Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.5 10 10 0.5
Studio Girls
31 December, 2020
3138
Περίμενα καλύτερα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
9.0
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Η συνάντηση έγινε την προηγούμενη Παρακευή που βρέθηκα Αθήνα. Το στούντιο στον μέσο όρο της περιοχής. Με χάλασε λίγο ότι είναι κολλητά σε καφετέριες αφού σε βλέπουν όλοι.
Η Πένυ είναι όμορφη κοπέλα, δεν μπορώ να πω όμως ότι τα 10 των προηγούμενων φίλων είναι αντιπροσωπευτικά. Δεν με χάλασε κάτι συγκεκριμένο, αλλά δεν είναι και του 10. Από συμμετοχή ήταν πολύ καλή, με εναλλαγή στάσεων, πρωτοβουλίες και αδιάκοπο κούνημα. Κάτι όμως δεν κόλλησε καλά στην χημεία μας και παρά το ότι δεν πέρασα άσχημα, περίμενα κάτι περισσότερο, όπως λέει και ο τίτλος.
Γενικά νομίζω ότι η κοπέλα το κετέχει το άθλημα, προσπαθεί να περάσεις καλά, αλλά πάντα παίζει ρόλο και η χημεία. Παράπονο πάντως δεν έχω και μπορεί να την ξανασυναντήσω.
Η Πένυ είναι όμορφη κοπέλα, δεν μπορώ να πω όμως ότι τα 10 των προηγούμενων φίλων είναι αντιπροσωπευτικά. Δεν με χάλασε κάτι συγκεκριμένο, αλλά δεν είναι και του 10. Από συμμετοχή ήταν πολύ καλή, με εναλλαγή στάσεων, πρωτοβουλίες και αδιάκοπο κούνημα. Κάτι όμως δεν κόλλησε καλά στην χημεία μας και παρά το ότι δεν πέρασα άσχημα, περίμενα κάτι περισσότερο, όπως λέει και ο τίτλος.
Γενικά νομίζω ότι η κοπέλα το κετέχει το άθλημα, προσπαθεί να περάσεις καλά, αλλά πάντα παίζει ρόλο και η χημεία. Παράπονο πάντως δεν έχω και μπορεί να την ξανασυναντήσω.
Πληροφορίες
Studio συνάντησης
Κων/πόλεως 80
Ημερομηνία
July 29, 2011
Βάρδια
Βραδινή
Τιμή €
50
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα