Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 13 10 0.5
Call Girls
25 December, 2020
1894
καλη,...... αλλα λιγη!!! πολυ λιγη!!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
5.4
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
0.5
Συμπεριφορά/Social time
5.0
Καθαριότητα κοπέλας
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
Λοιπον παιδια καλη η Ραμονα η ρουμανα,αλλα λιγη........!!!!!!!
κουκλιτσα,αν και πολυ αδυνατη για τα γουστα μου,την ηθελα λιγο πιο πολυ καμπιλατη.(δεν μαρεσουν οι παχουλες,αντιθετως)
σιλικονατο στηθος κ μαλιστα προσφατα,οποτε ποναει δεν ειναι για ζουμπιγμα.
φιλοτιμη,αλλα δεν εχει καμια σχεση με το σεξ.
πιππα ξεσκουφωτη,αλλα πειτε πως δεν εγινε ποτε! ΑΣΧΕΤΗ! μιλαμε λες κ πηγα με 15χρονο.
φιλι ναι με γλωσσα,επικοινωνια μηδεν δε γνωριζει αγγλικα,ουτε κ ελληνικα,απλα χαμογελαει.
σπερματοφοβια στο επακρο,μονο πανω στο στηθος κ αυτο με το ζορι.
αλλα αυτο που εχω να επισημανω περισσοτερο ειναι η συμμετοχη μηδεν! δηλ ρε παιδι μου δε καβλωνει ο αντρας ο εμπειρος τωρα που θελει γκομενα-βιζιτα εμπειρη να τον βαλει κατω να τον απογειωσει με πιππα με φτησιματα με αγριο τσιμπουκι με δυνατο γαμησι να του κανει τρελες κ προστυχα να καβλωσει.
γραφειο με ευκολη επικοινωνια,ο κωστας που κλεινει το ραντεβου,κυριος,αψογος!
δε θα τη ξαναβλεπα,οχι πως δεν ειναι ωραια κοπελα,αλλα για εμπειρους δεν κανει το κοριτσι....
κουκλιτσα,αν και πολυ αδυνατη για τα γουστα μου,την ηθελα λιγο πιο πολυ καμπιλατη.(δεν μαρεσουν οι παχουλες,αντιθετως)
σιλικονατο στηθος κ μαλιστα προσφατα,οποτε ποναει δεν ειναι για ζουμπιγμα.
φιλοτιμη,αλλα δεν εχει καμια σχεση με το σεξ.
πιππα ξεσκουφωτη,αλλα πειτε πως δεν εγινε ποτε! ΑΣΧΕΤΗ! μιλαμε λες κ πηγα με 15χρονο.
φιλι ναι με γλωσσα,επικοινωνια μηδεν δε γνωριζει αγγλικα,ουτε κ ελληνικα,απλα χαμογελαει.
σπερματοφοβια στο επακρο,μονο πανω στο στηθος κ αυτο με το ζορι.
αλλα αυτο που εχω να επισημανω περισσοτερο ειναι η συμμετοχη μηδεν! δηλ ρε παιδι μου δε καβλωνει ο αντρας ο εμπειρος τωρα που θελει γκομενα-βιζιτα εμπειρη να τον βαλει κατω να τον απογειωσει με πιππα με φτησιματα με αγριο τσιμπουκι με δυνατο γαμησι να του κανει τρελες κ προστυχα να καβλωσει.
γραφειο με ευκολη επικοινωνια,ο κωστας που κλεινει το ραντεβου,κυριος,αψογος!
δε θα τη ξαναβλεπα,οχι πως δεν ειναι ωραια κοπελα,αλλα για εμπειρους δεν κανει το κοριτσι....
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 29, 2011
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style