Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 13 10 0.5
Call Girls 29 December, 2020 1852
Δώρο αποφοίτησης!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

6.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Μετά απο συνομιλία με τη Ρένια στο F/B, και αφού πείστηκε οτι ξέρω πως παίρνει χαρτζιλικι, συμφωνήσαμε να συναντηθούμε για 1-1. Έλα όμως που χτες το βράδυ πριν τη συνάντηση είδα καλό μου φίλο που μόλις είχε αποφοιτήσει και ήθελε να το γιορτάσει... βέβαια η συνεννόηση ειχε γίνει μαζί μου.
Οπότε την παίρνω, της λέω πως έχει και οτι θα πάμε μαζί να γνωριστούμε και μετά θα τους αφήσω να δώσουν! Έτσι και αλλίως η συμφωνία είχε γίνει για 2 ώρες με έναν αντρα... αφου λοιπον γνωριστήκαμε, η Ρένια κατέστησε σαφές ότι δεν τη χαλάει να μείνω και αφού συναίνεσε και στο χρηματικό, έγινε ενα πολύ καλο ματσακι με πολύ καλή συμμετοχη απο πλευράς της (σχεδον αποκλειστικα κώλο και ελαχιστο double anal) και αφειδές σκοράρισμα από πλευράς μας. ήταν πολύ φιλική και συντομα θα την ξαναδούμε!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 23, 2012
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάς
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
300
Service Style
PSE
Φιλί
καθόλου
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 July, 2012
Φίλε δυο διευκρινήσεις σε παρακαλώ. 1ον τα 300 φαντάζομαι είναι συνολική τιμή και για τους δυο σας για δύο ώρες έτσι; 2ον όταν λες double anal εννοείς και οι δύο ταυτόχρονα στον κώλο ή ένας μουνί κι ο άλλος κώλο δηλαδή DP double penetration;
L
lavios
24 July, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Double anal εννοώ τη διπλή ταυτόχρονη πρωκτικη διείσδυση... καλή ώρα οτι κάνει η αγαπητη gapolexa που κανει ct στο ελλαδισταν ως Nastya...
Η Ρένια ήθελε 2χ200 και απλα το κλείσαμε στα 300.
K
khfhnas
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση