Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 3 10 0.5
Rina Glamour Escorts
Call Girls 12 March, 2022 1836
Το Κλαρίνο
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμμετοχή
 
9.0
Συμπεριφορά/Social time
 
6.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
—Έκλεισα Rina γιατί μου θύμιζε κάτι κλαρίνα, Είχαν μπει ψίλοι στα αυτιά μου από αγαπητούς και αξιόπιστους συναθλητές πάρτη παίζει κλαρινέτο, έτσι δεν άργησα μήνυμα στον Γκλαμουριά κλείνοντας την επόμενη στο αγαπημένο μου πορνό καταφύγιο γιατί είχε πάρει φωτιά το μουνί τις από τα ραντεβού.
—Έφυγα σφαίρα και όταν έφτασα παρφουμαρίζομαι και άρχισα την προεργασία μου περιμένοντας την, όταν άνοιξα την πόρτα εμφανίστηκε ένα μελαχρινό 26 χρόνο κορίτσι αυτή των φωτός με πολύ λιγότερη λάμψη ντυμένη με μαύρα σατέν ρούχα πάνω σε ανοιχτού τύπου διάφανα τακούνια πέδιλα, καθώς διαβαίνει την πόρτα δεν προλαβαίνω να την καλωσορίσω και μπήκε στην άλλη πόρτα αυτή του μπάνιου σαν σφεντόνα. Από πόρτα σε πόρτα η νεαρά μας όταν βγήκε άρχισε να με φιλάει με την γλώσσα τις μέχρι το λαρύγγι μου σώμα άψογο καλό δεμένο με τα απαραίτητα κιλά μαζί με ένα αχλαδωμένο κώλο και βυζί 2 με λίγη χαλάρωση προς τα κάτω.
—Στους αγώνες τώρα παίχτηκαν δυο ο ένας μέσα τις και ο άλλος στα βυζάκια τις με την γλώσσα απέξω. Στον πρώτο γύρο το κλαρίνο πήγε σύννεφο γλύψιμο στο μουνί τις, στάση 69 με τον μητσαρα να ξεσαλώνει μέχρι λαρύγγι τα δάχτυλα μου μπαινόβγαιναν μόνο μπροστά πίσω μόνο απαλό χάιδεμα μαζί με τις φωνές τις ηδονής να μας ακολουθούν σε όλη την διάρκεια του αγώνα μας βλέποντας τις εκφράσεις τις ότι γούσταρε το κλαρίνο με τρέλα στην συνέχεια την έβαλα με τον αχλαδωτο κώλο γονατιστή για κλαρινέτο στο μητσαρα δεν άντεξα σκουφί καρέκλα το κάνοντας τραμπολίνο στα μπουτάκια μου υπό τους ήχους τις μετά στήσιμο στον καθρέφτη σφυροκοπώντας την βελάζοντας από ηδονή και απόλαυση τουρλώνοντας τον κώλο τις ακόμα πιο πολύ καταλήξαμε σε αλογίσια στάση στο κρεβάτι και έτσι ήρθε η λήξη του πρώτου μας γύρου με το μουνί τις να έχει πάρει φωτιά μαζί με σωματικούς σπασμούς.
— Μπάνιο και από τους δυο μας κουβέντες μετρημένες στα δάχτυλα χωρίς να θέλει να μοιραστεί τα μυστικά τις άκρως σεβαστό. Όποτε ξανά μπήκαμε στον αγώνα με γλύφω μουνί στα όρια του χυσίματος από την πλευρά της και σφυροκοπήματα σε όλες τις στάσεις τιμώντας πάντα το κλαρίνο δεν άντεξα τσόντα στο προσκήνιο να παίζει γονάτισε έβγαλε την γλώσσα τις έξω σαν κανονική πορνό σταρ και τα πήρε όλα πάνω στα βυζιά τις με κάποια να έχουν πάρει ξώφαλτσα και το στόμα τις και το πρόσωπο της εκεί που με άφησε μαλάκα είναι ότι δεν έφυγε κατευθείαν για το μπάνιο τα άλειφε και τα γεύονταν. Τις άφησα το αντίτιμο κάτω από την τσάντα της και εξαφανίστηκε σαν σφεντόνα για το επόμενο ραντεβού χωρίς καν να προλάβω να την αποχαιρετήσω όπως κάνω σε κάθε τουρακί ανεκτίμητο.
—Λοιπόν η Rina είναι για κλαρίνα χωρίς να χρήζει ιδιαίτερης ομορφιάς έχει ιδανικό σώμα και θέλει να γαμηθεί ανελέητα σαν πορνό σταρ το ζει και το ευχαριστιέται συστήνεται στους λάτρεις τον PSE οποίοι πρόλαβαν πρόλαβαν γιατί παρατήρησα λίγο βιασύνη και κούραση σε ανεκτά επίπεδα ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογη σας.@(Written at Adult Forum)

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 17, 2022
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 4 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 March, 2022
Για τα κλαρίνα εισαι πρώτος εσύ, αχαχαχαχαχαχαχα
M
mad-or-bad
17 March, 2022
χααχαχαχα
P
paparovicz
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα: