Pines Hotel

 
7.9 (6)
396 0 7 0 0 0
Pines Hotel

Πληροφορίες

Περιοχή
Τιμή ημιδιαμονής
36

Χάρτης-Μap

Address
Αρτέμιδος 2, Κηφισιά
City
Αθήνα
Post Code
145 62
Longitude
23.79
Latitude
38.09

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

6 reviews
9-10 stars
 
0%
 
83%
 
17%
3-5 stars
 
0%
1-3 stars
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Χώρος
 
7.1(6)
Καθαριότητα
 
7.9(6)
Εξυπηρέτηση/service
 
7.8(6)
Πρόσβαση & parking
 
8.5(6)
Αναμονή
 
8.9(6)
Διακριτικότητα
 
8.3(6)
Σχέση ποιότητας-τιμής
 
7.0(6)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Σεξ στο ξενοδοχείο με τα πεύκα...
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Χώρος
 
6.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση/service
 
8.0
Πρόσβαση & parking
 
10.0
Αναμονή
 
9.0
Διακριτικότητα
 
10.0
Σχέση ποιότητας-τιμής
 
6.0
Είχα και το χρόνο και τη διάθεση να ξεφύγω λίγο και έτσι τράβηξα πιο βόρεια από ό,τι συνήθως, διαφορετικά για όσους κινούνται στο κέντρο η απόσταση και η βιασύνη είναι αποτρεπτικοί παράγοντες που θα οδηγούσαν σε άλλες επιλογές. Προσβασιμότητα φυσικά μόνο με αυτοκίνητο σε σχέση με τα κεντρικά ξενοδοχεία, από την άλλη όμως κερδίζει πολλούς πόντους σε διακριτικότητα αφού είναι στην ερημιά και μακριά από περίεργα βλέμματα.
Το άλλο μεγάλο συν του ξενοδοχείου είναι το πολύ μεγάλο πάρκινγκ, βρίσκεις άνετα να παρκάρεις. Είχα πάει μεσημέρι και μόλις βγήκα από το αμάξι παντού γύρω μου πεύκα και τα τζιτζίκια έδιναν ρεσιτάλ, καμία σχέση με τους θορύβους της κίνησης που έχω συνηθίσει στα άλλα ξενοδοχεία. Σκέφτηκα στο δωμάτιο να αφήσω ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα και να απολαύσω το σεξμέσα στη φύση αλλά φοβήθηκα ότι θα ακουγόμαστε κι έτσι δεν το έπραξα. Μπαίνεις στη ρεσεψιόν διακριτικά χτυπώντας κουδούνι για να σου ανοίξουν, με τον ίδιο τρόπο φεύγεις. Ο κύριος στην υποδοχή ευγενικός και χαμογελαστός μου έδωσε το κλειδί με την κάρτα. Νεράκια και τέτοια δεν είχε. Ζήτησα δωμάτιο στο ισόγειο , η τιμή ήταν στα 20 ευρώ. Πληρώνεις είτε αμέσως είτε φεύγοντας, προτίμησα το πρώτο για να ξεμπερδεύω.
Η περιήγηση στο χώρο στη συνέχεια ήταν λίγο κλειστοφοβική. Από το τεράστιο πάρκινγκ και την άνετη ρεσεψιόν περνάς σε κάτι στενούς διαδρόμους που με έκαναν να νομίζω ότι είμαι πάνω σε πλοίο και ψάχνω την καμπίνα μου. Το δωμάτιο σχετικά μικρό, λες και χτίστηκε γύρω από το κρεβάτι. Καθαρό όμως και περιποιημένο. Η τηλεόραση μικρή δίπλα στον καθρέπτη, δεν την έβαλα καν να δω τι πιάνει. Μόλις μπήκα ο κλιματισμός πήρε μπροστά. Το μπάνιο μικρό, είχε πετσέτες, όχι παντόφλες και τίποτα σφραγισμένο. Δεν ξέρω αν παρέχονται στους άλλους ορόφους όπου η τιμή είναι πιο υψηλή.
ΥΓ Δεν είναι το σούπερ ξενοδοχείο αλλά δεν είναι κακό και είναι αρκετά διακριτικό. Εξάλλου αυτό που μετράει πιο πολύ είναι η παρέα κι εκείνη τη μέρα είχα την καλύτερη παρέα που με έκανε σύντομα να ξεχάσω πού βρισκόμουν...

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 27, 2018
Αξιοπρεπές αλλά όχι τόσο vfm
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Χώρος
 
7.5
Καθαριότητα
 
8.5
Εξυπηρέτηση/service
 
8.0
Πρόσβαση & parking
 
9.0
Αναμονή
 
8.5
Διακριτικότητα
 
9.0
Σχέση ποιότητας-τιμής
 
7.0
Δοκίμασα προσφάτως το ξενοδοχείο αυτό, γενικά με βολεύει σαν τοποθεσία, είναι και αρκετά διακριτική η είσοδος οπότε μια χαρά. Μου έδωσαν ένα δωμάτιο στο 2ο όροφο, αρκετά μικρό αν και όμορφο (μάλλον ανακαινισμένο πρόσφατα). Το μπάνιο ήταν μικρό και η ντουζιέρα σχετικά άβολη, αλλά γενικά ήταν πολύ καθαρό παρότι οι πετσέτες δεν ήταν συσκευασμένες. Δεν πήρα κάτι από το room service για να ξέρω πως είναι (και αν είναι εξτρά). Αυτό που δεν με βόλεψε (όσο παράξενο κι αν φανεί) είναι ότι είχε πολύ μικρά μαξιλάρια.
Σε σχέση με το Μίδα που είναι στην ίδια περιοχή είναι κλάσης ανώτερο αλλά γενικά στα 36 ευρώ που πλήρωσα παρότι αξιπρεπές δεν το λές και φτηνό.
Το μόνο ίσως καλό ότι έχουν κάνει μια προσφορά που στις 5 επισκέψεις η 6η είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να ζητήσεις την προσφορά (ο υπάλληλος μου είπε ότι είναι καινούρια και ίσως γιαυτό ξέχασε να μου το πει από μόνος του)

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 18, 2017
OVER NOW (Alice in Chains)
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Χώρος
 
6.0
Καθαριότητα
 
6.0
Εξυπηρέτηση/service
 
6.0
Πρόσβαση & parking
 
7.0
Αναμονή
 
8.0
Διακριτικότητα
 
5.0
Σχέση ποιότητας-τιμής
 
5.0

Προσπαθώ σαν άνθρωπος να είμαι ήπιων τόνων, χαλιναγωγώντας το έντονο μεσογειακό ταμπεραμέντο μου. Κοινωνικές συμβάσεις, αστικές ευγένειες, πολιτισμός και ανατροφή υπερισχύουν τις περισσότερες φορές την μάνητας, της μανίας να τα κάνω όλα μπουρδέλο, ιδίως όταν αισθάνομαι πως αδικούμαι κατάφωρα. Εξηγώ…
Στο συγκεκριμένο χοτέλι βορείων προαστίων πηγαίνω πρωτίστως διότι με βολεύει, κυρίως, λόγω τοποθεσίας. Δεύτερος σημαντικός παράγοντας ήταν πως μου επέτρεπαν να φέρω ποτά και φαγητό απ’ έξω. Σαν ξενοδοχείο είναι απλά μέτριο με δωμάτια που μοιάζουν με δωμάτια νοσοκομείου και πολύ μικρά και άβολα μπάνια. Τελευταία τα πράγματα έχουν αλλάξει διαισθάνομαι. Κατ’ αρχήν για διάφορους λόγους δεν πηγαίνω τόσο συχνά όσο στο παρελθόν αλλά στο συγκεκριμένο «μαγαζί» έχω αφήσει χρήματα πολλά.
Πριν λίγο καιρό ζήτησα σαμπανιέρα και άρχισαν τις δικαιολογίες. Ξέρετε δεν έχουμε διαθέσιμη αυτή τη στιγμή και διάφορα άλλα κουλά με 3 αυτοκίνητα στο πάρκιν. Διατήρησα τις αμφιβολίες μου αλλά έφτασα σε μια επωφελή λύση για όλα τα μέρη με το bell boy (sic)…
Χθες φτάνοντας στην συγκεκριμένη επιχείρηση ζήτησα ως συνήθως ένα δωμάτιο ημιδιαμονής στο ισόγειο που κοστίζει 20 € και η αλήθεια είναι πως δεν έχει και καμία διαφορά από τα δωμάτια των ορόφων που κοστίζουν 35 € και είναι επιεικώς απλά ανεκτά… Ενώ στο παρελθόν λοιπόν όταν δεν υπήρχε δωμάτιο στο ισόγειο μου προσέφεραν δωμάτιο σε όροφο χωρίς επιπλέον χρέωση, χθες η απάντηση ήταν κοφτή και λιτή. Δεν έχουμε δωμάτιο στο ισόγειο, λυπάμαι. 10 λεπτά πριν το ραντεβού, οι επιλογές μου ελάχιστες και η αντίδρασή μου προδιαγεγραμμένη.
Διευκρινίζω, δεν είναι τα 15 € παραπάνω, σε καμία περίπτωση. Είναι η αρχή του θέματος. Με τέτοια αλλαγή στη διαχείριση και λειτουργία της επιχείρησης προβλέπω να παραμείνει για πολύ καιρό στο μέλλον με 3 αυτοκίνητα στο πάρκιν.
Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφθώ στο μέλλον την συγκεκριμένη επιχείρηση ακόμη κι αν είναι η τελευταία στην Αθήνα!!! Η ξεροκεφαλιά μου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ... Τίτλοι τέλους στο ξενοδοχείο που έζησα ανεπανάληπτες στιγμές μετά από τεράστιο UNFAIR!!! Εγώ έχασα 15 €, αυτοί έχασαν ένα πελάτη…
C’ est la vie!!! Προχωράμε πάντα μπροστά….

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 17, 2017
SF
Pines Hotel
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Χώρος
 
8.0
Καθαριότητα
 
8.5
Εξυπηρέτηση/service
 
8.5
Πρόσβαση & parking
 
8.5
Αναμονή
 
10.0
Διακριτικότητα
 
9.5
Σχέση ποιότητας-τιμής
 
8.5
Στον κόμβο της Κηφησιάς, δεξιά προς Λαμία, και στην κυριολεξία 50-100 μέτρα ΠΡΙΝ τον κόμβο που σημαίνει ότι κάνεις δεξιά από την ΕΟ στον κόμβο και μετά πάλι δεξιά και ξανά δεξιά γύρω-γύρω το ευρύτερο τετράγωνο. Ιδιωτικό υπάιθριο παρκινγκ διακριτικό για τα εξωτερικά βλέμματα.

Σε καλή κατάσταση το σύνολο. Ανακαινισμένο δείχνει. Καλή και το δωμάτιο (25ε νομίζω για έως 8ω), μικρό αλλά όχι και σε στυλ ταφος του Ινδού που είναι κάποια άλλα που βλέπουν σε φωταγωγό. Βοηθούσε σε αυτό το στήσιμο της εσωτερικής αρχιτεκτονικής καθώς και το μπαλκονάκι του και η άνετη μπαλκονόπορτα. Στο ισόγειο που έχουν και με 20ε αλλά δεν ήταν διαθέσιμα μού δήλωσαν. Είχα καθυστερήσει λίγο επειδή έψαχνα το χοτέλι (1η μου επίσκεψη) και αποφάσισα να μην περιμένω να ετοιμάσουν το δωμάτιο των 20ε (παραξενεύτηκα που δεν είχε άδειο δωμάτιο εκείνη την ώρα). Παίζουν και αυτά στο outcall. Κατά τάλλα ευγενής ο νέος της ρεσεψιόν. Πλήρωσα φεύγοντας και μού έδωσε απόδειξη πριν/χωρίς να την απαιτήσω. Σωστός!

Το δωμάτιο καινούργιο. Κλειδί συμβατικό. Καθαρό. Ξενοδοχείου. Με μεγάλο επιτοίχειο καθρέπτη στα πόδια του κρεβατιού και το διάδρομο να παρεμβάλλεται ανάμεσα τους. Δεν χωρούσε γραφειάκι ή τουαλέτα. Κρεβάτι+2 κομοδίνα. Καλά φωτα με ντιμερ. Θέρμανση με αέρα κεντρική. Ντουζιέρα μικρή (απαγορευτική παιγνιδάκια) ΧΩΡΙΣ κουρτίνα. 2 μεγάλες και δύο μικρές πετσέτες. 2 σαπούνια+ντισπενσερ για σαμπουάν στη ντουζιέρα. Δεν υπήρχαν παντόφλες (π.χ. σφραγισμένες μιάς χρήσεως που έχω πετύχει αλλού 1 φορά). Είχε όμως πιστολάκι για τα μαλλιά. Έγχρωμη TV παλιάς τεχνολογίας που εκτός από τα γνωστά κανάλια είχε και άλλα 3-4 κατάλληλα για ημιδιαμονή.

Για 20- ευρώ κάτι λέει, στα 25 είναι ακριβό. Σημειωση: Τα καλά στουντιο έχουν καλύτερα δωμάτια και καταλληλότερα!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 10, 2013
Ούτε κρύο,ούτε ζέστη!
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Χώρος
 
7.5
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση/service
 
8.5
Πρόσβαση & parking
 
8.5
Αναμονή
 
9.0
Διακριτικότητα
 
8.0
Σχέση ποιότητας-τιμής
 
7.0
Επίσκεψη χθες στο εν λόγω ξενοδοχείο. Πρώτη φορά σε ξενοδοχείο τέτοιου τύπου, αφού συνήθως προτιμώ incall ή έχω σπίτι εύκαιρο. Χθες όμως χρειάστηκε κι έτσι πήρα την απόφαση και πήγα. Παρόλο που έχω άλλα πιο κοντά στο σπίτι μου, προτίμησα αυτό επειδή είναι κοντά στη δουλειά μου κι επειδή, λόγω τιμής, θεώρησα πως θα'ναι κάτι καλύτερο από τα υπόλοιπα του είδους. Θα προσπαθήσω να'μαι αντικειμενικός όσο γίνεται, μιας και δεν έχω επισκευτεί τα χειρότερα για να συγκρίνω..
Με το που μπαίνω, 3 υπάλληλοι με κοιτούν στα μάτια. Χωρίς πολλές κουβέντες, κλειδιά στο χέρι, τηλεκοντρόλ, κάρτα και γεια σας. ΟΚ διακριτικό σαν χώρος και μακρυά από περίεργα βλέμματα αλλά πέτυχα παράνομο ζευγαράκι στο ασανσέρ και επειδή δε χωρούσαμε πήγα από τις σκάλες. Είδα διάφορα. Καθαρίστριες να σχολιάζουν τι βρήκαν σε δωμάτια μέχρι ένα παππού που παραπατούσε και πίσω δυο πιτσιρίκες να τον κρατάνε. Εγώ δεν είχα να κρύψω κάτι αλλά όσοι δε θέλετε περίεργα βλέμματα και άτυχες συναντήσεις, βγάλτε τη στο αμάξι. Ανεβαίνω πάνω και το δωμάτιο μου άφησε μια περίεργη γεύση. Τίποτα τρομερό. Πρώτες εντυπώσεις, αποπνικτική ατμόσφαιρα με ζεστό αέρα στο φουλ και τζάμι ανοιχτό να ακούω την εθνική. Κρεβάτι σκέτο με ένα σεντόνι διπλωμένο πάνω και δυο μαξιλάρια. Κουβέρτα ή κάτω άλλο δε βάζουν; Όλα σου άφηναν μια αίσθηση φτήνιας και υπερβολικής απλότητας. Στο μπάνιο ένα νιπτιράκι μικροσκοπικό, ντουζάκι χωρίς κουρτίνα και χώρος με δυσκολία για 2. Πήγα να τραβήξω απαλά λίγο την κουρτίνα προς το δρόμο και ξεριζώθηκαν 4-5 κρίκοι. Άσε λέω μη την κατεβάσω. Σε κάποια φάση ζεσταθήκαμε και ανοίξαμε την πόρτα. Ε μετά για να κλείσει την έσπρωξα σαν να μην υπήρχε αύριο. Αλλάχτε και κάνα ρουλεμάν ρε παλικάρια. Γενικά και σαν πρώτη εντύπωση, δεν τρελάθηκα. Ομολογώ πως ένιωσα κι άσχημα που πήγα με τη συγκεκριμένη κοπέλα σε τέτοιο ξενοδοχείο. Όχι πως άλλες είναι για φθηνά κι άλλες για το hilton, αλλά προσωπικά χαλάστηκα λίγο. Ειδικά όταν κατέβηκα κάτω και πλήρωσα το 36άρι. Γιατί; Για τις τσόντες στη tv; Για το ότι δεν είχε ούτε ένα μπουκαλάκι νερό να πιούμε; Ή επειδή δεν ακούγαμε τους δίπλα; Μα δεν ήταν άλλοι στον όροφο. Να βρω κάτι θετικό; Εμμ.. οκ ήταν απόμερο, δεν ήταν βρώμικο και ενώ κάτσαμε πάνω από 3ωρο, δε με χρέωσαν παραπάνω. Θα δεχθώ σχόλια τύπου "Είσαι καλομαθημένος" αλλά θα σας απαντήσω "Δηλαδή στα πιο φθηνά πως είναι; Έλεος!"

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 08, 2011
"Το φτηνό το κρέας, το τρώνε οι σκύλοι"
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Χώρος
 
7.5
Καθαριότητα
 
8.5
Εξυπηρέτηση/service
 
8.0
Πρόσβαση & parking
 
8.0
Αναμονή
 
9.0
Διακριτικότητα
 
8.5
Σχέση ποιότητας-τιμής
 
8.5
Σαν κάτοικος B.Π. για μένα το pines είναι σχεδόν μόνιμη επιλογή. Είναι καθαρό, τα δωμάτια (ειδικά τα ανακαινισμένα) είναι πάρα πολύ καλά, η εξυπηρέτηση και το room service βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Είναι από τα λίγα ξενοδοχεία που όταν πηγαίνεις στο δωμάτιο δεν σου δίνει την αίσθηση γαμηστρώνα,πράγμα που για μένα έχει τη σημασία του.
Προσωπικά η διακριτικότατα δεν με ενδιαφέρει αλλά το parking στο πίσω μέρος νομίζω ότι καλύπτει κάθε ανάγκη.
Σίγουρα είναι ακριβότερο από κάθε άλλο ξενοδοχείο ημιδιαμονής αλλά νομίζω ότι ο τίτλος του review τα λέει όλα... :)

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 05, 2011

Αφήστε μια απάντηση