Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 8 10 0.5
Call Girls 12 February, 2013 1045
Μία καλή συνάντηση!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

6.5
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Μετά την τεράστια αποτυχία με την Katrin, μου είχε κάτσει να επανορθώσω στον εαυτό μου! Για το λόγο αυτό είπα να διαβάσω προσεχτικά τα ρεβιούς και να επιλέξω κάποια η οποία τουλάχιστον θα κάνει αυτό για την οποία την καλώ.

Έψαξα την Simona διότι είμαι fan του πρωκτικού αλλά ατύχησα, και η κοπέλα στο τηλέφωνο που πρόσφερε την Patricia. Ok λοιπών και φύγαμε.

Η Patricia αδίκητε από τις φωτογραφίες όσον αφορά το σόμα της, το οποίο είναι καταπληκτικό, αδύνατη με απίστευτό πλούσιο μπούστο, το οποίο είναι και στη θέση του. Κατά την δικιά μου γνώμη **δεν** είναι όμορφη στο πρόσωπο, οι φωτογραφίες την ευνοούν από την στιγμή που δεν χαμογελάει διότι η οδοντοστοιχία της είναι σαν να βλέπεις βαμπίρ που ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί.

Στα του αγώνα τώρα, η κοπέλα δεν παίζεται, τα κάνει όλα, και με όρεξη και χιούμορ, και καύλα και τα πάντα. Ξέρει που πρέπει να σε φυλάει, πίπα αεροπλανική με αρκετή περιποίηση της γύρο περιοχής.

Την πρώτη φορά τα πείρε στο στόμα της, και τα έφτυσε διακριτικά στο μπάνιο.

Αφού κάτσαμε λίγο στο κρεβάτι, σόσιαλ ξεχάστετο, μόνο αν ξέρετε ρώσικα, διότι λίγο Αγγλικά λίγο Ελληνικά, εγώ δεν έβγαζα άκρη. Το κατάλαβε αυτό και αρχίσαμε το δεύτερο γύρο όπου όταν μπήκα στην τρυπούλα ήταν ζεστή και υγρή, ότι έπρεπε. Εδώ σε κλασική στάση Cowboy με αποτελείωσε πολύ γρήγορα.

Η Patricia ήταν έτοιμη και για τρίτο γύρο χωρίς να δυσανασχετεί το οποίο μου έκανε πολύ καλή εντύπωση! Εγώ όμως δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω για αυτό σφύριξα λήξη, ντυθήκαμε, χαιρετηθήκαμε με ένα φιλάκι, και τέλος.

Συνοπτικά, η Patricia είναι μία τίμια επιλογή, εργάτρια του έρωτα, με πολύ ωραίο σώμα, αλλά λίγο θέμα στο πρόσωπο, το οποίο το προσπερνάς μέσα στην καύλα σου.

Ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 18, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα