Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 1 10 0.5
Polly Your Angels
Call Girls 26 August, 2022 770
Επιστροφή στην κανονικότητα
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμμετοχή
 
7.0
Συμπεριφορά/Social time
 
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.5
Με το γραφείο όλα οκ, ήρθαν και στο τηλ. κέντρο νέες θηλυκές υπάρξεις !
Στην ώρα της η νεαρά μας, χειραψίες και φιλάκι στο μάγουλο. Ψηλή κοπέλα , κοντή φούστα μαύρη , κορμάκι μαύρο χωρίς τιράντες , γόβα χαμηλή (άχρηστη για την polly μιας και είναι 1.75). Polly κοντά στις φωτό το όμορφο πρόσωπο της , κόκκινο μαλλί, λευκή επιδερμίδα , περιποιημένη .
Ζήτησε να πλύνει χεράκια  και ένα ποτήρι νερό, τσιγάρο δεν κάνει αλλά και δεν πίνει αλκοόλ λέει.Χαζοκουβέντα και πέσαν τα πρώτα επιφανειακά φιλιά , ξαναζήτησε να φρεσκαριστεί , επιστροφή με την πετσετούλα και μου δείχνει το υπνοδωμάτιο.Ξεντυθήκαμε και αρχίσαμε τα επιφανειακά φιλιά, φίλαγε αλλά και έγλυφε λαιμό , ρόγες , αυτί . Φιλιά ουσιαστικά δεν θα πάρω λέω και έκανα μακροβούτι στο μουνάκι της, Στηθάκια φυσικά με σκουλαρίκια, σταμάτησα και κει , πάω πιο κάτω σκουλαρίκι στον αφαλό αλλά γαργαλιόταν, πάω πιο κάτω και τσουπ και άλλο σκουλαρίκι, στο μουνάκι καλέ.  Αφήνιασα λέμε και την αρχίζω στην σπάτουλα, στενούλι ,ευωδιαστό και ακόμη στεγνό.Άργησε να πάρει μπρος και να υγραίνεται αλλά το κατάφερα, Κάπου κάπου αφηνόταν και οι αντδράσεις ήταν να με πιέζει μες το μουνάκι της, να τρίβει τις ρόγες της , να ζητάει γλωσσόφιλα αλλά σύντομα επανερχόταν στην πραγματικότητα της.
Βάλαμε προφυλακτικό και γαμηθήκαμε μόνο ιεραποστολικά, με φιλιά μπόλικα, να τυλίγει τα πόδια της και να με κλειδώνει μέσα της , εάν σταμάταγα συνέχιζε εκείνη να καρφώνεται.Τελείωσα μέσα της αλλά δεν με άφηνε να βγω  ήθελε χάδια αγκαλιές και ζουζουνιές, πανάθεμα με .
Πέρασα για φρεσκάρισμα και μετά πέρασε και κείνη. Πήγα για τσιγάρο αλλά με τράβηξε ξανά μέσα για χάδια , άντε πάμε για σπατουλιάρισμα λέω , εκεί αφέθηκε σε όλη την φάση, δέχτηκε και ένα δάκτυλο λέμε τώρα.ντριν το ξυπνητήρι της  ¨ω να σου γαμήσω¨  , καμία αντίδραση αλλά εντός πενταλέπτου πέρασε για το τελικό φρεσκάρισμα της.πήρε τα χρήματα της και μου έριξε ένα τελικό ρουφηχτό φιλί.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 25, 2022
Πόλη
σπίτι μου
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
160
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
Πίπα
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Οχι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Σχέση Πελάτη / Escorts
Πρώτη μου φορά
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού