Αναζήτηση

Polina4 GDE

August 26, 2017
Polina4    GDE

Πληροφορίες

Φύλο / Sex
Πόλη / Πόλεις

User reviews

1 review
Overall rating
 
7.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
5.5(1)
Εμφάνιση σώμα
 
8.0(1)
Συμμετοχή
 
9.0(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
8.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.5(1)
Already have an account? or Create an account
Φέρτε ένα διπλόπιτο σουβλάκι με απ' όλα.
Overall rating
 
7.9
Βραδάκι και είχα καταλήξει σε 4 κοπέλες από 2 μεγάλα γραφεία με city tours. Δεν έβρισκα καμία από τις 4 και τελικά επειδή μου αρέσουν οι αδύνατες κοπέλες κατέληξα στην Polina που ήταν διαθέσιμη. Εύκολη συννενόηση με το γαρφείο, φιλικοί κι εξυπερητικοί.
Λοιπόν χτυπάει η πόρτα,α νοίγω και βλέπω μία ψηλή και αδύνατη κοπέλα. Κορμάρα θα έλεγα, όπως μου αρέσουν , ψηλές με πιασίματα. Στο πρόσωπο δεν την λες κι ομορφούλα, έχουν λίγο photoshop οι φωτογραφίες. Όχι πολύ, αυτή είναι η κοπέλα αλλά δεν έχει την γοητεία και γλύκα των φωτογραφιών της. Λοιπόν μπαίνει, χαιρετιόμαστε και ζητάει τα money. Δεν βαριέσαι το ότι τα ζήτησε στην αρχή δεν με νοιάζει και τόσο. Εγώ είχα βγει από το μπάνιο είχα πετσέτα τυλιγμένη γύρω μου κι ακόμα έσταζα νερό. Αρχίζουν τώρα τα περίεργα...

Μου λέει "Μπάνιο δεν θα κάνεις?" Ναι κορίτσι μου, στάζω γιατί μόλις βγήκα από ψαρονούφεκο άμα ανοίξεις την ντουλάπα είναι γεμάτη σφυρίδες. Με κούφανε. Αόματη είναι? Δεν βαριέσαι το προσπερνάω κι αυτό. Γδύνεται και βλέπω ότι τελικά είναι πολύ αδύνατη. Μα ΠΟΛΥ αδύνατη. Το βυζάκι θα το έλεγα Α όχι Β που λέει. Το κολαράκι μικρό, σφριγηλό μεν, πετάγωνται κόκαλα δεξιά αριστερά δε. Της λέω "You are from Ethiopia"? "No, from Russia" μου απαντά. Τα αγγλικά της πολύ καλά. Της λέω εγώ έχω παραγγείλει ένα κρασάκι, να σου παραγγείλω κι εσένα ένα σουβλάκι με διπλή πίτα και μπόλικο γύρο?" Να στανιάρει λίγο το κορίτσι. Να λιγδώσει το αντεράκι της. Δεν κατάλαβε, δε πειράζει.

Στα του αγώνα. Ξεκινήσαμε με φιλιά, με γλώσσα. Χούφτωνα βυζάκι. Μικρό αλλά σφιχτό. Μετά κατεβαίνοντας πιο κάτω έπιανα κωλαράκι, όπως προείπα μικρό και σφρηγιλό. Έπιανα και τα κόκκαλα της λεκάνης της που πετάγωταν. Ορθοπεδικός δεν είμαι, αλλά επειδή έπιασα αρκετά οστά, μυοσκελετικά είναι άψογη. Έφτασε η ώρα της πίπας, καλή, βαθιά, γρήγορη, κοιτώντα με στα μάτια. Ήρθε και σε θέση που με βόλευε να της πιάνω ταυτόχρονα τον κώλο. Ικανοποιημένος. Άντε λέω βάλε τον σκούφο. Αμ δε. Ανοίγει το προφυλακτικό, πάει να το βάλει, ήταν ανάποδα δεν έμπαινε. Πάει αλλιώς, της ξετυλίγεται. Φέρτο κορίτσι μου σε έχω κλείσει για μία ώρα. Άμα θέλουμε 20 λεπτά για να βάλουμε τον σκούφο, καήκαμε. Τελικά τον βάζω. Ανεβαίνει πάνω και αρχίζει το καβάλημα. Καλή ήταν, γρήγορες κινήσεις έδειχνε να το απολαμβάνει κι αυτή, και το απολάμαβανα κι εγώ ενώ ταυτόχρονα έβαζα δάχτυλο από πίσω. Την γυρνάω σε ιεραποστολικό, με μπόλικα φιλιά ταυτόχρονα, έβλεπα ότι άντεχε κι ανέβαζα στροφές. Μετά από λίγο άρχιζε να φωνάζει, θα έλεγα όχι τόσο ψεύτικα και όπως διαπίστωσα είχε υγρανθεί αρκετά. Κάνω την κατάθεσή μου στην στάση αυτή και όλα καλά. Πάν να κάνω ντους, αφού της το τόνισα ότιπάω για ντους.

Βγαίνω και τι να δω. Ντύνεται να φύγει. Που πας κορίτσι μου? Έγινε κάτι? "Α, δεν τελειώσαμε? Θες κι άλλο" μου λέει!!! Βρε τις λέω άντε γδύσου και φέρε τα κόκκαλά σου στο κρεβάτι. Όντως έρχεται πίσω στο κρεβάτι και την αρχίζω σε κάτι γλωσσόφιλα με χουφτώματα, γλύψιμο παντού, λαιμό, χέρια, μπούτια, μουνάκι, την έγλυφα σαν παγωτό ξυλάκι σε ημέρα καύσωνα. Το κορίτσι καύλωσε. Το μουνάκι της έσταζε. Αρχίζει πίπα καλή, βαθειά και γρήγορη. Λέω ώρα για στήσιμο στα 4. Εδώ είχαμε θεματάκι. Ωραίος κώλος, αλλά από πάνω πεταγώταν ένα κόκκαλο (στην λεγόμενη "ουρά") που με χάλαγε. Επίσης όταν άρχιζα να σπρώχνω με δύναμη από πίσω, διαγραφόταν εντελώς η σπονδυλική της στήλη. Μέτραγα όλα τα οστά και τα παϊδια της. Με χάλασε λίγο, για να πηδήξουμε ήρθαμε ή για να κάνουμε μέτρηση οστικής μάζας. Την ξαναγυρνάω και με καβαλάει. Είναι πολύ καλή ως cowgirl ακι όντως το ευχαριστήθηκα. Τηε έβαζα δάχτυλο αρκετά βαθειά από πίσω, αλλά με προσοχή μην της δημιουργήσω και αρθριτικά.

Τελειώσαμε. Είπαμε κάτι "χαριτωμένα στα αγγλικά" Κάνει το μπανάκι της, ντύνεται, με φιλάει και μου λέει, "θα μου δώσεις tip"? "What?" της λέω. Tip μου λέει. Τι tip μωρή. Είσαι τιπ για τιπ. Στο parking έχω το αμάξι, πήγαινε καθάρισε τα τζάμια να σου δώσω tip.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 21, 2018
Πόλη
Αθενς
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Μέτρια
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0