Αναζήτηση

Πειραιώς 198

 
8.3 (3)
984 0 1 0 0 0
Πειραιώς 198

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Πειραιώς 200
Longitude
23.70
Latitude
37.97

Map

Swap Start/End

User reviews

3 reviews
Overall rating
 
8.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5(3)
Εμφάνιση σώμα
 
8.7(3)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.7(3)
Συμμετοχή
 
7.8(3)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.3(3)
Καθαριότητα χώρου
 
8.7(3)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.7(3)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.3(3)
Already have an account? or Create an account
View most helpful
Άντζη
Overall rating
 
8.8
ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Η Άντζη μού είχε κινήσει το ενδιαφέρον με τις φωτο της από πολύ καιρό, δεν της είχα δώσει προτεραιότητα μιά που δεν είναι ακριβώς ο κορυφαίος τύπος γυναίκας για μένα, μέχρι που τελικά την επισκέφθηκα. Σύντομο σαλονάρισμα με μαύρο σ-σ (=σουτιέν-στρινγκ). Η κυρία στην υπηρεσία μου είπε τα προγράμματα, πήρα το απλό των 50 (δεν μου ανακοινώθηκε το ....15λεπτο που συνήθιζε τελευταία ο όμιλος Τριγγέτα 3 - Πειραιώς 198 - Συγγρού 144 - Ηρ. Πολ/νείου 37 - Ισμήνης 2).

Αντζη: μού δήλωσε Τσέχα, ~1,65μ, σχετικά ίσια μαύρα μακριά μαλλιά που σκεπάζουν τους ώμους, λεπτή κοπέλα, μικρό στήθος, συμπαθές πρόσωπο που μού φάνηκε λίγο ταλαιπωρημένο, άμα είναι σε φόρμες και περιποιημένο θα το έλεγε κανείς ωραίο. Τρυπηματα σε γλώσσα και αφαλό.

Χωρος περίπου ενός έτους και κάτι. Δωμάτιο με A/C, κτιστή ντουζιέρα με λάμπα εντός!, νιπτήρας, καθρέπτης, 1 καλόγηρος για ρούχα που θέλει επισκευή (ψιλοάχρηστος), κουζινόχαρτο σε μεγάλο ρολό, σφραγισμένες πετσέτες (στουντιακό μετριο μεγεθος) και σφραγισμένες σαγιονάρες. Η κοπέλα μπήκε πριν βγώ από το ντουζ και έλαβε θέση στο κρεβάτι. Δεν είχαμε πολλά-πολλά για social time. Αρχή με χαιδεματα, της ρουφούσα τις ρόγες οι οποίες ανταποκρίνονταν. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά καθώς το πετούμενο δεν έλεγε να ανοίξει φτερά. Γιατί? Επειδή έπιασα μιά μυρωδιά τσιγάρου που δεν μού άρεσε, επειδή στο πάνω χείλος (στόμα) και δεξιά είχε ένα μικρό σημάδι (δεν ρώτησα τί –δεν ξέρω εάν θα είχε έννοια), ίσως να ήταν κάτι ασήμαντο. Δεν θεωρώ ότι ήμουν σεξουαλικά υπερκουρασμένος ή υπερκορεσμένος όταν πήγα. Γενικά, ταχύτατα μού κορυφώθηκε μια αρνητική ψυχολογία. Της λέω δεν πάνε καλά τα πράγματα. Μού είπε όλα καλά και να μην ανησυχώ. Έπιασε δουλειά. Προσπάθησε αρκετά να με ανεβάσει με το χέρι της, μετά πέρασε το λάστιχο (εννοείται ενώ εγώ ήμουν ακόμη «προσεδαφισμένος»), και με το στόμα και το χέρι της επέμενε ακόμη περισσότερο, εγώ αντέδρασα κάπως. Άρχισα να τη χαιδεύω. Δεν ασχολήθηκε καθόλου με μπαλάκια, και καλά έκανε. Την σταμάτησα στο στοματικό που έκανε, ξανασχολήθηκα εγώ με εκείνη: με τα στηθη της και τις ρόγες της που ανταποκρίνονταν γρήγορα στο παιγνίδι που εκανα με το στόμα μου. Παντελής έλλειψη φιλιών. Μετά από αυτά τα προκαταρκτικά, ήμουν πια μάλλον έτοιμος, οπότε ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό. Η Αντζη με το χέρι της κρατούσε το προφυλακτικό ....τα οργανα μας, λες και φοβόταν μήπως βγει το προφυλακτικό ή να αποφύγει τη βαθειά διείσδυση. Ιδιαίτερη αίσθηση, στενή και σφιχτή, λες και ήταν κουλούρι –ή μήπως ήταν? Αλλαγή με εκείνη από πάνω, να κινείται καλούτσικα μεν αλλά χωρίς ιδιαίτερα βαθειές εισόδους. Δεν φαινόταν να τελειώνω έτσι, οπότε ξαναγυρίσαμε σε ιεραποστολικό, αυτή τη φορά δυνάμωσα κάπως, έκανα και πιο βαθειές διεισδύσεις. Να σημειώσω ότι η αίσθηση που ένοιωσα ήταν περίεργη. Η κοπέλα στο σεξ εβγαζε ήχους συμμετοχής, αλλά αναρωτιέμαι μήπως δεν ήταν απλώς και μόνο επαγγελματική συμπεριφορά αλλά ενοχλιόταν ή πονούσε με τα χτυπήματα μου. Κάπως έτσι έφτασε το τέλος. Είχα ιδρώσει, αλλά και εκείνη είχε ζεσταθεί –παρατήρησε ότι κάνει ζεστη παρά το A/C-, ντύθηκε σύντομα, την ευχαρίστησα, της ευχήθηκα καλή βαρδια και έφυγε.

Ήταν μιά από τις παράξενες μου συναντήσεις –αυτό θα μού μείνει. Θεωρώ πάντως απόλυτα θετικό ότι δεν τα παράτησε στην αρχή όταν είχα μπλοκαρει. Μέχρι τώρα μού έχουν τύχει κάποιες παράξενες συναντήσεις (με τους ιδιαίτερους λόγους τους η καθεμιά). Αυτή εδώ έμοιαζε φυσιολογική αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν. Δεν ξέρω τί βαθμούς θα βάλω, και για μένα τουλάχιστον δεν έχουν και σημασία. Σίγουρα της δίνω συγχαρητήρια που το πάλεψε στην αρχή. Άντζη σ’ευχαριστώ πολύ και να εισαι παντα καλα!

ΥΓ1. Στο ίδιο μαγαζί είχα ξαναπάει σε άλλο δωμάτιο και με άλλη κοπέλα πριν 1 χρόνο. Εκείνη η συνάντηση δεν ήταν πολύ καλή (αν και είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία). Μήπως έχει αρνητικά vibes ο χώρος?
ΥΓ2. Όντως υπάρχουν 2(!!) σιδερένιες καγκελόπορτες στο κλιμακοστάσιο πριν την θυρα εισοδου στο διαμέρισμα του στούντιο, το οποίο βρίσκεται στον 1ο όροφο. Η είσοδος στο κτίριο είναι από το ισόγειο, είτε από την Πειραιώς από το βενζινάδικο του ισογείου, είτε από τον μέσα δρόμο (Μυρακτής). Βέβαια, ακόμη και από τον μέσα δρόμο σε παίρνουν μάτι από το ΠΡΟΠΟτζιδικο, την καφετέρια, κτλ. Με εντυπωσίασε μιά CLS (ανοιχτού σοκολατί χρωματος εάν δεν απατώμαι) που ήταν μπρος στην είσοδο, πάνω στο πεζοδρόμιο-πεζόδρομο της Μυρακτής –δεν ξέρω εάν είχε σχέση με το PRIVE.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Άντζη
Κοπέλες διαθέσιμες
Άντζη
Ημερομηνία
July 31, 2012
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
I
173 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Ζανέτ
Overall rating
 
7.8
Παρασκευή λοιπόν μεσημεράκι επισκέφτηκα το PRIVE. Το εν λόγω ίδρυμα έχει 2 εισόδους μία επί της Πειραιώς και μια πίσω από την Πιτσαρία αλλά και οι δύο είναι φόρα μόστρα. Εγώ μπήκα από πίσω παιρνόντας από την πίσω πόρτα της πιτσαρίας όπου οι μαγείρισες έκαναν διάλειμμα και κάτω από τα βλέματα μερικών περίεργων που έπιναν καφέ στο απέναντι μαγαζί και βγήκα από μπροστά. Τώρα ο χώρος καθαρός με σφραγισμένες πετσέτες αλλά όχι παντόφλες. Καλή υποδοχή και δωμάτιο με μουσικούλα και ωραίο ντεκόρ. Η ζανέτ μπήκε όσο ήμουν στο μπάνιο και με περίμενε χαμογελαστή. Η γκόμενα είναι μούναρος με κολάρα βγαλμένη από παραμύθια και νινάκι καλιγραφία. Τώρα στην συμμετοχή μου τα χάλασε λίγο αν και δεν αρνήθηκε βέβαια τίποτα αλλά έφερνε πιο πολύ σε GFE όσο και αν ακούγεται περίεργο. Το πρόγραμμα τα είχε όλα, καρεκλάτα μπρος και πίσω, πισωκολητά, ιεραποστολικά αλλά όχι άναλ. Λοιπόν με 50 γιούρα είναι καλή περίπτωση για αυτούς που τους αρέσουν οι GFE καταστάσεις. Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι το γκαβλερό κοίταγμα της όταν την πήδαγα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Κοπέλες διαθέσιμες
-
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
September 23, 2011
Τιμή €
50
Εξτρά €
-
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
G
11 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Andrea =Power
Overall rating
 
8.1
Η επίσκεψη στο νέο studio του Ταύρου έγινε προ ημερών και θα έλεγα κατ΄αρχήν ήταν ανιχνευτική...

Οφείλω να ομολογήσω ότι ο χώρος ήταν κάτι περισσότερο από καλός (ευρύχωρος, καθαρός, με άνετα δωμάτια με ντουζ - πετσέτες αποστειρωμένες κλπ.). Στα των "περιφερειακών'" θα έλεγα ότι το μόνο μειονέκτημα η υπερβολική (για την περίσταση) ένταση της μουσικής. Επίσης να μην ξεχάσω να να αναφέρω ότι δυνατό σημείο η ύπαρξη δεύτερης - διακριτικής - εισόδου από το κάθετο στενάκι, μια που η κύρια είσοδος βρίσκεται επί της Πειραιώς με ότι και αν σημαίνει αυτό για τους περισσότερους από εμάς...

Όσον αφορά το πρόγραμμα επέλεξα μασάζ για ξεκίνημα το οποίο ήταν απολύτως απαραίτητο ώστε να λειτουργήσουν τα υπόλοιπα πιο "χαλαρά". Η Andrea μπορώ να πω ότι στο συγκεκριμένο σημείο ήταν μάλλον ... διεκπεραιωτική (όχι κακή, αλλά σίγουρα με ορατή την έλλειψη εμπειρίας στο θέμα: μαλάξεις). Εδώ όμως τελειώνουν τα μέτρια και αρχίζουν τα καλά...

Η κοπέλα για πολλούς ίσως να μην έχει το ιδανικό στήθος (συνδυασμός μεγέθους-αίσθησης, εγώ πάντως δεν ανήκω σε αυτούς!) αλλά σίγουρα ξέρει να το χρησιμοποιεί τέλεια. Όση ώρα το έτριβε επάνω μου κόντευα να εκραγώ, πραγματικά δεν ήθελα να σταματήσει...

Στη συνέχεια ακολούθησε στοματικό (με σκούφο, φυσικά) το οποίο ήταν αρκετό για να δω από κοντά το χείλος του ... γκρεμού. Οπότε γρήγορα-γρήγορα της ζήτησα να ανέβει επάνω μου, μια που με τίποτα δεν ήθελα να χάσω το θέαμα και την αφή του πλούσιου μπούστου της σε φάση "τραμπάλας". Κάπου εκεί έπεσαν οι τίτλοι τέλους με υποσχέσεις για ανανέωση του ραντεβού, το συντομότερο.

Συμπερασματικά, θα έλεγα ότι το studio ως χώρος είναι πραγματικά αξιοσημείωτος, οι δε υπηρεσίες (τουλάχιστον από την Ισπανιδο-Ρουμάνα καλλονή) υπέροχες.

Κρατώ την όρεξή μου ώστε να δοκιμάσω και την δεύτερη κυρία για την οποία μου έκανε λόγο η ευγενέστατη "θεία" (δεν συγκράτησα όνομα, δυστυχώς) και φυσικά να επανέλθω με ανάλογη κριτική.


Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Andrea
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
May 09, 2011
Τιμή €
50
Εξτρά €
+10 (με μασάζ)
Πίπα
  • Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 2 0