Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 17 10 0.5
Call Girls 30 December, 2014 2243
Byzares vol 2
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Την κυνηγαγα πολυ καιρο και ειχα προσπαθησει σε ολα της τα γραφεια να την κλεισω χωρις επιτυχεια, μεχρι προσφατως!
Αν και την εχουν περιγραψει πολυ σωστα οι συναδελφοι, θα επιβεβαιωσω και εγω με τη σειρα μου, οτι προκειται για ενα
πολυ ομορφο κοριτσι. Εχει ωραιο προσωπο και γενικοτερα η ολη της εμφανηση με τις βυζαρες να πεταγονται ειναι πολυ σεξουαλικη!

Απο το καλημερα, καθησε κοντα μου, δεν με αφησε να αγχωθω για το χρονο ουτε ενα λεπτο, πραγμα που εκτιμω παρα πολυ, εδινε φιλακια
και μου τροφοδοτουσε της βυζαρες της που ειχε καταλαβει απο την αρχη οτι με ενδιεφεραν αρκετα!

Πηγε για μπανακι, πολυ καθαρη γενικα με μπανιο αρχη-μεση και τελος, και μου γυρισε φοροντας ζαρτιερες, ξεσηκώνοντας με απο το πρωτο λεπτο..

Φιλακια, χαδακια και μια πιπαρα οπως επρεπε να ειναι, με παιχνιδακια, τεασινγκ αλλα οχι μαουθ φακινγ η γρηγορους ρυθμους, εκτος απο οταν γυρισαμε σε 69 που φανηκε να το διασκεδαζει δεοντος.

Στο σεξ πολυ καλη, πολλες αλλαγες, αρκετο κεφι, ηθελε να περασουμε και οι 2 καλα και το καταφερε! Αξιο μνειας η πρωτη καταθεση σε ισπανικη, που το κανει πολυ καλα!

Απο πλευρας VFM ειναι αρκετα καλο αν και τα 130 δεν ειναι λιγα..

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 07, 2015
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Service Style