Αναζήτηση Escort

Category:
Keywords:
User Rating:

Pines Hotel

 
7.8 (5)
49   0   7   0   0   0
A Updated
Pines Hotel

Πληροφορίες

Περιοχή
Τιμή ημιδιαμονής

Χάρτης-Μap

Address
Αρτέμιδος 2, Κηφισιά
City
Αθήνα
Post Code
145 62
Longitude
23.79
Latitude
38.09

Map

Swap Start/End

User reviews

5 reviews

Overall rating 
 
7.8
Χώρος 
 
7.3  (5)
Καθαριότητα 
 
7.9  (5)
Εξυπηρέτηση/service 
 
7.8  (5)
Πρόσβαση & parking 
 
8.2  (5)
Αναμονή 
 
8.9  (5)
Διακριτικότητα 
 
8.0  (5)
Σχέση ποιότητας-τιμής 
 
7.2  (5)
Already have an account? or Create an account
Αξιοπρεπές αλλά όχι τόσο vfm
Overall rating 
 
8.2
Χώρος 
 
7.5
Καθαριότητα 
 
8.5
Εξυπηρέτηση/service 
 
8.0
Πρόσβαση & parking 
 
9.0
Αναμονή 
 
8.5
Διακριτικότητα 
 
9.0
Σχέση ποιότητας-τιμής 
 
7.0
Δοκίμασα προσφάτως το ξενοδοχείο αυτό, γενικά με βολεύει σαν τοποθεσία, είναι και αρκετά διακριτική η είσοδος οπότε μια χαρά. Μου έδωσαν ένα δωμάτιο στο 2ο όροφο, αρκετά μικρό αν και όμορφο (μάλλον ανακαινισμένο πρόσφατα). Το μπάνιο ήταν μικρό και η ντουζιέρα σχετικά άβολη, αλλά γενικά ήταν πολύ καθαρό παρότι οι πετσέτες δεν ήταν συσκευασμένες. Δεν πήρα κάτι από το room service για να ξέρω πως είναι (και αν είναι εξτρά). Αυτό που δεν με βόλεψε (όσο παράξενο κι αν φανεί) είναι ότι είχε πολύ μικρά μαξιλάρια.
Σε σχέση με το Μίδα που είναι στην ίδια περιοχή είναι κλάσης ανώτερο αλλά γενικά στα 36 ευρώ που πλήρωσα παρότι αξιπρεπές δεν το λές και φτηνό.
Το μόνο ίσως καλό ότι έχουν κάνει μια προσφορά που στις 5 επισκέψεις η 6η είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να ζητήσεις την προσφορά (ο υπάλληλος μου είπε ότι είναι καινούρια και ίσως γιαυτό ξέχασε να μου το πει από μόνος του)

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 18, 2017
OVER NOW (Alice in Chains)
Overall rating 
 
5.9
Χώρος 
 
6.0
Καθαριότητα 
 
6.0
Εξυπηρέτηση/service 
 
6.0
Πρόσβαση & parking 
 
7.0
Αναμονή 
 
8.0
Διακριτικότητα 
 
5.0
Σχέση ποιότητας-τιμής 
 
5.0

Προσπαθώ σαν άνθρωπος να είμαι ήπιων τόνων, χαλιναγωγώντας το έντονο μεσογειακό ταμπεραμέντο μου. Κοινωνικές συμβάσεις, αστικές ευγένειες, πολιτισμός και ανατροφή υπερισχύουν τις περισσότερες φορές την μάνητας, της μανίας να τα κάνω όλα μπουρδέλο, ιδίως όταν αισθάνομαι πως αδικούμαι κατάφωρα. Εξηγώ…
Στο συγκεκριμένο χοτέλι βορείων προαστίων πηγαίνω πρωτίστως διότι με βολεύει, κυρίως, λόγω τοποθεσίας. Δεύτερος σημαντικός παράγοντας ήταν πως μου επέτρεπαν να φέρω ποτά και φαγητό απ’ έξω. Σαν ξενοδοχείο είναι απλά μέτριο με δωμάτια που μοιάζουν με δωμάτια νοσοκομείου και πολύ μικρά και άβολα μπάνια. Τελευταία τα πράγματα έχουν αλλάξει διαισθάνομαι. Κατ’ αρχήν για διάφορους λόγους δεν πηγαίνω τόσο συχνά όσο στο παρελθόν αλλά στο συγκεκριμένο «μαγαζί» έχω αφήσει χρήματα πολλά.
Πριν λίγο καιρό ζήτησα σαμπανιέρα και άρχισαν τις δικαιολογίες. Ξέρετε δεν έχουμε διαθέσιμη αυτή τη στιγμή και διάφορα άλλα κουλά με 3 αυτοκίνητα στο πάρκιν. Διατήρησα τις αμφιβολίες μου αλλά έφτασα σε μια επωφελή λύση για όλα τα μέρη με το bell boy (sic)…
Χθες φτάνοντας στην συγκεκριμένη επιχείρηση ζήτησα ως συνήθως ένα δωμάτιο ημιδιαμονής στο ισόγειο που κοστίζει 20 € και η αλήθεια είναι πως δεν έχει και καμία διαφορά από τα δωμάτια των ορόφων που κοστίζουν 35 € και είναι επιεικώς απλά ανεκτά… Ενώ στο παρελθόν λοιπόν όταν δεν υπήρχε δωμάτιο στο ισόγειο μου προσέφεραν δωμάτιο σε όροφο χωρίς επιπλέον χρέωση, χθες η απάντηση ήταν κοφτή και λιτή. Δεν έχουμε δωμάτιο στο ισόγειο, λυπάμαι. 10 λεπτά πριν το ραντεβού, οι επιλογές μου ελάχιστες και η αντίδρασή μου προδιαγεγραμμένη.
Διευκρινίζω, δεν είναι τα 15 € παραπάνω, σε καμία περίπτωση. Είναι η αρχή του θέματος. Με τέτοια αλλαγή στη διαχείριση και λειτουργία της επιχείρησης προβλέπω να παραμείνει για πολύ καιρό στο μέλλον με 3 αυτοκίνητα στο πάρκιν.
Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφθώ στο μέλλον την συγκεκριμένη επιχείρηση ακόμη κι αν είναι η τελευταία στην Αθήνα!!! Η ξεροκεφαλιά μου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ... Τίτλοι τέλους στο ξενοδοχείο που έζησα ανεπανάληπτες στιγμές μετά από τεράστιο UNFAIR!!! Εγώ έχασα 15 €, αυτοί έχασαν ένα πελάτη…
C’ est la vie!!! Προχωράμε πάντα μπροστά….

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 17, 2017
SF
Pines Hotel
Overall rating 
 
8.7
Χώρος 
 
8.0
Καθαριότητα 
 
8.5
Εξυπηρέτηση/service 
 
8.5
Πρόσβαση & parking 
 
8.5
Αναμονή 
 
10.0
Διακριτικότητα 
 
9.5
Σχέση ποιότητας-τιμής 
 
8.5
Στον κόμβο της Κηφησιάς, δεξιά προς Λαμία, και στην κυριολεξία 50-100 μέτρα ΠΡΙΝ τον κόμβο που σημαίνει ότι κάνεις δεξιά από την ΕΟ στον κόμβο και μετά πάλι δεξιά και ξανά δεξιά γύρω-γύρω το ευρύτερο τετράγωνο. Ιδιωτικό υπάιθριο παρκινγκ διακριτικό για τα εξωτερικά βλέμματα.

Σε καλή κατάσταση το σύνολο. Ανακαινισμένο δείχνει. Καλή και το δωμάτιο (25ε νομίζω για έως 8ω), μικρό αλλά όχι και σε στυλ ταφος του Ινδού που είναι κάποια άλλα που βλέπουν σε φωταγωγό. Βοηθούσε σε αυτό το στήσιμο της εσωτερικής αρχιτεκτονικής καθώς και το μπαλκονάκι του και η άνετη μπαλκονόπορτα. Στο ισόγειο που έχουν και με 20ε αλλά δεν ήταν διαθέσιμα μού δήλωσαν. Είχα καθυστερήσει λίγο επειδή έψαχνα το χοτέλι (1η μου επίσκεψη) και αποφάσισα να μην περιμένω να ετοιμάσουν το δωμάτιο των 20ε (παραξενεύτηκα που δεν είχε άδειο δωμάτιο εκείνη την ώρα). Παίζουν και αυτά στο outcall. Κατά τάλλα ευγενής ο νέος της ρεσεψιόν. Πλήρωσα φεύγοντας και μού έδωσε απόδειξη πριν/χωρίς να την απαιτήσω. Σωστός!

Το δωμάτιο καινούργιο. Κλειδί συμβατικό. Καθαρό. Ξενοδοχείου. Με μεγάλο επιτοίχειο καθρέπτη στα πόδια του κρεβατιού και το διάδρομο να παρεμβάλλεται ανάμεσα τους. Δεν χωρούσε γραφειάκι ή τουαλέτα. Κρεβάτι+2 κομοδίνα. Καλά φωτα με ντιμερ. Θέρμανση με αέρα κεντρική. Ντουζιέρα μικρή (απαγορευτική παιγνιδάκια) ΧΩΡΙΣ κουρτίνα. 2 μεγάλες και δύο μικρές πετσέτες. 2 σαπούνια+ντισπενσερ για σαμπουάν στη ντουζιέρα. Δεν υπήρχαν παντόφλες (π.χ. σφραγισμένες μιάς χρήσεως που έχω πετύχει αλλού 1 φορά). Είχε όμως πιστολάκι για τα μαλλιά. Έγχρωμη TV παλιάς τεχνολογίας που εκτός από τα γνωστά κανάλια είχε και άλλα 3-4 κατάλληλα για ημιδιαμονή.

Για 20- ευρώ κάτι λέει, στα 25 είναι ακριβό. Σημειωση: Τα καλά στουντιο έχουν καλύτερα δωμάτια και καταλληλότερα!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 10, 2013
Ούτε κρύο,ούτε ζέστη!
Overall rating 
 
8.0
Χώρος 
 
7.5
Καθαριότητα 
 
8.0
Εξυπηρέτηση/service 
 
8.5
Πρόσβαση & parking 
 
8.5
Αναμονή 
 
9.0
Διακριτικότητα 
 
8.0
Σχέση ποιότητας-τιμής 
 
7.0
Επίσκεψη χθες στο εν λόγω ξενοδοχείο. Πρώτη φορά σε ξενοδοχείο τέτοιου τύπου, αφού συνήθως προτιμώ incall ή έχω σπίτι εύκαιρο. Χθες όμως χρειάστηκε κι έτσι πήρα την απόφαση και πήγα. Παρόλο που έχω άλλα πιο κοντά στο σπίτι μου, προτίμησα αυτό επειδή είναι κοντά στη δουλειά μου κι επειδή, λόγω τιμής, θεώρησα πως θα'ναι κάτι καλύτερο από τα υπόλοιπα του είδους. Θα προσπαθήσω να'μαι αντικειμενικός όσο γίνεται, μιας και δεν έχω επισκευτεί τα χειρότερα για να συγκρίνω..
Με το που μπαίνω, 3 υπάλληλοι με κοιτούν στα μάτια. Χωρίς πολλές κουβέντες, κλειδιά στο χέρι, τηλεκοντρόλ, κάρτα και γεια σας. ΟΚ διακριτικό σαν χώρος και μακρυά από περίεργα βλέμματα αλλά πέτυχα παράνομο ζευγαράκι στο ασανσέρ και επειδή δε χωρούσαμε πήγα από τις σκάλες. Είδα διάφορα. Καθαρίστριες να σχολιάζουν τι βρήκαν σε δωμάτια μέχρι ένα παππού που παραπατούσε και πίσω δυο πιτσιρίκες να τον κρατάνε. Εγώ δεν είχα να κρύψω κάτι αλλά όσοι δε θέλετε περίεργα βλέμματα και άτυχες συναντήσεις, βγάλτε τη στο αμάξι. Ανεβαίνω πάνω και το δωμάτιο μου άφησε μια περίεργη γεύση. Τίποτα τρομερό. Πρώτες εντυπώσεις, αποπνικτική ατμόσφαιρα με ζεστό αέρα στο φουλ και τζάμι ανοιχτό να ακούω την εθνική. Κρεβάτι σκέτο με ένα σεντόνι διπλωμένο πάνω και δυο μαξιλάρια. Κουβέρτα ή κάτω άλλο δε βάζουν; Όλα σου άφηναν μια αίσθηση φτήνιας και υπερβολικής απλότητας. Στο μπάνιο ένα νιπτιράκι μικροσκοπικό, ντουζάκι χωρίς κουρτίνα και χώρος με δυσκολία για 2. Πήγα να τραβήξω απαλά λίγο την κουρτίνα προς το δρόμο και ξεριζώθηκαν 4-5 κρίκοι. Άσε λέω μη την κατεβάσω. Σε κάποια φάση ζεσταθήκαμε και ανοίξαμε την πόρτα. Ε μετά για να κλείσει την έσπρωξα σαν να μην υπήρχε αύριο. Αλλάχτε και κάνα ρουλεμάν ρε παλικάρια. Γενικά και σαν πρώτη εντύπωση, δεν τρελάθηκα. Ομολογώ πως ένιωσα κι άσχημα που πήγα με τη συγκεκριμένη κοπέλα σε τέτοιο ξενοδοχείο. Όχι πως άλλες είναι για φθηνά κι άλλες για το hilton, αλλά προσωπικά χαλάστηκα λίγο. Ειδικά όταν κατέβηκα κάτω και πλήρωσα το 36άρι. Γιατί; Για τις τσόντες στη tv; Για το ότι δεν είχε ούτε ένα μπουκαλάκι νερό να πιούμε; Ή επειδή δεν ακούγαμε τους δίπλα; Μα δεν ήταν άλλοι στον όροφο. Να βρω κάτι θετικό; Εμμ.. οκ ήταν απόμερο, δεν ήταν βρώμικο και ενώ κάτσαμε πάνω από 3ωρο, δε με χρέωσαν παραπάνω. Θα δεχθώ σχόλια τύπου "Είσαι καλομαθημένος" αλλά θα σας απαντήσω "Δηλαδή στα πιο φθηνά πως είναι; Έλεος!"

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 08, 2011
"Το φτηνό το κρέας, το τρώνε οι σκύλοι"
Overall rating 
 
8.2
Χώρος 
 
7.5
Καθαριότητα 
 
8.5
Εξυπηρέτηση/service 
 
8.0
Πρόσβαση & parking 
 
8.0
Αναμονή 
 
9.0
Διακριτικότητα 
 
8.5
Σχέση ποιότητας-τιμής 
 
8.5
Σαν κάτοικος B.Π. για μένα το pines είναι σχεδόν μόνιμη επιλογή. Είναι καθαρό, τα δωμάτια (ειδικά τα ανακαινισμένα) είναι πάρα πολύ καλά, η εξυπηρέτηση και το room service βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Είναι από τα λίγα ξενοδοχεία που όταν πηγαίνεις στο δωμάτιο δεν σου δίνει την αίσθηση γαμηστρώνα,πράγμα που για μένα έχει τη σημασία του.
Προσωπικά η διακριτικότατα δεν με ενδιαφέρει αλλά το parking στο πίσω μέρος νομίζω ότι καλύπτει κάθε ανάγκη.
Σίγουρα είναι ακριβότερο από κάθε άλλο ξενοδοχείο ημιδιαμονής αλλά νομίζω ότι ο τίτλος του review τα λέει όλα... :)

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 05, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέες κριτικές ΧΧΧ Hotels

Ariston  Hotel
 
8.4
G greta15
"πρωτη φορα στο χοτελ πολυ ευκολη προσβαση με..."
Priamos Boutique Hotel
 
8.9
V voyager
"Αποτελεί μια σχετική πρόσφατη ανακάλυψή μου. Η απόφαση να μπει..."
GLS Boutique Hotel
 
10.0
E egira79
"Πρώτη φορά εκεί. Πρόσβαση πολύ εύκολη και πάρκινγκ είτε στο..."
LaCoba
 
8.5
D dimitri7
"Μετα απο καιρο στο lacoba μιας και δεν με βολευει..."
Priamos Cinema
 
8.8
B borbi2525
"Σαν άνθρωπος είμαι αρκετά περίεργος. Θέλω να βλέπω πολλά και..."
Hotel Attiki
 
9.9
E egira79
"Ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και επειδή είχα κερδίσει σε..."
Athens Privé Hotel
 
9.2
P pourager
"Άνετη πρόσβαση και πάρκινγκ, είναι κοντά στο μετρό και βολεύει..."
Hotel Bill
 
9.1
S spipis71
"Πολύ σπάνια χρησιμοποιώ ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο, όσες φορές όμως..."
Hotel Bill
 
8.9
L live
"... γιατί μοιάζει να το χτύπησε η κρίση, όσο αφορά..."
Hellinis Hotel
 
8.4
G greta15
"περασμα απο δω σχετικα προσφατα αλλα και παλαιοτερα για..."
The Crystal Blue
 
8.6
G gior7
"Επίσκεψη στο Crystal Blue είσοδος από την πλαϊνή πόρτα που..."
Exis Hotel
 
8.7
D dimitri7
"Επισκεψη πριν καποιο διαστημα.Ευκολη προσβαση και χωρις αναμονη πηρα δωματιο..."
Midas Hotel
 
8.9
L live
"Παραμένει στα ηψηλά επίπεδα, ποιοτικά. Τα δωμάτια των..."
Athens Privé Hotel
 
8.6
D dimitri7
"Παλαιοτερο περασμα απο το ξενοδοχειο.Δωματιο αμεσα διαθεσιμο αν και σε..."
Athens Privé Hotel
 
9.1
G grkcpl2003
"Η αλήθεια είναι , δεν ξέρω πως και γιατί ,..."
X-Dream Hotel (Αγ.Παρασκευή)
 
8.2
G gior_pol
"Το χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο που μετακόμισα. Εύκολο στην πρόσβαση,..."
Priamos Hotel
 
8.4
D dimitri7
"Χρωστουσα μια νεα κριτικη στο ξενοδοχειο μιας και τον τελευταιο..."
Hotel Bill
 
8.9
B borbi2525
"Πρώτη φορά στο Bill και μετά από αυτήν ακολούθησε και..."
Hotel Bill
 
7.8
D darth-vader
"Όπως γράφω και στον τίτλο, καλό στα 22Ε για 3μιση..."
Hotel Bill
 
8.9
K kameleon
"Δεν θα πήγαινα συνηθίζω να πηηαινω αλλού, ήταν απαίτηση..."
Priamos Hotel
 
7.5
K kameleon
"Ημερομηνία ενδεικτική,Αισθητικη αριστη neo baroque αριστα σχεδιασμενο ευγε στον..."
Priamos Hotel
 
9.1
P panos87
"Ημερομηνία ενδεικτική, πρώτη επίσκεψη στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.Πρόσβαση σχετικά εύκολη, 10..."
Hotel Bill
 
9.7
E egira79
"Ημερομηνία ενδεικτική.πολυ καλό ξενοδοχείο με εύκολη γενικά πρόσβαση αν και..."
Athens Privé Hotel
 
7.2
J johnnyathens
"ενδεικτικη ημερομηνια δε βρηκα στ γειτονικο που πηγαινω συνηθως με..."
Hotel Bill
 
7.2
J johnnyathens
"Κεντρο, δυσκολη η προσβαση λογω κινησης αλλα διακριτικο ιδιωτικο παρκινγκ...."
LaCoba
 
7.9
G greta15
"προσφατο περασμα από το κατάστημα.. μετα από χρονια ευκολη..."
Bora Bora Hotel
 
6.5
K krios123
"μια φορά είναι αρκετή για να καταλάβεις ότι δεν αξίζει..."
Hotel Bill
 
7.8
K krios123
"μέρος, γνωστό σε όλους πλέον, μιας και οι περισσοτερες αθλητριες..."
Priamos Cinema
 
8.9
R rtfm
"Αν και δεν συνηθίζω να γράφω κριτική για ξενοδοχεία, μια..."
Hotel Bill
 
9.4
P prok0k0
"Οποτε θελω να κανω καποιο ραντεβου στο κεντρο ειναι παντα..."
Hotel Bill
 
8.9
E ego-vangelis
"Ένα ξενοδοχείο που επιλέγω για τα ραντεβού στο κέντρο. ..."
Maroussi Hotel
 
7.4
R rep198
"Καλό ξενοδοχείο, απλα πάρα πολυ μικρά δωμάτια. Δηλαδή 40 cm..."
The Crystal Blue
 
8.7
D dimitri7
"Το συγκεκριμενο ξενοδοχειο το γνωρισα εδω και λιγους μηνες και..."
Athens Privé Hotel
 
9.7
E egira79
"Πολύ καλό ξενοδοχείο με εύκολη πρόσβαση πάρκινγκ και για όσους..."
Hotel Bill
 
8.3
A antgratis
"στο ξενοδοχείο έχω πάει αρκετες φορές, εινα καθαρο και με..."
Hotel Bill
 
8.1
D drax
"Ίσως είναι το ξενοδοχείο με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο χώρο..."
Hotel Bill
 
8.2
J john100
"Φλασιά καθώς ψιλοξύνομαι στη δουλειά (γ@@ώ τους πολιτικούς μας γ@@ώ)..."
The Crystal Blue
 
7.4
G greta15
"ευκολη προσβαση ,αλλα καθολου διακριτκο δωματιο απλο με τζακούζι..."
Athens Privé Hotel
 
9.0
J john100
"Πρώτη φορά και στο prive. Η πρόσβαση εύκολη, το παρκάρισμα..."
Hotel Bill
 
9.3
J john100
"Να ομολογήσω αρχικά ότι άκουγα χοτέλ στο μεταξουργίο και μου..."
Priamos Hotel
 
7.9
F fragkiskos
"Η ημερομηνία ενδεικτική, έχω επισκεφτεί το μέρος 2 φορές τον..."
Κρεολή Hotel
 
8.7
E economist
"Είδα οτι δεν έχει ανέβει κριτική για το εν λόγω..."
Hotel Bill
 
9.1
L live
"Διακριτικότητα στην πρόσβαση με σχετικά άνετο parking. Εξυπηρετικότατη, διακριτική και..."
Pines Hotel
 
8.2
F fragkiskos
"Δοκίμασα προσφάτως το ξενοδοχείο αυτό, γενικά με βολεύει σαν τοποθεσία,..."
Hotel Bill
 
9.5
T tallathens
"Αν και γενικά είμαι των βορείων εγώ, είπα να απόγευμα..."
Hotel Bill
 
10.0
S sweetcock69
"Οφείλω και εγώ μια μνοία στο ξενοδοχείο. Καθαρότατο,σφραγισμένες πετσέτες και..."
Maroussi Hotel
 
7.9
F fragkiskos
"Χρησιμοποίησα το εν λόγω hotel για πρώτη φορά. Η τοποθεσία..."
Pines Hotel
 
5.9
SF southy Focker Maiden
" Προσπαθώ σαν άνθρωπος να είμαι ήπιων τόνων, χαλιναγωγώντας το..."
Midas Hotel
 
8.5
F fragkiskos
"Η ημερομηνία ενδεικτική, χρησιμοποίησα το εν λόγω ξενοδοχείο στο FF..."
The Crystal Blue
 
8.7
D dimitris42
"Πρωτη φορα στο ξενοδοχειο . Εχει γινει ριζικη ανανεωση απο..."
Hotel Attiki
 
8.8
P patouses
"Η ημερομηνία είναι εντελώς ενδεικτική, έχω επισκεφτεί το μαγαζί πάνω..."
Hotel Bill
 
9.6
E economist
"Έχοντας κάνει 2 απανωτές επισκέψεις στο ξενοδοχείο (μια με ντούο..."
Pergamos Hotel
 
8.4
Y Yiannis.Q
"Όλα τα ξενοδοχεία που προτιμώ -ξενοφών, μπιλ, όσκαρ, έξις- δεν..."
Athens Privé Hotel
 
7.2
D dimitris42
"Ανετη προσβαση με ταξι ρεσεψιον ομορφος χωρος . Ζηταω..."
X-Dream Hotel (Αγ.Παρασκευή)
 
9.5
E economist
"Το έχω κάνει στέκι διότι είναι κοντά στο σπίτι μου..."
Midas Hotel
 
9.9
J jimix24
"Ενδεικτική ημερομηνία κράτησης, έχουν υπάρξει πολλές επισκέψεις σε θεματικά και..."
Hotel Bill
 
10.0
J jimix24
"Άριστος χώρος διακριτικότατος μακριά από υποψιασμένα μάτια. Πολύ καλό κι..."
X-Dream Hotel (Αγ.Παρασκευή)
 
9.3
B Boldoras
"Δεν έχω επισκεφτει πόλλα ξενοδοχεία του είδους, αλλα το θεωρώ..."
Κρεολή Hotel
 
8.8
S siou111
"ημ/νια ακυρη καιρο το χα δει αλλα δεν ειχα λογο..."
Xenophon Hotel Athens
 
9.6
Y Yiannis.Q
"Επισκέπτομαι τακτικότατα το παρόν ξενοδοχείο. Κι όπως έχω ξαναπεί.... είναι..."
Exis Hotel
 
9.6
Y Yiannis.Q
"Το 207 είναι superior (σουίτα?) μεγάλο δωμάτιο με χωλ, καΙ..."
Hotel Bill
 
8.6
G georgious
"Μια χαρά τιμή, μια χαρά καθαριότητα και εξυπηρέτηση απο την..."
Exis Hotel
 
9.6
Y Yiannis.Q
"Κυριακή μεσημέρι, στο Exis. Με ποιά άλλη?! Την..."
Hotel Bill
 
9.9
Y Yiannis.Q
" Μόλις έφτασα σπίτι μου από το Bill. Ήμουν με..."
Apollon Hotel
 
8.7
G giannis_1978
"Πολυ καλό ξενοδοχείο.Καθαρό ο χώρος και η τουαλέτα έλαμπαν.Τα παιδια..."
Hotel Bill
 
9.5
Y Yiannis.Q
"Eύγε! Ας παραδειγματιστούν τα υπόλοιπα γαμισοχοτέλια απ' το..."
Oscar Hotel
 
7.6
YA YNIKI a a
"Όπως γράφω και στον τίτλο, αν είχα χρόνο θα πήγαινα..."
Oscar Hotel
 
8.8
YA YNIKI a a
"Κι αυτό το ξενοδοχείο φιλοξενεί πολύ συχνα τις συνευρέσεις μου...."
Olympic Hotel (νεο φαληρο)
 
9.6
K kerry
"Απο τα καλυτερα ξενοδοχεια ημιπαραμονης, οπως γραφω και στον τιτλο...."
Xenophon Hotel Athens
 
9.2
YA YNIKI a a
"Το έχω επισκεφθεί πολλάκις. Τόσο, που να λέω πως είναι..."
Exis Hotel
 
7.2
YA YNIKI a a
"Ένα ήσυχο κι ευπρεπές κατάλυμα στο κέντρο. Αυτό είναι το..."
Hotel Attiki
 
8.2
V vanderm
"Ωραίος χώρος, ένιωσα άνετα αμέσως, πολύ καθαρός (πήγα νωρίς το..."
Andromeda Hotel Θεσσαλονίκη
 
8.4
G greta15
"επισκεψη στο χοτελ μεσα στο 2015...... αν θυμαμαι καλα υπαρχει..."
Andromeda Hotel Θεσσαλονίκη
 
8.2
R rockass
"Λοιπον Παιδες, πηγα με τη γυναικα μου την προηγουμενη βδομαδα..."
Hotel Bill
 
7.7
SF southy Focker Maiden
"Ακριβώς απέναντι από το Prive που πάω συχνά, είναι το..."
Priamos Hotel
 
7.7
D dimitri7
"Μετα απο χτεσινη κραιπαλη σε μπαρακια στην Πλατεια Βαρναβα και..."
Athens Privé Hotel
 
8.0
N noel14861
"Ημερομηνια ενδεικτικη Προσβαση ευκολη λογω μηχανής. Διακριτικοτητα καλή Εξυπηρετηση χωρις..."
Hotel Bill
 
8.7
N noel14861
"Καλός καθαρός χώρος. Η πρόσβαση με την μηχανη άνετα και..."
Maroussi Hotel
 
8.0
R rebetis
"Πρωτη φορά στο εν λογο χοτελι και οι εντυπώσεις καλούλες...."
Bora Bora Hotel
 
9.4
A airman
"Εάν κατεβαίνεις την εθνική προς Πειραιά πρέπει να..."
Olympic Hotel (νεο φαληρο)
 
8.8
T tsopan
"Επισκέφτηκα το Ολιμπίκ μετά από αρκετά χρόνια. Είναι ένας ευχάριστος..."
Hotel Bill
 
9.9
S soraya
"Καλησπέρα έψαχνα ξενοδοχείο 11 το βράδυ πήγαμε μεταξουργείο από γκάζι..."
Hotel Bill
 
9.8
Z zakiasza
"Άψογες εντυπώσεις και από εμένα. Πάρκινγκ ιδιόκτητο (νομίζω έχει 2..."
Κρεολή Hotel
 
7.4
D deatheagle
"Μετα τις 12 το βραδυ το κλασσικο γαμιστρωνοδοχειο. Καθαρο δωματιο..."
Midas Hotel
 
9.5
A africa
"Επισκέφτηκα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για πρώτη φορά τον Αύγουστο. Πήρα..."
Atlantic Hotel
 
3.9
T taper
"Την πρωτη φορα πηγα γιατι ειχε προσφορα την σουιτα με..."
Hotel Attiki
 
9.4
S southy
"Τρομερή εξυπηρέτηση, ευγένεια και διάθεση. Καθαρά δωμάτια, καλή τοποθεσία, με..."
Athens Privé Hotel
 
7.5
A arximidis1989
"Ημερομηνια ενδεικτικη Προσβαση ευκολη αν εχεις αυτοκινητο και παρκινγκ το..."
New Dream Hotel
 
5.0
A arximidis1989
"Ημερομηνια ενδεικτικη.. Εισοδος απο λιοσιων, οχι διακριτικη.. Αναμονη καθολου, δεν..."
Hotel Attiki
 
8.5
G giannis1983
"Μετα την φασαρια που γινει γυρω απο το θεμα για..."
New Dream Hotel
 
5.9
D double-agent
"Πιρφορίζω με ενα Ρουμανακι τις τελευταιες μερες και μιας και..."
Hotel Arma
 
8.4
T taper
"Επισκεφτηκα πρόσφατα το εν λόγο ξενοδοχείο ( ειναι το νεο..."
GLS Boutique Hotel
 
9.0
I iosif1965
"Σύμμαχητες να σας ενημερώσω ότι το το ξενοδοχείο στην Ρεσεψιον..."
Areos Hotel
 
9.1
R rtfm
"Μια και βρέθηκα στο ξενοδοχείο αυτό χτες βράδι είπα να..."
The Crystal Blue
 
9.6
N noah1
"Πολύ καλό σημείο... Μόλις μερικά μέτρα από το κέντρο της..."
Olympic Hotel (νεο φαληρο)
 
8.8
A alekos13
"Αν σας αρέσει το Lacoba στην Καλλιθέα θα σας αρέσει..."
Hotel Attiki
 
9.0
V vassilios75
"επίσκεψη στο ξενοδοχείο κατά τις 03:30, όπως έχω γράψει και..."
GLS Boutique Hotel
 
8.1
V vassilios75
"Στην συγκεκριμένη ημέρα είχα πολύ καλή διάθεση γιατί θα βρισκόμουν..."
3 XXX Ερατώ
 
7.5
M markissia_de_sade
"Έχω πάει 2-3 φορές. Είναι σχετικά καθαρό και τα δωμάτια..."
3 XXX Συνάντηση
 
5.6
M markissia_de_sade
"Συναντιέμαι με το γκομενάκι στο πεδίον του Άρεως, ώρα 11...."