Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 9 10 0.5
Call Girls 07 January, 2021 2855
Σάσα, απίστευτα μάτια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

7.0
Συμπεριφορά/Social time

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.0
Η συνάντηση με τη ΣΔάσα έγινε μετά από το σχετικά ψάξιμο στο aggelies synodon. Αυτό που με έκανε να την προτιμίσω ήταν η απίστευτη κορμάρα της στις φωτογραφίες και κυρίως ο καλοσχηματισμένος, στρογγυλός πρόστυχος κωλαράκος της. Τελικά το καλύτερο σημείο της είναι τα απίστευτα μάτια της.
Εμφανίστηκε στο χώρο μου χωρίς ιδιαίτερη καθυστέριση, φορώντας τζίν παντελόνι και μπλουζάκι (γιατί οι περισσότερες CG εμφανίζονται με τα αντισεξουαλικά τζιν?).
Ψηλή κοπέλα (Ρουμανία), με όμορφα μακριά μαλλιά, με μοναδικό μείον την ανυπαρξία στήθους. Η ρώγες της πάντως μεγάλωναν και σκλήρεναν κατά τη διάρκεια, σαν να σου ζητούσαν να τις έχεις συνέχεια στο στόμα σου.
Social time για κανά πεντάλεπτο, ντουζάκι και αμέσως στην πίπα. Από τις πιο καλές, βαθιά και υγρή αλλά η διάρκεια έδειξε να την κουράζει. Η από μέρους μου περιποίηση, αν και της άρεσε, δεν επιδίωξε να έχει διάρκεια αν και πολύ ευχαριστιόμουνα το ευωδιαστό και γουλί "γατάκι" της. Τελέιωμα στο στόμα της, διάλειμα για τσιγάρο, ντουζ, και δεύτερο γύρο, όπου απαίτησε να την πάρω στα 4. No problem, αφού η θέα της πατούρας της σε αυτή τη στάση είναι αφροδισιακότατη...
Με λίγα λόγια, καλή στο πήδημα, αλλά δεν μου έβγαλε το συναίσθημα εκείνο που θα με κάνει να την έχω στις πρώτες επιλογές.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 12, 2012
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
80
Εξτρά €
70 (OWO, Extra Ball)
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 July, 2012
Η Σασσα παροτι εχει σωματικα προσοντα ειναι παγοβουνο σκετο. Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι πεταει κατι κρυαδες που εκει που τον εχεις τουμπανο στον κανει να πεφτει. Δεν βγαζει θηλυκοτητα. ΔΕν νομιζω οτι κανει για αυτη την δουλεια εκτος εαν αλλαξει τακτικη.

- ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
P
potamos16
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση