Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 13 10 0.5
Call Girls 29 December, 2020 1853
ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Tην Ειρηνη την ειχα παρει παρτουζα με φιλαρακια και ηταν αψογη το διασκεδαζε και η συμμετοχη της ηταν απιστευτη.Αποφασισα να την παρω και μονος μου αφου την βρηκα στο μσν κλεισαμε το ραντεβου...Σκαει ντυμενη απιστευτα προκλητικα ντουζακι και ξεκιναει την πιπα με βουτιες στα αρχιδια και πιπιλισμα στο πουτσοκεφαλο...μετα απο δεκα λεπτα καταθεση στο προσωπο μετα απο δικη της παροτρυνση δεν με χαλασε......χαλαρουιτα πιπουλα ξανα και σειρα ειχε η εφαρμογη του ρητου πιπα κωλο τα λογια περιττα αυτος ο κωλος ειναι φτιαγμενος για να γαμιεται εδειχνε να το απολαμβανει εγω εννοειτε η καταθεση ερχοταν και οι βυζαρες της ηταν το καλυτερο καταφυγιο σπερματος τα αλειψε επανω της και ενοιωσα σαν κινεζος που ειχε απεναντι του την παλλακιδα του....ελεγα να τερματισω το παιχνιδι μετα το τσιγαρο ομως λιγο το κορμι που εμενα μου φανηκε καλο τσουπωτη γκομενα λιγο η προστυχες ματιες της επιφυλασαν τριτο ημιχρονο απο μπροστα αυτη την φορα με καταθεση ξανα στα μαγουλακια της...Υπηρχε οικειοτητα γιατι την ειχα ξαναπαρει σε παρτι ομως δυο φορες σε γενικες γραμμες εμεινα πολυ ευχαριστημενος και αν και εποχες κρισης τιμησε τα ευρουδακια μεχρι τελευταιο σεντ....Φιλε κρανιδι εμενα δεν μου μυριζε τσιγαρο μαλλον επειδη καπνιζω..Ελπιζω να βοηθησα..

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 23, 2011
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
200
Service Style