Αναζήτηση

Sasa AthensGirlsNetwork

May 30, 2016
Sasa AthensGirlsNetwork

Πληροφορίες

Φύλο / Sex

User reviews

1 review
Overall rating
 
6.2
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
8.0(1)
Συμμετοχή
 
4.0(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
6.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
3.0(1)
Already have an account? or Create an account
Η κρυφή γοητεία της ξεπέτας ...
Overall rating
 
6.2
Με τη Σάσα συναντήθηκα πριν δίμηνο περίπου όταν δούλευε στο AdultClub με το ίδιο όνομα και στο AthensEscorts σαν Vanessa.
Πολλές απο τις κοπέλες του επαγγέλματος (οι περισσότερες) επιλέγουν σαν βασική συμπεριφορά τους με τους πελάτες την πλήρη αποστασιοποίηση, γιατί αλλιώς δεν μπορούν να διαχειριστούν τόσες (και τόσο intimate) ερωτικές επαφές, με τόσο διαφορετικούς άντρες. Έτσι αποκτούν μια στάνταρντ συμπεριφορά για όλους, με γνώμονα τι θέλει ο μέσος πελάτης, θεωρώτας έτσι ότι αποκτούν επαγγελματισμό, βάζοντας στην άκρη τη δική τους ερωτική έκφραση και τις δικές τους ερωτικές επιθυμίες. Όταν όμως ο (κάποιος) πελάτης αγγίξει το κέντρο της ερωτικής τους έκφρασης, τότε χαλαρώνουν, ξεκλειδώνουν και, λίγο ή πολύ, ζούν ότι μπορεί να τους δώσει η στιμή. Για κάποιες απ' αυτές όμως η βασική συμπεριφορά που αποφασίζουν να έχουν με τους πελάτες τους γίνεται μονότονη επανάληψη με όλους και πάντα αποφεύγουν με κάθε τρόπο την οποιαδήποτε ουσιαστικότερη επαφή με τον πελάτη, όσο κι αν αγγιχτεί η ερωτική τους ενέργεια (ιδιαίτερα μάλιστα όταν από τη φύση τους είναι ερωτικά άτομα). Σ' αυτή την περίπτωση, με κουτοπόνηρο τρόπο προσπαθούν όχι να διαχειριστούν αυτό το άγγιγμα για τον εαυτό τους, αλλά προσπαθούν να γίνουν χειριστικές με τον πελάτη και να του επιβάλλουν να "ευνουχιστεί", να ξεκαυλώσει, ώστε να πάψει να υπάρχει η ερωτική "χημεία" που μπορεί να αναπτύχθηκε στιμιαία. Ο χειρισμός αυτός γίνεται με διάφορους τρόπους, συνήθως άγαρμπα και με ύπουλο τρόπο. Αυτή είναι και η χειρότερη εκδοχή της "ξεπέτας" όπως ονομάζεται στο πορνολεξιλόγιο. Και επειδή με τον χρόνο αντιλαμβάνονται ότι οι περισσότεροι πελάτες δεν αντιδρούν ιδιαίτερα σ' αυτό (απλά αγχώνονται να εκσπερματώσουν), αισθάνονται ότι αποκτούν μια δύναμη πάνω στον κάθε πελάτη, κι αυτό τους δίνει μια αίσθηση υπεροχής. Έτσι η ξεπέτα αποκτά γι αυτές μια λεπτή κρυφή γοητεία. Αυτή είναι η περίπτωση της Σάσας ...

Στα πεζά:
Σώμα έχει με πιασίματα, αλλά χωρίς τίποτα το αντιαισθητικό, μάλιστα είναι αρκετά λαχταριστό και εμπνέει ερωτισμό (αυτή είναι και η παγίδα). Πρόσωπο αρκετά ωραίο, χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο και αξιομνημόνευτο.
Είναι χαρούμενο και κοινωνικό άτομο, αλλά κουτοπόνηρα θα προπαθήσει μ' αυτό το χαρακτηριστικό της να χειριστεί τον άλλον (με λογοδιάρροια λόγου χάρη).
Εκπέμπει ερωτισμό, αλλά στην πράξη μειώνει όσο μπορεί τον ερωτισμό της και παράλληλα προσπαθεί να μην φτειάχνεσαι παραπάνω απ' ότι μπορεί να χειριστεί, κι αν διαπιστώσει ότι δεν τα καταφέρνει, τότε βάζει μεγαλύτερα μέσα ... επί παραδείγματι για όλη τη διάρκεια της επαφής μπορεί κάθε 10 δευτερόλεπτα να σε σταματάει για να τσεκάρει αν το προφυλακτικό είναι στη θέση του, έτσι ώστε δεν γίνεται να μην σε γειώσει ή να σε ευνουχίσει ...
Συμπερασματικά, η Σάσα είναι ένα απο τη φύση του ερωτικό κορίτσι, που όμως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει αυτό το χαρακτηριστικό της να βιωθεί ούτε από τον παρτενέρ-πελάτη της, αλλά ούτε από την ίδια.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 01, 1970
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Report this review Comments (4) | Was this review helpful? 0 0