Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 9 10 0.5Ντουέτο Σάσσα - Έβελιν
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
6.0
Συμμετοχή
7.0
Συμπεριφορά/Social time
7.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Ξενοδοχείο lacoba μεσημέρι, αφού η "τσατσά" με ενημέρωσε πως δεν ήταν διαθέσημες οι κοπέλες που ήθελα, μου έστειλε Σάσσα - Έβελιν. Πρόχειρα ντυμένες, στην ώρα τους, ντουζ πρώτα η μία μετά η άλλη (ευτυχώς μπήκε πρώτη η Σάσσα, γιατί η άλλη στεκόταν όρθια και την περίμενε να βγει). Λεσβιακό; @@
Η Σάσσα ψυλή Ρουμάνα όπως φωτό. Καλή συμπεριφορά (φιλική, ευδιάθετη) και πρόθυμη να ικανοποιήσει. Πολύ καλή επιλογή στα 80 ευρουλάκια. Το δέρμα της μου φάνηκε λίγο "τραχύ" στην αίσθηση αλλά ωραίο σώμα που ξέρει να το δουλεύει. Στην πίπα έφτηνε (της το έκοψα αμέσως)
Η Έβελιν Ισπανίδα μου είπε. Από σώμα όχι μοντέλο, αλλά συμπαθητικό. Κατά τα άλλα σκέτη πίκρα. Μου εξήγησε η Σάσσα ότι είναι 2 της φορά σαν cg. ( Η ίδια δεν μιλάει Ελληνικά - Αγγλικά). Τίποτα ούτε να κουνήσει το χέρι της δεν ήξερε. Έκανε ότι της έλεγε η Σάσσα στα... (δεν ξέρω σε ποια γλώσσα της τα έλεγε).
Η συνάντηση αποτυχία καθώς ευχαριστήθηκα μόνο τη μία, και πλήρωσα και τις δύο.
Τελείωσα 1 φορά και αυτό με δυσκολία. (εκεί που άναβα με τη μία, "έσβηνα με την άλλη)
Τα ratings είναι για τη Σάσσα. Στην άλλη θα έβαζα ένα πεντάρι στο overall και αυτό γιατί δεν ήτανε και κανένα μπάζο.
Η Σάσσα ψυλή Ρουμάνα όπως φωτό. Καλή συμπεριφορά (φιλική, ευδιάθετη) και πρόθυμη να ικανοποιήσει. Πολύ καλή επιλογή στα 80 ευρουλάκια. Το δέρμα της μου φάνηκε λίγο "τραχύ" στην αίσθηση αλλά ωραίο σώμα που ξέρει να το δουλεύει. Στην πίπα έφτηνε (της το έκοψα αμέσως)
Η Έβελιν Ισπανίδα μου είπε. Από σώμα όχι μοντέλο, αλλά συμπαθητικό. Κατά τα άλλα σκέτη πίκρα. Μου εξήγησε η Σάσσα ότι είναι 2 της φορά σαν cg. ( Η ίδια δεν μιλάει Ελληνικά - Αγγλικά). Τίποτα ούτε να κουνήσει το χέρι της δεν ήξερε. Έκανε ότι της έλεγε η Σάσσα στα... (δεν ξέρω σε ποια γλώσσα της τα έλεγε).
Η συνάντηση αποτυχία καθώς ευχαριστήθηκα μόνο τη μία, και πλήρωσα και τις δύο.
Τελείωσα 1 φορά και αυτό με δυσκολία. (εκεί που άναβα με τη μία, "έσβηνα με την άλλη)
Τα ratings είναι για τη Σάσσα. Στην άλλη θα έβαζα ένα πεντάρι στο overall και αυτό γιατί δεν ήτανε και κανένα μπάζο.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
September 07, 2012
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
160
Service Style