Αναζήτηση

Roza Athens Diva

September 25, 2016
Roza Athens Diva

Πληροφορίες

Φύλο / Sex
Escort Agency
Πόλη / Πόλεις

User reviews

1 review
Overall rating
 
2.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
5.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
6.0(1)
Συμμετοχή
 
0.5(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
0.5(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
2.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
0.5(1)
Already have an account? or Create an account
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ....... πεταμένα λεφτά!!!!!!!!!!!
Overall rating
 
2.9
το ραντεβού ήταν να γίνει την Δευτέρα στα πλαίσια του τεστ. Ακυρώθηκε λόγω ασθένειας της Ρόζας. έστειλε το γραφείο μήνυμα χθες ότι μπορεί να κάνει το ραντεβού και δυστυχώς σήμερα πήρα τηλέφωνο και έκλεισα το ραντεβού.
λέω δυστυχώς γιατί η κοπέλα είναι επιεικώς απαράδεκτη. ψώνιο, νομίζει ότι είναι .... θεά!!!!
ήρθε στο δωμάτιο στην ώρα της και με το που μπήκε στάθηκε μπροστά στην τουαλέτα, με το ζόρι είπε το όνομά της και έδωσε το χέρι για γνωριμία (που να δώσει φιλί!!!!!!!!!) και είπε αμέσως πάω να πλυθώ!!!!
βγήκε με τα ρούχα της (προφανώς δεν έκανε ντουζ) και ήρθε στο κρεβάτι.
μου ζήτησε να ξαπλώσω και εκεί άρχισε ..... το σόου!!!!!!!!!! με κοίταζε περίεργα να δει αν έχω κάτι????? έπιασε μετά από λίγο το εργαλείο και άρχισε να το κοιτά περίεργα γύρω γύρω????????? τον έπαιζε ενώ συνέχισε να με κοιτά περίεργα?????? στον αντίχειρα το νύχι μου έχει κάτι σαν παραμόρφωση επειδή είχα κάνει καυτηριασμό παλιά και το κοίταζε συνεχώς μέχρι που μου λέει "έχεις μύκητες στο δάκτυλο και δεν θέλω να κολλήσω γιατί κάνω γυρίσματα και δεν θέλω να κολλήσω άλλους ανθρώπους"!!!!!!!!!!!!
φυσικά αντέδρασα και της είπα τι λες, δεν έχω τίποτα είμαι 100% πεντακάθαρος. παρόλα αυτά μου είπε να μην την ακουμπάω!!!!!!!!!!!
στην προτροπή μου για πίπα, άρχισε μία αεροπίπα που έβαζε στο στόμα μόνο το κεφάλι και αυτό όχι όλο και όταν της είπα τι κάνει απάντησε "εγώ κάνω πίπα και όχι βαθύ λαρύγγι"!!!!!!!!!!!!!!! την περισσότερη ώρα τον έπαιζε και μερικές φορές έβαζε το κεφάλι στο στόμα.
όταν πήγα να την περιποιηθώ εγώ, έβγαζε κάτι εντελώς προσποιητές κραυγές και όταν πήγε να αισθανθεί κάτι με σταμάτησε!!!!!!!!!!!!!
μαλακία ξανά και λίγο αεροπίπα, οπότε της ζήτησα να βάλει το λάστιχο.
ανέβηκε από πάνω μου και άρχισε να κοπανιέται γρήγορα και άγαρμπα. πήγα να την ακουμπήσω και μου έβαζε τα χέρια κάτω!!!!!!!!!!!!
μετά από κάνα 5λεπτο τελείωσα και αυτή συνέχισε να κοπανιέται!!!!!!!!! της είπα ότι τελείωσα και όταν πήγε να σηκωθεί έμεινε το λάστιχο μέσα της και έκανε σαν τρελή............ "μήπως έχυσες μέσα μου" ενώ έβλεπε τα υγρά πάνω μου και στο σεντόνι και είδε ότι το λάστιχο δεν είχε σπάσει???????
πήγε να πλυθεί τρέχοντας......... όταν γύρισε είχε το θράσος να με ρωτήσει τι συμβαίνει, τι έχω.
τα άκουσε φυσικά για την όλη συμπεριφορά της και ότι με πρόσβαλλε λέγοντάς μου ότι έχω μύκητες και να μην την ακουμπάω. το μόνο που έλεγε είναι ότι προσέχει την υγεία της γιατί γυρίζει τσόντες και κάνει ελεύθερο σεξ εκεί και δεν θέλει να κολλήσει τίποτα για να μην μεταδώσει την αρρώστια στους άλλους!!!!!!!!!!!! εκεί γαμιέται ελεύθερα, σε εμένα έλεγε να μην την ακουμπάω!!!!!!!!!!!!!
μετά από αυτό της έδωσα τα χρήματα και την έδιωξα ενώ συμπληρώνονταν το μισάωρο.
η βαθμολογία που έβαλα
πρόσωπο 5 γιατί χάνει πολύ από τα πρησμένα χείλια και το μπλαζέ - απλανές βλέμμα της .... αγελάδας..........
σώμα 6. δεν έχει με τίποτα αυτό που φαίνεται στις φώτο. στήθος 4+ σιλικόνη αλλά κακή κατασκευή που φαίνεται ειδικά όταν χοροπηδούσε πάνω μου, έχει το τατού που φαίνεται και στην φώτο, πίρσινγκ στον αφαλό, άλλα δύο δεξιά και αριστερά κάτω από τον αφαλό, στην κλειτορίδα και στην γλώσσα. το κορμί της είναι πιο γεμάτο από τις φώτο και όχι σφικτό
συμμετοχή και συμπεριφορά 0,5 το μικρότερο που υπάρχει για να μην το αφήσω μηδέν
καθαριότητα 2 γιατί πήγε για μπάνιο αλλά ..... βγήκε ντυμένη !!!!!!!!!!!! αν αυτή αμφισβητεί την δική μου καθαριότητα και υγιεινή, εγώ γιατί να μην αμφισβητήσω την δική της που γαμιέται ελεύθερα στις ταινίες???
σχέση απόδοσης τιμής, 0,5 ότι μικρότερο μπορούσα!!!
συμπέρασμα. προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι έχασα 100 ευρώ ....... στον δρόμο. με λίγα λόγια θέλω να ξεχάσω το ραντεβού με την τύπισσα.

ΜΑΥΡΟ - ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ - ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 27, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος €
100 τεστ
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Οχι
Πλαστικές επεμβάσεις
  • Στο στήθος
  • Στα χείλη
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με αρκετό photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Ηλικία Πελάτη
49
E
Report this review Comments (3) | Was this review helpful? 0 0