Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 8 10 0.5
Call Girls 03 July, 2014 1121
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ 2,9 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΗΜΑΡΤΟΝ.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.0
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμμετοχή
 
8.0
Συμπεριφορά/Social time
 
7.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.5
Πρώτη φορά φίλοι μου γράφω σε αυτό το πολύ καλό site κι αυτό γιατί είδα (πριν το ραντεβού μου με την κοπέλα) την τρίτη κριτική και ομολογώ πήγα αρκετά κουμπωμένος μάλιστα σκέφτόμουν να το ακυρώσω αλλά με έπεισε η Άννα από το γραφείο.
Είχα όμως μία αγωνία και μαζί περιέργεια λόγω των αντιφατικών αυτών κριτικών οι δύο πρώτοι με 9,7 (μ.ο.) κι ο τρίτος με (2,9).
Η κοπέλα τελικά φίλοι μου είναι όμορφη και πολύ γλυκιά καμία μα καμία σχέση με τη βαθμολογία του τρίτου φίλου σε σημείο να πιστεύω ότι δεν ήταν αντικειμενική (αλλού το πάω καταλαβαίνετε, μήπως, λέω μήπως, από άλλο γραφείο, δεν ξέρω αλλά τέτοια απόκλιση),
Πάντως δεν είναι φίλοι μου και για 9,7, ( μ.0.) διότι κυρίως λόγω απειρίας δεν προσφέρει αυτά που σου προσφέρουν άλλες, π.χ. είχα διάθεση να παρατείνω την μία ώρα αλλά δεν με (Είχα κλείσει για 1,5 ώρα αλλά επειδή άργησε να έρθει 15 λεπτά πήγα στη μία ώρα) είναι όμως αρκετά όμορφη, το στήθος της είναι μια χαρά, όχι βέβαια μεγάλο, μικρό αλλά νεανικό που σκληραίνει όταν καυλώνει και χαίρεσαι να το πιπιλάς. Τι κυτταρίτιδα γράφει ο άλλος και βυζί στο πάτωμα, τι να πω ρε παιδιά. έχει δίκιο που τον ρωτά ο Admin Περιμένω πάντως να δω τι θα γράψει κι άλλος συναγωνιστής.
Βέβαια μου την έσπασε λίγο στην αρχή όταν πήγα να την χαϊδέψω, πολύ γλυκά, πριν ξεντυθεί (μ' αρέσει πολύ χαϊδεύω την κοπέλα πριν ξεντυθεί) και με αποπήρε λιγάκι απότομα. Τελικά έδωσα τόπο στην οργή (για μια στιγμή σκέφτηκα να τη στείλω πίσω ) αλλά μετά διαπίστωσα ότι οφειλόταν στην απειρία της στη δουλειά. Αργότερα όμως ήταν όλο γλύκα (στο μέτρο του δυνατού). Έχει ένα μείον που δεν θέλει να την γλύφουν στο λαιμουδάκι της, αλλά εγώ το βρήκα χαριτωμένο. Είναι όμορφη κοπέλα έχει ωραίο σώμα με σχεδόν βελούδινο δερματάκι. Από υπηρεσίες θα έλεγα όμως ότι υστερεί. Όταν της έκανα στοματικό κι ενώ στην αρχή την έβρισκε μετά από λίγο σηκώθηκε λίγο στηρίζοντας στους αγκώνες και με διακριτικό τρόπο μου έλεγε να σταματήσω, με χάλασε αρκετά. Δηλαδή δεν δίνεται θα έλεγα στους πελάτες.
Ένα άλλο μείον είναι στο Social time εδώ όμως δεν της ρίχνω μεγάλη ευθύνη διότι εγώ δεν μιλάω αγγλικά κι εκείνη δε μιλούσε ελληνικά.
Θα την ξαναέβλεπα; Μάλλον όχι διότι άλλες έχουν καλύτερο σέρβις, δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα ευχαριστηθεί άλλος που θα πάει μαζί της.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 31, 2014
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Εξτρά €
20
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Fetish
ΟΧΙ
Extra ball
Οχι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
Σχέση Πελάτη / Escorts
Περισσότερες φορές
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 7 5

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 July, 2014
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια,
Εκ πείρας τόσο κακές κριτικές τις βάζουν άτομα που έχουν καψουρευτεί 'ή απλά άτομα πυ για κάποιο λόγο βγάζουν κακία και θέλουν ν κάνουν κακό.
Απλά η πείρα μου δεν είναι κριτήριο για να εγκριθεί ή όχι μιά κριτική.
Αν είναι δυνατόν να πηγαίνεις με μία κοπέλα και να περνάς μία ώρα μαζί της με τέτοια βαθμολογία στην υγιεινή της.
A
admin
31 July, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έτσι είναι έχεις δίκιο.
L
liaris
01 August, 2014
όλα καλά και μάλλον περίεργη η (πολύ) κακή προηγούμενη κριτική, αλλά κι εσύ ρε φίλε μου την έσπασε στην αρχή αυτό, με χάλασε μετά εκείνο, στην αρχή ήθελα να την διώξω...θέλει λίγο προσπάθεια η κατάσταση!!
J
jekyll
01 August, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ακριβώς όπως το επισημαίνεις φίλε, θέλει λίγη προσπάθεια. Αλλά στο φινάλε για μια φορά καλή είναι. Είναι νέο κι όμορφο κορίτσι. Οι φωτογραφίες εκτιμώ ότι την αδικούν. Το στήθος της π.χ. είναι καλό ενώ στη φωτό δείχνει πράγματι χάλια.
L
liaris
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση