Λεπτομέρειες αξιολόγησης

Call Girls 23 March, 2011 241
Duo της Συμφοράς
Γενική βαθμολογία 
 
5.7
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
6.0
Εμφάνιση σώμα 
 
5.0
Συμμετοχή 
 
6.0
Συμπεριφορά/Social time 
 
5.0
Καθαριότητα κοπέλας  
 
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
5.0
Η συνάντηση με τη Ρένια κλείστηκε , μετά δυσκολίας , καθότι το παίζει , κρυφό escort , πως λέμε « Το πρωί μαθήτρια , το βράδυ πόρνη » , κάτι τέτοιο . Κάποια στιγμή λοιπόν , που δεν είχε φωτογράφηση , και δεν είχε να πάει στο κομμωτήριο κλπ , μου λέει στο FB , “είναι και η αδελφή μου , ή και τις δύο ή άλλη φορά” και αναγκαστικά δέχτηκα . Στο καπάκι τηλ. , δεν έχουμε τον driver διαθέσιμο , ραντεβού εκεί να πάμε μαζί στο χοτέλι στο Παναθηναϊκό Στάδιο . Αίντε να κάνω και τον ταρίφα .

Σκάνε μύτη και οι δύο στην ώρα που είχαμε συμφωνήσει . Εμφανισιακά , μόνο φωτομοντέλα δεν θα τις έλεγες . Κοντές , με παραπανήσια κιλά η Ρένια ,με ντύσιμο πρόστυχο , και μαλλί ξεπλυμένο . Φτάνοντας στο Στάδιο , μου λέει «Κρασί να πάρουμε» , και μπαίνει σε ένα market και παίρνει 2 μπουκάλια Mαυροδάφνη . Ντίρλα θέλανε να γίνουν απογευματιάτικα αυτές .

Όταν τελικά φτάσαμε στο δωμάτιο… αρχίσανε το μπλα μπλα και τα τσιγάρα , και κάτσε να κάνουμε κεφάλι , μη βιάζεσαι και άρες μάρες κουκουνάρες . Με τα πολλά φτάσαμε στην ουσία . Η Ρένια είναι νυμφομανής , παρτουζιάρα , ότι πιο ανώμαλο έχω γνωρίσει . Μου έκανε μανούρα γιατί δεν έφερα φίλο μου μαζί...έχει πάρει ταυτόχρονα την ομάδα της Ξάνθης και μια άλλη φορά τον Αστέρα Τρίπολης . Της άρεσε που της βάλανε λέει 2 πούτσες στο μουνί και μια στο κώλο . Άσε που μου την είπε που δεν τις τα έριξα στη μάπα . Από την άλλη η αδελφή της , μέσα στη ξινίλα ...επειδή με νευρίασε , την έκλασα , και άρχισε να με κοπανάει την ώρα που γαμούσα το κώλο της Ρένιας...χωνί μέγα !!!! Ήθελε να φέρει και μαστίγιο και τη μπινελίκωσα... ουστ από εδώ !!!

Προσοχή στις συμφωνίες μαζί της . Ενώ είχαμε πει 200Ε/ωρα , από 1 πούτσο στη κάθε μια , επειδή λέει τις γάμησα και τις 2 μαζί , ήθελε και άλλα 100 για Extraball .

Περαστικά μου :D

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 10, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
200
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Οχι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με αρκετό photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Μέτρια
Συνεννόηση με το γραφείο
Δύσκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση