Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 10 10 0.5
Call Girls 17 December, 2014 6790
Η γνωστή μας Μάρω ως ανεξάρτητη...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Η Μάρω η Μαριώ...
Καταρχάς όπως λέω και στον τίτλο είναι πλέον (το από πότε δεν το ξέρω αλλά τώρα πάντως είναι) ανεξάρτητη.
Τηλέφωνο μιλάς με την ίδια, κανονίζετε μαζί και τσούπ....σού'ρχεται αεράτη !!
Ωραία σέξυ φωνή, με είχε προδιαθέσει θετικά από το τηλέφωνο...
Πρώτη εντύπωση.
Την είχα δει φυσικά σε φωτό τόσο στο fb όσο και σε πολλές άλλες ιστοσελίδες. Σε πολύ πρόσφατες μάλιστα φωτογραφίες,
οπότε λίγο πολύ ήξερα τι θα δω. Παρόλ'αυτά πολλές φορές η πραγματικότητα διαφέρει, οπότε ήμουν πολύ περίεργος.
Λοιπόν η Μάρω ντυμένη είναι μια εντυπωσιακότατη γυναίκα. Ότι περίμενα το είδα. Πρόσωπο όμορφο και σώμα που σίγουρα
θα γύρναγες να διπλοκοιτάξεις στο δρόμο.
Γράφω για ντυμένη γιατί υπάρχει και το γδυμένη. Εκεί το σώμα παραμένει εντυπωσιακό αν και νομίζω ότι είναι ένα μικρό τικ
πιο κάτω. Πάντα όμως ωραίο, πάντα εντυπωσιακό.
Σταματάω λίγο την περιγραφή για να πω ότι μιλάμε για γυναίκα, όχι για κοριτσάκι. Είναι 30 στα 31 αλλά πολλές 20άρες θα έπρεπε
να παραδειγματίζονται...
Για να τελειώσω με την περιγραφή έχουμε και λέμε. Κορμί γυμνασμένο που έχει χάσει κάπως τον μυικό τόνο, αλλά σφικτό. προσωπικά
το προτιμώ έτσι αλλά ίσως άλλοι θέλουν/προτιμούν το αντίθετο. πάντως έχει ξαναρχίσει το γυμναστήριο που είχε σταματήσει λόγω ατυχήματος και προσπαθεί να ξανακάνει πιο έντονη γράμμωση (όχι ρε κορίτσι λέω εγώ).
Στήθος μικρό, ρώγα μπόλικη αλλά εδώ νομίζω ότι είναι ένα σημείο που οι φωτογραφίες την κολακεύουν. Χωρίς πρόβλημα πάντως, απλά μην περιμένετε κανένα τριάρι...
Για το πρόσωπο τα είπα, δείτε δεκάδες φωτογραφίες της στο ίντερνετ και έτσι είναι. Εγώ τη βρίσκω όμορφη.
Στη διαδικασία που όλοι περιμένουμε....όχι δε λέει σε τίποτα. Πάνω? πάνω..., κάτω? κάτω..., τέσσερα? δώσε..., πόδια ψηλά? (κι όλα τα φτάνω)...τα κρατάω και μόνη μου, καβαλάρισα?...φέρτε και το λάσο..., γενικά δεν υφίσταται θέμα. Ρωτάει τι θέλεις, παίρνει και πρωτοβουλίες, εξ ου και το 9 στη συμμετοχή. Γενικά πέρασα καλά έως και πολύ καλά αν και προσωπικά θα ήθελα/περίμενα το 10άρι, Πάντως η κοπέλα προσπαθεί να σε ευχαριστήσει και δεν το παίζει κάποια...το αντίθετο.
Στοματικό. Το καταπίνει...χαλαρά το έχει και απροβλημάτιστα. Τεχνικά δεν της βάζω 10 (θεωρώ ότι πάει κάπως γρήγορα) αλλά ακούει και γενικά κινείται σε ψηλά επίπεδα. Τα ζητάει και όλα μέσα επιμόνως !!
Σόσιαλ (που γενικά το θεωρώ σημαντικό και από ελληνίδα ειδικά περιμένω πολλά). Άψογη. Άνετη, χαλαρή, down to earth, συννενοήσιμη, ανοιχτή. Γενικά περνάς πολύ καλά αν και μπορείς να χάσεις χρόνο κάτι που δε γίνεται επίτηδες, απλά είναι εύκολο να ξεχαστείς.
Καθαρή - πεντακάθαρη.
Στο τέλος 120. Για μιάμιση ώρα με ελληνίδα, γνωστή ως ένα σημείο, 30άρα, όμορφη που περνάς καλά.
Οκ, προσωπικά το θεωρώ πολύ καλό deal. Δε λέω ότι την έκανα στανταράκι αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα την ξαναδώ...

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 03, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
120
Service Style