Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.0 20 10 0.5
Studio
06 December, 2020
4453
Νικη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση πρόσωπο
9.5
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Καθαριότητα χώρου
9.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Θεωρώ τη Νικη από πιο ευγενείς μορφές ανάμεσα στις στουντιογυναίκες. Επίσης, σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια από τις ωραιότερες εμφανισιακά. Το στυλ της μαζί μου gfe αλλά από επαγγελματία (άρα όχι horny, όχι στοματόφιλα, όχι δυναμικά πράγματα). Ωστόσο, λόγω επαναλήψεων και χημείας(?) υπάρχει οικειοτητα και άνεση και περνάω καλά. Άλλωστε εγώ θέλω ποικιλία σε στυλ, άρα και προσαρμογές από μένα και την κοπέλα αρκεί να είναι αυτοματες. Εμφάνιση: Ξανθά μακριά μαλλιά, ωραια επιδερμιδα, στηθος φυσικό και πλούσιο, καμπύλες, πιασιματάκια, ~1,65μ, 30? χρονων. Μόνος στο στούντιο όταν μπήκα, απλό πρόγραμμα (50), δωμάτιο, ντουζ, εκείνη μπήκε στο δωμάτιο λίγο πριν βγω από τη ντουζιερα. Μιλήσαμε λίγο (ειχα να τη δω λίγο καιρό). Αρχή με τριψίματα, χαιδέματα, με τα στηθη της (από τα καλύτερα ζευγάρια που κυκλοφορούν!) ανέβασε το ανηθικο μου. Εγώ έπαιζα με τα προσόντα της χαιδευοντας, φιλώντας, ρουφώντας ρόγες κτλ. Εκείνη με απαλά χάδια κρατούσε τον ..... ιστό σε στάση προσοχής. Κορμό και μπάλες δεν έφαγε. Μετά από αμοιβαία ζουλήγματα, λάστιχο και στοματικό που κράτησε αρκετή ώρα, από αργό έως μέτριο ρυθμό, άλλοτε βαθύ και άλλοτε ρηχό. Cowgirl όπου ξεκίνησε με μετριο ρυθμό και το δυνάμωσε πολύ καποια στιγμή. Γύρισμα σε κλασικό. Τέλος μετα από κάποια ωρα μεσα σε σφιχτες αγκαλιές. Και φιλάκια στους λαιμούς. Σύντομες κουβέντες καθώς έπρεπε να φύγει, αφού την περίμενε άλλος πελάτης ήδη πριν μού έλθει στο δωμάτιο. Επιτυχημένη συνάντηση το μόνο πρόβλημα είναι που ήταν σύντομη η διάρκεια της και δεν τη χόρτασα όσο ήθελα. Νίκη ευχαριστώ πολύ και πάλι, και νασαι παντα καλά! Το στουντιο νοικοκυρεμενο όπως πάντα. Η πολύ ευπαρουσίαστη ρεσεψιον ευγενική, δεν χρειαστηκα κατι ιδιαίτερο, μπήκα απευθείας για τη Νικη χωρίς πολλά-πολλά (και δεν είδα –ΚΑΚΩΣ δεν το ζήτησα- την άλλη κοπέλα που δούλευε: Το πρόγραμμα στο ιντερνετ έγραφε Αλεξια).
ΥΓ. Όχι πολύ εκτενές το παρόν κείμενο, καθότι κάποιος βρήκε την αμεσως προηγούμενη κριτική που είχα γράψει πολύ μεγάλη.
ΥΓ. Όχι πολύ εκτενές το παρόν κείμενο, καθότι κάποιος βρήκε την αμεσως προηγούμενη κριτική που είχα γράψει πολύ μεγάλη.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Νικη
Κοπέλες διαθέσιμες
Alexia
Ημερομηνία
March 23, 2012
Τιμή €
50
Πίπα
- Με σκούφο
I