Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 13 10 0.5
Call Girls 25 December, 2020 1893
Φιλοτιμο Ρουμανακι!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση πρόσωπο

6.5
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

6.5
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Καλησπερα φιλοι μου, πρωτη κριτικη στο συγκεκριμενο forum(γραφω και σε αλλο).Η Ραμονα ειναι ενα φιλοτιμο 20χρονο ξανθο(βαμμενα) ρουμανακι,το οποιο στην χωρα του δεν κανει αυτη την δουλεια(call girl) αλλα εργαζεται σαν στριπτιζερ.Τα Αγγλικα της δεν ειναι τοσο καλα για αυτο και μικρος ο βαθμος στην συμμετοχη...επρεπε να της τα πω δευτερη και τριτη φορα εως οτου καταλαβει.Επισης μου ειπε οτι το καλοκαιρι θα κανει πλαστικη στα βυζια της ...δεν της αρεσουν θελει να τα μεγαλωσει.Δυνατο σημειο ο κωλος της και τα γλωσσοφιλα της...τρελενεται..δεν σταματησαμε να φιλιομαστε,επισης ειναι και πεντακαθαρη..μπηκε για μπανιο και στην αρχη του ραντεβου και ενδιαμεσα και στο τελος πριν φυγει.Σαν προσωπο εχω δει και ομορφοτερα,ενω σαν σωμα εαν κανει την πλαστικη ,και δεν το παρακανει, σιγουρα ο βαθμος μου θα ανεβει γιατι μου αρεσουν τα μεγαλα στηθη.Αντεχει στα δυσκολα και ειναι αρκετα ευελικτη λογω σωματοδομης και ..χορου!!!.Οπως γραφει και προηγουμενος φιλος και εμενα με ταραξε στα "αι" "αι" και οντως χρειαζεται αλλαγη ο φωτογραφος γιατι απο κοντα δειχνουν διαφορετικες..καλυτερες..κατι που προσπαθησα να της το εξηγησω αλλα...τσαμπα!!!Αυτα ,ελπιζω να βοηθησα!!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 28, 2011
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €