Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 13 10 0.5
Call Girls 25 December, 2020 1893
Papusa Frumoasa
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Το ραντεβού κλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες την προηγούμενη μέρα.

Με τα πολλά να σου που ήμουν στην είσοδο του ξενοδοχείου και με το κινητό ανα χείρας ανέμενα τον αριθμό του δωματίου. Φτάνει το sms και ξεκινώ την άνοδο.

Φτάνω στην πόρτα, χτυπάω, ακούω φασαρία απο το μπάνιο και περιμένω 1-2 λεπτά. Σε κάποια φάση ανοίγει την πόρτα η σύνθια απο δίπλα, την χαιρετάω και χαμογελάει, σχεδόν ταυτόχρονα ανοίγει την πόρτα και η Ραμόνα, αντιλαμβανόμενη τι έγινε, γελάει και αυτή και με προσκαλεί στο δωμάτιο αφού κάτι είπε στην σύνθια υποδέχωντάς με με ενα φιλί. Ηταν τελείως γυμνή. Δεν με χάλασε καθόλου, αν και αρχικά οταν άνοιξε την πόρτα είδα μόνο το κεφάλι της! Μόλις μπαίνω την κοιτάω και χαζεύω λίγο την ολη παρουσία της. Ξανθιά με μακριά μαλλιά μέχρι την μέση. Πρόστυχο μουτράκι, αδύνατη, στήθος ενισχυμένο αρκετά μεγάλο αλλά ωραίο στην υφή. Σφιχτό κορμί και μικρό σφιχτό κώλο. Ίχνος λίπους πάνω της η μικρή. 2-3 λόγια στα όρθια οπου μου είπε οτι ήταν στην παραλία για αυτό και υπήρξε η αναβολή στο ραντεβού μας. Αρκετά ευδιάθετη και ναζιάρα με ρωτάει αν θέλω να πάω πρώτα στο μπάνιο για ντουζ πριν απο αυτή. Αρνήθηκα και την περίμενα. Μουσικούλα έπαιζε απο το laptop. Μόλις βγήκα και εγώ ήταν ήδη ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Απίστευτο θέαμα. Δεν φορούσε μεικ απ πράγμα που εμένα μου άρεσε.

Πέφτουν τα πρώτα φιλιά, με γλώσσα, τα οποία δεν αποφεύγει καθόλου. Ευχαριστιέται να την γλύφεις, ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Εχει μεγάλα χείλη και ευχαριστιέσαι να την γλύφεις. Αναστεναγμοί σε νορμάλ επίπεδα, είχε κλείσει τα μάτια της και με τα χέρια της πότε χαϊδευόταν μόνη της, πότε εμένα, κουνούσε την λεκάνη της συνεχώς. Έδειχνε να το ευχαριστιέται αρκετά.
Μετά απο μερικά προκαταρκτικά ξεκινάει πίπα, αρκετά καλή, βαθιά με αρκετό σάλιο και χτύπημα πότε στην γλώσσα της, πότε στο στήθος της, πάντα κοιτώντας με στα μάτια. Φοράει προφυλακτικό και ξεκινάει με καβάλημα, αρκετά καλό, όπου μόνο και μόνο η θέα να την βλέπεις να ανεβοκατεβαίνει πάνω σου αρκεί.
Την είχα αρκετά λεπτά έτσι και της ζήτησα να αλλάξουμε για να μην κουραστεί. Προς τιμήν της δεν έδειξε κούραση. Στο ιεραποστολικό συμμετέχει αρκετά με σφιχτές αγκαλιές, φιλιά, κοίταγμα στα μάτια. Το τέλος πλησίαζε, τραβήχτηκα, όπου χωρίς δυσανασχέτηση τα πήρε όλα στο στόμα συνεχίζοντας να με κοιτάει. Μετά όλο νάζι σηκώθηκε και πήγε προς το μπάνιο.

Μετά το ντούζ μου με περίμενε ξανά στο κρεβάτι όπου και είπαμε μερικά πράγματα παραπάνω μέχρι να ανακτήσω δυνάμεις με εκείνη κολλημένη πάνω μου να με χαϊδεύει.

Με τα πολλά αρχίζουμε πάλι τα φιλιά και το χούφτωμα και η μικρή πάλι κάτω να γλύφει ασταμάτητα. Στα τέσσερα δεν τα βρήκαμε γιατι μου την έσπαγε το κενό ανάμεσα στα δύο κρεβάτια (δεν είχε με διπλό κρεβάτι να της δώσουν) τα βρήκαμε για λίγο μετά. Για τέλος πάλι ιεραποστολικό οπου για εμένα ήταν και η καλύτερή στάση της καθώς συμμετείχε κουνώντας την λεκάνη της και δεν παρέμενε ακίνητη, τα φιλιά δίναν και έπαιρναν μέχρι που το τέλος πλησίαζε. Σε κάποια φάση μου είπε πως σιγά σιγά τελειώνει ο χρόνος μας και αν θέλω να τελειώσω. Βγήκα απο μέσα της και για ακόμα μια φορά τα πήρε στο στοματάκι της.

Συνοψίζοντας θα πω οτι η Ραμόνα είναι μια κεφάτη και ναζιάρα πιτσιρίκα, τόσο στο σεξ όσο και στην κουβέντα, που θέλει να περάσεις καλά. Φιλαει ωραία και το επιζητεί. Εχει απίστευτο σώμα που στον διάβα της έχει στραβολαιμιάσει κόσμο. Ελληνικά δεν μιλάει, στα αγγλικά ήταν οκ, μπορείς να συνεννοηθείς και να ανταλλάξεις δυο κουβέντες.

Η συνεννόηση με το γραφείο πολύ καλή, απάντηση στα sms μέσα σε 5 λεπτά. Έγκαιρη ενημέρωση για την 30λεπτη αναβολή του ραντεβού και στο τέλος που πήγε να γίνει μια παρεξηγησούλα λύθηκε άμεσα.
Ο χώρος της πολύ καθαρός. Το 8 το έβαλα λόγο του οτι της έδωσαν δωμάτιο με δυο μονά κρεβάτια ενωμένα, που δεν είναι και δική της ευθύνη, αν και ήταν αρκετά μεγάλο, και ήσυχο!

Και τέλος να αναφέρω οτι είναι η πρώτη μου κριτική για call girl, οπότε η κριτική μου πιθανώς να μην είναι καθόλου αντικειμενική. Οτι έγινε το έγραψα οσο πιο συνοπτικά μπορώ!

Πάντα τέτοια!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 15, 2012
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ημέρα
Κόστος €
0