού έδειξε να φτιάχνεται, μου βάζει προφυλακτικό και αρχίζουμε με ιεραποστολικό και ταυτόχρονα φιλιά στο στόμα. Καθόλου λόγια και μικροί αναστεναγμοί από την πλευρά της χωρίς υπερβολές. Στην συνέχεια ανεβαίνει αυτή από πάνω και αρχίζει κάτι ανεβοκατεβάσματα που κόντεψε να μου τον λυγίσει! Το τελείωμα ήρθε έχοντάς την στα τέσσερα μετά από ένα καλό σφυροκόπημα το οποίο δέχεται χωρίς πρόβλημα.
Γενικά ήταν ένα ωραίο απόγευμα με μια πολύ όμορφη κοπέλα για τα δικά μου γούστα.
Στο αν θα την ξαναέβλεπα έβαλα "Μπορεί" για τον λόγο ότι υπάρχουν αυτά τα έξτρα τα οποία μπορεί στο τέλος να σε κάνουν να φύγεις με τις τσέπες πιο ξαλαφρωμένες σε σχέση με αυτά που υπολόγιζες.
Βέβαια οι χρεώσεις αναφέρονται ακριβώς στην σελίδα του γραφείου και η ενημέρωση είναι ξεκάθαρη οφείλω να ομολογήσω.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 07, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Εξτρά €