Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 14 10 0.5
Call Girls 06 January, 2021 3492
ΖΟΥΜΕΡΗ ΣΑΣΕΝΚΑ!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

8.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Γεια σας φιλοι μου ...η συναντηση εγινε τον ιουλιο αλλα γραφω τωρα γιατι την επομενη μερα εφυγα για διακοπες.Η Σασενκα ειναι οπως στις φωτογραφιες, ζουμερη με τρομερες φυσικες βυζαρες και τεραστιο αλλα χωρις κυτταριτιδα κωλο.Ειχα καιρο να παρω κοπελα απο τισ "γατες" και οταν την ειδα στο σαιτ ειπα "ααα εδω ειμαστε''...διαβασα και τις θετικες κριτικες και δεν κρατιομουν.Εκλεισα ραντεβου ευκολα λιγες ωρες πριν .Μπηκε στο δωματιο χαμογελαστη και ευδιαθετη...καλο ξεκινημα,εκανε ενα μπανακι και μπηκαμε στο ψητο.Φιλοι μου επιανε ολο το κρεβατι ,δεν σταματησα να την γλυφω και να με γλυφει ,ειχε καλη συμμετοχη και γουσταρε.Στα τεσσερα η θεα ειναι απιστευτη και κωλος της σου ζητα να τον σφαλιαρισεις ...οπως και εκανα φυσικα αλλα ελαφρα για να μην ξενερωσει και να μου τα δωσει ολα στην συνεχεια.Εναλλαγη στασεων με χουφτωματα εκατερωθεν και τελιωμα με αυτη στα τεσσερα.Συζητηση ενδιαφερουσα ,γνωριζει πολυ καλα Αγγλικα,στην οποια μου ειπα οτι της αρεσει η Ελλαδα και ειδικα οι Ελληνες και οτι θελει να μεινει εδω ,οπως και οτι θελει να παντρευτει εδω!!!.Καναμε ενα μπανακι και οι δυο ,τις εκανα ενα χαλαρωτικο μασαζακι στα ωραια μπουτακια της και ξεκινησαμε τον δευτερο γυρο.Ξεκινησαμε με ιεραποστολικο,μετα την εβαλα στα τεσσερα και οταν πηγα να δωσω ενταση με σταματαγε,το πηγα για λιγο χαλαρα και μετα παρεδωσα την μπακετα σ'αυτη.Εκατσε πανω μου και κουνιοταν μια αργα,μια πιο γρηγορα ...εσκυβε μπροστα και εριχνε τισ βυζαρες της στο στηθος μου ,τις κλειδωνα την μεση με τα χερια μου και εδινα απο κατω οπως ημουν και την ενιωθα που τελιωνε ,μου κλειδωνε τα ποδια με τα δικα της!!!! ...ειχε εκραγει και το ενιωθα ,το εβλεπα στο προσωπο της!!!Τοτε συνεβη κατι ..οφειλεται στην κουραση της δουλειας(12ωρο ολη την εβδομαδα) και του γυμναστηριου ...δεν καταφερα να τελιωσω μεχρι το περας του ραντεβου παρολη την προσπαθεια της πολυ ενεργητικης Σασενκα....Γενικα περασα καλα αλλα εαν δεν ηταν η κουραση θα περναγα σιγουρα καλυτερα!!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 24, 2011
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
220
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 August, 2011
Ειδικά εκεί που σου είπε ότι αγαπάει του Έλληνες και θέλει να παντρευτεί Έλληνα σου είπε όλη την αλήθεια.....δεν λέω τίποτα άλλο!!!
Και εκεί που ανέβασες στροφές και σε σταμάτησε ήταν επειδή ήθελε πιο αγαπησιάρικο γαμήσι......τουλάχιστον εσένα δεν σου κλάταρε στα 35' όπως εμένα και το πήρε manual για να τελειώσω!!!!
Ρε τι άλλο θα διαβάσω.....
G
geopas
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση