Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 2 10 0.5
Sasha Glamour Escorts
Call Girls 22 July, 2022 899
Αρκετά καλή περίπτωση
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.0
Εμφάνιση σώμα
 
7.5
Συμμετοχή
 
9.5
Συμπεριφορά/Social time
 
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Σήμερα συνάντησα κι εγώ τη Sasha στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και δέχεται πελάτες, επί της οδού Πατησίων.

Η Sasha με υποδέχθηκε με πολύ σέξι εμφάνιση, μαύρα σέξι εσώρουχα και ζαρτιέρες. Ήταν διαχυτική και με πολύ καλή διάθεση. Με το που μπήκα πλακωθήκαμε στα γλωσσόφιλα που τόσο πολύ γουστάρω και δεν ξεκόλαγα. Φαίνετα ότι τα γουστάρει κι εκείνη.

Γρήγορο ντουζ και ξανά στο κορίτσι. Εδώ να σημειώσω ότι δεν ξετρελάθηκα από την εμφάνισή της, όχι πως ήταν άσκημη αλλά δεν ήταν το κορίτσι των φωτογραφιών του γραφείου, όχι πως ήταν άλλη αλλά απλώς οι φωτό έχουν επεξεργαστεί πολύ. Εν πάσει περιπτώσει το κορίτσι έχει λεπτό σώμα , επιδερμίδα πολύ καλή, στήθος όχι και τόσο καλό, μικρό και αρκετά πεσμένο για την ηλικία της.

Όμως εκεί που τα σπάει το κορίτσι είναι στη διάθεση που έχει να σε ικανοποιήσει , το πολύ καλό στοματικό που κάνει, τα πολύ καλά γλωσσόφιλα που δεν τα τσιγκουνεύεται, όπως ανέφερα πιο πάνω.

Στο σεξ δεν σου χαλάει χατίρι ότι θες όπως το πες.

Το ραντεβού μου ήταν 30’ στο χώρο της, το οποίο είναι μια καλή και οικονομική λύση κυρίως και εκείνους, όπως εγώ, που στην μία ώρα τελειώνουν μόνο μια φορά (εξυπακούεται ότι δεν παίρνω βοηθήματα). Από την άλλη όμως το ραντεβού εκτιμώ ότι το χαίρεσαι πιο πολύ σε ξενοδοχείο δικό σου ή γενικά σε δικό σου χώρο. Πάντως εγώ σήμερα πέρασα καλά.

Θα την ξαναδώ; Ίσως όταν ξαναέρθει, θα φύγει την άλλη βδομάδα όπως μου είπε.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 August, 2022
Το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει το κορίτσι και δέχεται τα ραντεβού της είναι επί της οδού Πειραιώς και όχι Πατησίων που έγραψα εκ παραδρομής.
L
liaris
06 August, 2022
Με πρόλαβες και ήθελα να σε ρωτήσω αχαχαχαχαχα
M
mad-or-bad
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα: