Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 7 10 0.569 και στα 4
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμμετοχή
8.0
Συμπεριφορά/Social time
3.0
Καθαριότητα κοπέλας
6.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.5
Συνάντηση προ διμήνου περίπου.
Εμφανισιακά ωραίο μωράκι, μου άρεσε πολύ το ντύσιμο της ότι πρέπει για την περίσταση!!! Αρκετά ομορφο πρόσωπο, στον δρόμο θα την προσεχές και καλό σώμα που έχει μια μικρή χαλάρωση όμως στην κοιλιά, για την ώρα η ηλικία το σώζει.....
Ωραίο στυσιμο στα 4 και μου άρεσε πολύ και στο 69 μαζί της. Γενικά παθητική στο σεξ δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά σε ότι της πεις συμμετέχει... Σιγά σιγα ανάβει και γουστάρεις.....
Σε γενικές γραμμές δεν πέρασα άσχημα ωραία κοπέλα με σχετικά καλή συμμετοχή, στα άρνητικα η χαλάρωση στην κοιλιά πιυ δεν φαινετε άσχημη αλλά είναι κρίμα για το υπόλοιπο σύνολο, το ουι δεν μιλάει πάρα ελάχιστα ελληνικά ή αγγλικά, καιμτο ήταν αξυριστη, όχι πολύ αλλά αρκετά για να το αναφέρω σαν αρνητικό και τέλος ότι για τρίτη φορά ζήτησε αλλά 20 ευρώ παρότι την είχα παρει για δύο ωρες.....
Εμφανισιακά ωραίο μωράκι, μου άρεσε πολύ το ντύσιμο της ότι πρέπει για την περίσταση!!! Αρκετά ομορφο πρόσωπο, στον δρόμο θα την προσεχές και καλό σώμα που έχει μια μικρή χαλάρωση όμως στην κοιλιά, για την ώρα η ηλικία το σώζει.....
Ωραίο στυσιμο στα 4 και μου άρεσε πολύ και στο 69 μαζί της. Γενικά παθητική στο σεξ δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά σε ότι της πεις συμμετέχει... Σιγά σιγα ανάβει και γουστάρεις.....
Σε γενικές γραμμές δεν πέρασα άσχημα ωραία κοπέλα με σχετικά καλή συμμετοχή, στα άρνητικα η χαλάρωση στην κοιλιά πιυ δεν φαινετε άσχημη αλλά είναι κρίμα για το υπόλοιπο σύνολο, το ουι δεν μιλάει πάρα ελάχιστα ελληνικά ή αγγλικά, καιμτο ήταν αξυριστη, όχι πολύ αλλά αρκετά για να το αναφέρω σαν αρνητικό και τέλος ότι για τρίτη φορά ζήτησε αλλά 20 ευρώ παρότι την είχα παρει για δύο ωρες.....
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 31, 2015
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
220 αν θυμάμαι καλα
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Ναι
D
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Σχόλιο Αντμιν:
Οδηγία του οδηγού μάναντζερ αν δεν κάνω λάθος και γιαυτό έφυγε η κοπέλα.
παει χαλασε κι αυτη..........αχχαχααααχαααχ
Σχόλιο Αντμιν:
Δεν ειχε και κανένα σουπερ σφιχτό σώμα,απεναντίας είχε τα κιλάκια της και αν τα έχανε θα χαλάρωνε αμέσως.
την τριτη εκτονωση νομιζω το εγραφε το γραφειο
οτι ειναι εχτρα, ανεξαρτητως ωρας υποθετω......
Σχόλιο Αντμιν:
Λάθος του οδηγού μάναντζερ αν δεν κάνω λάθος και γιαυτό έφυγε η κοπέλα.
εγω τουλαχιστον οταν την ειχα πρωτοπαρει απο το adultclub
αρχες του 2015
ηταν "τεντα" το σωματακι και χωρις ιχνος περιτου βαρους/κυτταριτιδας
αν στην πορεια πηρε κιλα και χαλαρωσε δεν το ξερω
είπα απλά ότι δεν είναι κάτι τέλειο.
Δεν εχει κορμί αναλογίες μοντέλου,απλά έχει καλό σέρβις.