Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 10 10 0.5Αστεράκι !!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
9.5
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Διαβάζοντας τις πρόσφατες κριτικές και έχοντας την απωθημένο, εκμεταλεύτηκα κάθοδο μου στην πρωτεύουσα και είπα να βρεθώ με την Μάρω, με την οποία είχαμε επικοινωνία από καιρό (το τηλ. δεν το δίνει σε αγνώστους δυστυχώς, μόνο μέσω γνωστού). Ανοίγοντας την πόρτα είδα μια πλ όμορφη γυναίκα με ματάρες. Λίγο σόσιαλ για το τυπικό και μπαίνει για μπανάκι…το σώμα της είναι όπως το βλέπετε στις φώτος..όχι υπερβολικα γυμνασμένο, ούτε χαλαρό, κανονικό θα έλεγα με κωλάρα… βγαίνει από το μπάνιο φορώντας μαύρα εσώρουχα όπως της είχε ζητηθεί και τότε άρχισαν όλα…Η κοπέλα γουστάρει πολύ το σεξ και την πίπα ιδιαίτερα..αμέσως πέφτει στα γόνατα και αρχίζει μία πλ δυνατή πίπα..Τον εξαφανίζει πραγματικά..Ότι και να πω θα είναι λίγο...Master πραγματικα...Η θέα να τον έχει στο στόμα και να σε κοιτάει με αυτά τα μάτια θα μου μείνει αξέχαστη...69 να βλέπω το μουνάκι της που αμέσως γίνεται μούσκεμα… με το ζόρι κρατήθηκα να μην τελειωσώ… Στο σεξ δν λέει όχι σε τπτ .. Στησήματα φοβερά.. Την βάζω στα 4 να βλέπω την κωλάρα της και αρχιζώ δυνατό σφυροκόπημα, σφαλιαρίτσες κτλ.. Και εκεί ήρθε η αποθέωση..Μόλις κατάλαβε ότι πάω να τελειώσω μου λέει με «τα θέλω όλα».. Γυρνάει τον βάζει πάλι στο στόμα και με λίγο mouthfuck έρχεται η πρώτη κατάθεση στο στοματάκι της .. Δεν εμεινε σταγόνα.. Στο 2 γύρω την ανεβασα λίγο από πάνω και μετά πάλι αφεθηκα στην πίπα της μέχρι να τελειώσω… Ούτε βιασύνες ούτε τπτ..Γενικό συμπέρασμα, δυνατή στο κρεβάτι για να βγάλεις γούστα και αξίζει σίγουρα τα λεφτά της σε συνδυασμό και με την χρονική διάρκεια του ραντεβού… Θα ξανατιμηθεί…
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 07, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
120
Service Style