Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 5 10 0.5
Call Girls
04 January, 2021
808
Καλη αλλα οχι κορυφη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
7.0
Συμπεριφορά/Social time
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Ανοιγω την πορτα και βλεπω μια ΜΟΥΝΑΡΑ ( ειδικα το σωμα της ειναι απλα τελειο), αψογα ντυμενη και μοσχοβολουσε. Αμεσως σκεφτηκα:" Τωρα θα φαω καλα". Η συνεχεια ομως ηταν διαφορετικη (καλα περασα αλλα οχι οπως αρχικα πιστευα). Αυτο που θα θυμαμαι πιο πολυ ειναι η πιπα της που ειναι για σεμιναριο. Βαθεια, υγρη, και χωρις χρηση χεριων. Καθολου χερι! Αλλα στο σεξ παρ'ολο που δεν ελεγε οχι σε τιποτα ( εκτος κωλου) δεν επαιρνε πρωτοβουλιες και γενικα μενεις με την εντυπωση οτι ολα γινονται μηχανικα. Social time καλο. Extraball εγω δεν ζητησα λογω κουρασης δικης μου αλλα η ιδια προσφερει. Στο vfm εβαλα μονο εξι γιατι σε σχεση με τις υπηρεσιες της τα 200 ειναι πολλα. Π.χ. η Vanessa η τα κοριτσια του Greek Gold Agency ( με top service) ζητανε 150 η 170 αντιστοιχα. Η σωστη τιμη για την Rebeca einai 150. Στο αν θα την ξαναεβλεπα εβαλα μπορει και μονο αν τα αλλα στανταρακια μου δεν ειναι διαθεσιμα.
Απο εμφανιση παντως ειναι αψογη.
ΥΓ: Σε μενα δεν ηρθε με ραστα αλλα με ισια μαλλια. Η πιο αντιπροσωπευτικη της φωτο αυτη που ειναι με το ροζ σορτσακι.
Απο εμφανιση παντως ειναι αψογη.
ΥΓ: Σε μενα δεν ηρθε με ραστα αλλα με ισια μαλλια. Η πιο αντιπροσωπευτικη της φωτο αυτη που ειναι με το ροζ σορτσακι.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 29, 2011
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €