Αναζήτηση

Sasa Gr HOE

November 24, 2012
Sasa Gr HOE

User reviews

1 review
Overall rating
 
7.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
8.0(1)
Συμμετοχή
 
8.0(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
8.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
6.5(1)
Already have an account? or Create an account
Sasa time
Overall rating
 
7.6
Ήμουν έτοιμος για να πάρω το 50% με την Ina και ξαφνικά με παίρνει ο Mad και μου λέει ότι η Ina την έκανε και δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Ξενέρωσα αλλά είχα ετοιμαστεί ψυχολογικά όλο το πρωί στη δουλεία και δεν θα την άφηνα να πάει χαμένη τόση ετοιμασία.
Έτσι αποφάσισα να στραφώ στην Sasa που στης photo της μου έκανε clik , ειδικά λόγο σώματός και ύψους.
Συνεννόηση με το παιδί που απαντάει στο τηλέφωνο πραγματικά άψογη και θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι κάτι βασικό για μένα. Ήθελε πραγματικά να με εξυπηρετήσει όσο καλύτερα γινόταν και μπράβο του!
Ραντεβού λοιπόν σε γνωστό hotel του κέντρου και ακριβώς στην ώρα που είχαμε συμφωνήσει,ήρθε και η Sasa. Λοιπόν η κοπέλα είναι ψηλή (γύρω στο 1,80) με ωραίο κορμί με μόνο λίγα περιττά κιλά στη περιοχή της λεκάνης αλλά όχι κάτι το άσχημο. Φαίνεται γενικά κορμί που έχει γυμναστεί πολύ κατά καιρούς.Στήθος μικρό, φυσικό αλλά δεν σε αφήνει αδιάφορο. Στο πρόσωπο είναι συμπαθητική για την ηλικία της (πρέπει να είναι γύρω στα 30) και βγάζει κάτι το έκφυλο, πράγμα που μου άρεσε.
Στον αγώνα τώρα, η Sasa είναι αυτό που λέμε ότι την ιδρώνει τη φανέλα. Δεν με άφησε ήσυχο καθόλου, θέλοντας συνέχεια να με έχει στην τσίτα..Χρησιμοποιεί την γλώσσα της συνέχεια και γενικά έχει πολύ ενέργεια στο κρεββάτι. Πολύ ωραία θέα όταν είναι στα 4 , και χωρίς να υπερβάλει, λέει αυτά που πρέπει την ώρα του αγώνα.
Επίσης φαίνεται πολύ αξιόλογο άτομο, μιλάει άψογα ελληνικά (δεν μπορώ να πω 100% ότι είναι Ελληνίδα αλλά ποιος νοιάζεται τελικά;) και γενικά πολύ καλή (και) στο social time.
Και τώρα πάμε στα δύσκολα...VFM; μάλλον όχι θα έλεγα τελικά. Σίγουρα πιθανών να υπάρχουν και καλύτερες επιλογές με λιγότερα χρήματα αλλά νομίζω ότι αν υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιον αξίζει να δοκιμάσει και την Sasa.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 26, 2012
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
250
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
Report this review Comments (3) | Was this review helpful? 1 1