Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 8 10 0.5
Call Girls 03 July, 2014 1123
Sandra,in the heat of the night
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση πρόσωπο

9.5
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Μελαχροινή παρουσία,άβαφη που τόνιζε ακόμα περισσότερο την φυσική ομορφιά της και με καυτό τζιν πάνω σε πορνιάρικες γόβες και φορώντας ένα tshirt με σχέδια μπήκε χαμογελαστή η Σάντρα,μάτια που μαγνητίζουν και ένα σύνολο, που λόγω ηλικίας,δεν περνάει απαρατήρητο.Έκατσε για λίγα δευτερόλεπτα στην άκρη του κρεβατιού και στο πρώτο λεπτό παρουσίας στο δωμάτιο μπαλαμουτιαζόμασταν στο καναπεδάκι σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι..χέρι στο κωλαράκι της το οποίο είναι σφιχτό,με καπουλια και μικρό στητό στήθος,τρελαίνεται για γλυψίματα η ρώγα όπως και αρχίσαμε.γλωσσόφιλα βαθιά,εντελώς gfe ξεκίνημα,από την αρχή μου ξέκοψε ότι δεν μπορεί anal οπότε συνεχίσαμε με την πίπα της που ήταν βαθιά,με πολύ παίξιμο από το πιρσινγκ που έχει,στριφογυριστό βαθύ κλαρίνο χωρίς να τσιγκουνευέται,κατάπινε πολύ καλά.Την πέρασα πινελάδα στο μουνακι και μετά από λίγο έχοντας σφίξει τα πόδια γύρω από την πλάτη μου και με γλωσσόφιλα ΄ηθελε πιο δυνατά πήδημα..μεταμορφωνόνταν όμως απότομα κατά την διάρκεια του ραντεβού από ρομαντική σε σκύλα και το αντίθετο.Παθιασμένη φάση χωρίς να παραπονιεται...Στα τέσσερα με τα καπούλια της πιασμένα,από πάνω με δύναμη μετά κάρφωνε το μουνάκι της στο παλούκι και αφού της έδωσα πολλές γρήγορες στήθηκε να την χύσω ''όπου θέλεις''όπως είπε με αποτελεσμα να της μαζέψω πίσω τα μαλλιά και μετά από ένα απογειωτικό κλαρίνο ήρθε το φινάλε στο πρόσωπο και στο στόμα που είχε ανοιχτό και μάζευε ότι είχε στα μείνει στα χείλη της..καύλα το μωράκι και πιο όμορφη ακόμα 'ετσι !
Μπανάκι με κουβεντούλες.χάδια.φιλιά και χουφτώματα κ επιστροφή δωμάτιο με μπαλαμούτια ξανά όπως στην αρχή,από πάνω μου και σιγά σιγά το κλαρίνο ήταν μονόδρομος για να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος.
Μου είπε ότι την πόνεσε το γατάκι της και δεν μπορεί άλλο πήδημα,επειδή δεν έμενε πολύς χρόνος την έβαλα ξανά στην πίπα όπου την κατέχει,δεκτική στο γαμήσι στόματος και της τα έριξα πάλι όπως αρχικά σε πρόσωπο-στόμα.Στον δεύτερο γύρο β
Μέχρι να έρθει ο οδηγός να την παραλάβει έμεινε κανά 20λεπτο παραπάνω
είναι τυπάκι που θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση όσον αφορά την συμπεριφορά γιατί είναι πιτσιρίκα-τρελοκομείο..
Το δωράκι της το πήρε στο τέλος.
Θα είναι μέχρι τέλη του μήνα Ελλάδα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 03, 2014
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΣ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια