Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 3 10 0.5
Call Girls 03 December, 2020 789
ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ..!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Την συναντησα φετος το Μαιο, ημερομηνια πραγματικη σε δικο μου χωρο στα Β.Π. Ραντεβου 1 ωρας, με 2 εκτονωσεις. Πολυ ωραια εμφανιση, ψηλη, μεχροινη με μακρυ μαλλι, ηρθε περιποιημενη, στην τριχα, ντους ειχε κανει, αλλα εκανε και στο χωρο μου 2 φορες, πολυ καθαρη! Εμενα δεν με ζαλισε με κουβεντα για γκομενο και σχολη/πανεπιστημιο, μετα απο ενα γρηγορο social time, πηρε μπρος η "μηχανη", εξαλλου δυσκολα να κρατιομουν με τετοιο ομορφο πλασμα διπλα μου! Στον 1ο γυρο, πολυ καλο τσιμπουκι, με deepthroat και αρκετο καραμελωμα αρχιδιων, μετα την εσπρωξα δυνατα για κανα δεκαλεπτο και το τελος ηρθε με καταθεση στη στοματικη κοιλοτητα της! τα πηρε πολυ καλα και μετα τα εφτυσε διακριτικα στο μπανιο. 2ος γυρος, ξανα δυνατο τσιμπουκι, φυγαμε μετα απο κρεβατοκαμαρα και περασαμε στο χωλ, οπου στους καναπεδες επεσε ακομα πιο δυνατο γαμησι, αυτη τη φορα τελειωσα βαθεια μεσα στη μουναρα της! Πολυ καλο ραντεβου, εμεινα ικανοποιημενος, θα σκεφτομουν μονο τα 200ευρω αν το επαναλαμβανα, ειναι πολλα ακομα και για city tour στις μερες μας πλεον!!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 18, 2011
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
200
Εξτρά €
0
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 November, 2011
Χεωψ τόσο πολύ σου άρεσε ρε μπαγάσα που τον έβαλες και 2η φορά ?
N
nitro
15 November, 2011
Και 3η θα πηγαινε ανετα, αν δεν με ειχε πιασει το αριστερο ποδι παλυ...με ειχε πεθανει εκεινες τισ μερες το γαμημενο..!!
H
heopas
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση